Odricanje od odgovornosti

Dobrodošli na stranicu s izjavom o odricanju od odgovornosti web stranice privatnostonline.com. Ova izjava objašnjava vaša prava i obveze prilikom korištenja naše web stranice. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu izjavu kako biste bili informirani o uvjetima korištenja.

Detalji pruženi u dobroj vjeri

Svi detalji, informacije i sadržaj dostupni na našoj web stranici pružaju se u dobroj vjeri i s najboljim namjerama. Nastojimo osigurati da su informacije točne, pouzdane i ažurirane. Međutim, ne možemo jamčiti potpunost, točnost ili valjanost tih informacija.

Samo u općoj svrsi

Svi sadržaji na našoj web stranici namijenjeni su samo u općoj svrsi i ne bi se trebali smatrati profesionalnim savjetima ili preporukama. Ovisno o vašim posebnim potrebama, uvijek se savjetujte s relevantnim stručnjakom ili pružateljem usluga prije donošenja odluka.

Ne odobravamo ilegalne aktivnosti

Napominjemo da ne odobravamo niti potičemo na ilegalne aktivnosti putem naše web stranice. Svi korisnici su odgovorni za pridržavanje lokalnih zakona, propisa i pravila prilikom korištenja naših usluga.

Vi ste odgovorni za vaše postupke

Korištenje naše web stranice i njenih sadržaja je isključivo na vaš vlastiti rizik. Ne snosimo odgovornost za posljedice vaših postupaka na temelju informacija i savjeta dostupnih na našoj web stranici. Preporučujemo da uvijek obavite vlastito istraživanje i provjerite relevantne izvore prije donošenja odluka.

Ova web stranica nije odgovorna za sadržaj koje stvaraju korisnici

Napominjemo da nismo odgovorni za bilo kakav sadržaj koji korisnici mogu generirati, uključujući komentare, recenzije ili bilo koju drugu vrstu korisničkih doprinosa. Mi ne podupiremo niti kontroliramo takav sadržaj i ne preuzimamo odgovornost za njegovu točnost, istinitost ili prikladnost.

Poveznice na druge stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge vanjske web stranice ili izvore koji nisu pod našom kontrolom. Napominjemo da nismo odgovorni za dostupnost takvih stranica i izvora, niti jamčimo njihovu točnost, pouzdanost ili sigurnost. Posjet takvim povezanim stranicama ili korištenje vanjskih izvora je isključivo na vlastiti rizik.

Intelektualno vlasništvo

Sav intelektualni sadržaj na ovoj web stranici, uključujući tekst, grafike, logotipe, fotografije, audio i videozapise, zaštićen je autorskim pravima i vlasništvom privatnostonline.com. Nije dopušteno reproduciranje, distribucija ili korištenje takvog sadržaja bez našeg prethodnog pisanog dopuštenja.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja, komentare ili zahtjeve u vezi s našom izjavom o odricanju od odgovornosti ili načinom na koji koristimo vaše osobne podatke, slobodno nas kontaktirajte putem informacija za kontakt navedenih na našoj web stranici.

Privatnostonline.com