Odricanje od odgovornosti

Dajemo sve vodiče, preglede, informacije, detalje sigurnosnog softvera, alate za privatnost, dobavljače VPN usluga itd, iz najbolje namjere da pregledate, kao i najnovije informacije kako biste bili obavještavani o najnovijim događajima u industriji.

Naš tim stručnjaka ima potvrđene rezultate i nude vam spektar usluga i rješenja; istovremeno svjesni osjetljivosti područja. S toga, vrlo je jasno da su svi vodiči, pregledi i informacije, kao i bilo koji drugi materijali, objavljeni samo u opće informativne svrhe i oni ne ne potiču ili promoviraju niti odobravaju ili ohrabruju bilo kakve kriminalne ili nezakonite aktivnosti, kršenje ugovora, koje mogu izazvati štetu ili povrede druge osobe.

Napominjemo da su vaši postupci vaša odgovornost; u potpunosti i isključivo ste odgovorni za donošenje vlastitih odluka; konsultujte vlastitog pravnog savjetnika posebno ako ste na bilo koji način zabrinuti ili imate sumnju ili pitanje u vezi sa svojim postupcima i posljedicama s njima u vezi.

Pored svega gore navedenog, drugi ljudi mogu povremeno uzeti učešće svojim objavama ili komentarima na web lokaciji; iako joj na taj način značajno doprinose, oni nisu niti mogu biti odgovorni za stavove ili sadržaje koje objavljuju drugi ljudi. Njihovi stavovi su lični i ne predstavljaju nužno stavove naše web stranice.

Privatnostonline.com