VPN popust kodovi za 2024

vpn popust

VPN kupon ili VPN popust je nešto što priželjkuje svaki strastveni kupac na internetu a želi sačuvati svoju privatnost. Korisnici VPN servisa širom svijeta uvijek pokušavaju naći najbolji VPN popust ili VPN kupon. VPN servis provajderi omogućavaju pretplatncima da dobiju nov VPN kupon ili VPN popust koje korisnici mogu koristiti na različitim platformama. 

Ekskluzivni VPN kupon kodovi

Također, moramo da se zahvalimo vama, dragi pratioci, jer bez vas, ne bismo mogli doći ovako daleko. Zahvaljujući vašoj lojalnosti, naša internet stranica postala je jedna od najposjećenijih web stranica u oblasti zaštite privatnosti i sigurnosti na internetu. Kao rezultat toga, kompanije ispod su spremne da sastave atraktivan VPN popust koji sada možete dobiti besplatno.

ExpressVPN Kupon: Uštedite 49 %

ExpressVPN je najbolji VPN provajder u 2024. godini, sa novom generacijom bezbijednosnih značajki i neverovatne brzine. Uštedite do 49%. Platite 6,67$ mjesečno umjesto 12,95$ godišnje, plaćanjem godišnje pretplate uz kupon. Pročitajte našu recenziju
express-vpn
49 % POPUSTA
 • 3.000 servera u 94 zemalja
 • Protokoli Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
 • 5 istovremenih konekcija
 • 30 dana garantovani povraćaj novca

CyberGhost VPN Kupon: Uštedite 82 %

CyberGhost je VPN servis sa 15 godina iskustva, koji nudi 45 dana garantovanog povraćaja novca. Iskoristite kupon za do 82% popusta. Platite samo 2,11$ mjesečno, umesto 12,99$ sa godišnjim pretplatom. Pročitajte našu recenziju

cyberghost
82 % POPUSTA
 • 9.738 servera u 91 zemalja
 • Protokoli WireGuard, OpenVPN, IKEv2
 • 5 istovremenih konekcija
 • 45 dana garantovani povraćaj novca

Private Internet Access VPN Kupon: Uštedite 83 %

Private Internet Access je VPN kom vjeruju milioni zadovoljnih korisnika širom svijeta. Iskoristite kupon za do 83% popusta. Sa godišnjom pretplatom, platite samo 2,19$ mjesečno, umjesto 11,99$ na godišnjem nivou. Pročitajte našu recenziju

pia
83 % POPUSTA
 • 35.000 servera u 84 zemalja
 • Protokoli WireGuard, OpenVPN, IKEv2/IPSec
 • istovremenih konekcija
 • 30 dana garantovani povraćaj novca

IPVanish VPN Kupon: Uštedite 74 %

IPVanish je kvalitetni VPN servis koji posjeduje podršku i za WireGuard® protokol. Iskoristite kupon za do 74% popusta. Uzmite godišnju pretplatu za samo 10$ mjesečno, umjesto 11,99$ na godišnjem nivou. Pročitajte našu recenziju

ip-vanish
74 % POPUSTA
 • 2.000 servera u 75 zemalja
 • Protokoli IKEv2, OpenVPN, IPSec, WireGuard
 • istovremenih konekcija
 • 30 dana garantovani povraćaj novca

NordVPN Kupon: Uštedite 66 %

NordVPN je trenutno jedan od najbezbednijih VPN servisa na tržitu. Uštedite do čak 66%. Iskoristite ovaj kupon za kupnju godišnje pretplate, umjesto godišnje basnoslovnih 11,99$ platite sad mjesečno samo 3,99$. Pročitajte našu recenziju
nordvpn
66 % POPUSTA
 • 5.601 servera u 60 zemalja
 • Protokoli WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
 • 6 istovremenih konekcija
 • 30 dana garantovani povraćaj novca

Kako doći do najboljih VPN ponuda

Da li želite određeni VPN kupon kod za servis koji koristite? Na ovoj stranici ćete naći kupone obezbijeđene samo za vas, čitaoce Privatnostonline.com. Sve se čini jednostavnim kada pogledate naš vodič za najbolje VPN servise. Međutim, mi znamo jer nam je poznato iz vlastitiog iskustva, da vas interesira koje su najjeftinije ponude trenutačno.

Problem za svakog korisnika VPN usluga ili onog ko to želi postati, nastaje kada se žele informirati ili pribaviti VPN kupon odnosno dobiti VPN poust i odu direktno posjetiti web lokaciju VPN poslužitelja ove vrste usluga. Tu većina pokušava pronaći VPN popust odnosno VPN kupon, a ova stvar nije baš tako jednostavna. Polje VPN ponuda ekstremno je konkurentno, svi se utrkuju u ponudi što većeg popusta.

vpn popust

U velikom broju slučajeva jednostavno nećete pronaći mnogo ovakvih ponuda ako odete direktno na web stranici pružatelja usluga. To znači morat ćete ih kliknuti sa ove naše stranice. To ima mnogo prednosti. Naša lista VPN provajdera garantira da je naš tim stručnjaka sve njih detaljno testirao zahvaljujući posebnom metodu koji smo razvijali godinama, kako bismo vama ponudili najbolje i najkvalitetnije za vaš novac.

Ne želite platiti VPN čak ni malim iznosom vašeg novca, a onda ustanoviti da ne štiti vaše osobne podatke, da daje usporen streaming. Jednostavno rečeno, ne radi kako treba i ne daje vam ono osnovno zbog čega želite koristiti VPN.Na ovoj našoj stranici sa ponudama za VPN kupone, možete dobiti ponudu čak i od onih VPN provajdera koji su poznati po tome što uopće ne nudi nikakve VPN ponude.

Mi ih imamo za vas jer takvi vrhunski provajderi imaju povjerenja u nas, kao što ste nam svoje povjerenje poklonili i vi. Sve što trebate uraditi je da kliknete na link ka VPN provajderu sa naše liste i dobit ćete ekskluzivni VPN kupon kod.

Budite oprezni sa web stranicama trećih strana koje nude VPN popust

Ako želite kupiti VPN, vjerojatno želite uštedjeti i svoj novac. Nije da možemo odrediti cijenu za privatnost na Internetu. Ali budimo iskreni, tko želi platiti i više od stotinu eura samo za uslugu deblokiranja web stranica za streaming? Ili za izbjegavanje potencijalnih internetskih prevaranata na kakvoj javnoj WiFi mreži?

No kako znati jesu li te ponude za kupnju VPN kupon za popust stvarne ili prijevara? I sami ste mogli pročitati na različitim forumima svjedočenja ljudi koji su zabrinuti zbog ovoga. Zato smo odlučili razmotriti ovo pitanje detaljnije.

Prodavci trećih strana su zapravo dobar primjer VPN dogovora koji su najčešće prijevara. Prodavač treće strane će se predstaviti kao netko tko tvrdi da prodaje VPN pretplate dobavljaču u njegovo ime. I dobro, gdje je kavaka? Pa ​u tome što oni nisu ovlašteni da prodaju VPN kuponi za popusti.

vpn kupon

A kako ćete znati da je u pitanju prijevara? Evo na primjer, vidjeli ste na nekom web sajtu da se nudi VPN kupon odnosno VPN popust za enormno malo novca. Kakva to srazmjera može biti? Recimo da takav web sajt nudi otvaranje premijum naloga na godinu dana za tričavih 3-4 američkih dolara. Tko će normalan ponuditi takvu opciju i još računati na profit? 

U ovakvim slučajevima bivate žrtvom prijevare jer takvi VPN nalozi.su u najvećem broju slučajeva ukradeni. I ne da nećete moći koristiti takav nalog godinu dana, već je pitanje da li je ostalo uopće išta na njemu za dalje korištenje. Uostalom i VPN provajderi zahvaljuči svojim naprijednim tehnologijama, vrlo brzo uđu u trag takvim ukradenim nalozima, te ih blokiraju brzo nakon ponovne aktivacije.

Često postavljana pitanja

Što je VPN?

VPN je kratica za “Virtualna privatna mreža”, ali što znači “Privatna virtualna mreža”? To je usluga koja nam omogućuje sigurnu internetsku vezu pri čemu koristi privatne mreže na nekim udaljenim lokacijama. Šta sad znači “privatna udaljena lokacija”? Privatna udaljena lokacija je neka mreža ili server kojima je moguće pristupiti samo sa odrijeđenih lokacija, bilo iz samo neke države, grada, ili čak zgrade.

Ovakvi sistemi ograničenja pristupa su se prije svega koristili u korporacijskim sistemima, kako bi se korporacijske mreže obezbijedile od raznih neovlaštenih pristupa. Ali nužda zakon mijenja, a veoma često uposleni imaju potrijebu da pristupe korporacijskoj mreži.

Zato su stvoreni prvi VPN protokoli koji omogućuju da se neki udaljeni korisnik poviježe na jedan računar unutar privatne mreže koji onda, laički rečeno, ostatku mreže govori da je taj korisnik u stvari deo lokalne mreže. Da bi bezbijednost takvih mreža bila očuvana, veza je jako enkriptovana.  Zbog uvođenja raznih ograničenja pristupa komercijalnim sadržajima, ova tehnologija je “sišla u narod” kroz komercijalne VPN servise.

Kada netko koristi VPN, njegov računar se prvo povezuje direktno sa nekoliko različitih računara širom svijeta. Time se skriva trag originalnog računara i vašu IP adresu. Na ovaj način postiže se ogromna sigurnost prilikom surfanja, a šanse da vas netko špijunira tokom surfanja su toliko male da skoro i da ne postoje. VPN vam omogućuje da bez ikakvih tehničkih predznanja zaštitite svoj pristup internetu, povećate bezbijednost i sačuvate privatnost. 

Možete se opširnije upoznati sa ovim servisima na našoj stranici.

Kako izabrati najboljeg VPN provajdera?

Da biste odabrali najboljeg VPN provajdera, pogledajte ne samo za cijenu ili kakav VPN popust nudi. Započnite s osnovnim pitanjem, a to je koliko simultanih veza možete instalirati na vašim uređajima? Sljedeće što morate znati je da li postoje baš oni sigurnosni protokoli koji želite koristiti. Da li serveri provajdera postoje baš u onim zemljama u kojima želite da povežete?

Sljedeće što morate znati je koliko će podataka o vama biti zabilježeno i koliko dugo ih čuvaju? Za svakog novog korisnika VPN servisa jako je važno da provajder ima neki probni period tjekom kojeg ćete provjeriti sve karakteristike servisa. Kod nekih nećete naići na takvu ponudu, ali vam najkvalitetniji među njima nude garantiran povraćaj novca ako iz nekog razloga ne ispunjavaju vaše prohtijeve.

Zašto je važno koristiti VPN?

Kada pokrenete VPN na svom računaru, između vašeg uređaja i VPN provajdera se uspostavlja enkriptovana veza. Vi ćete i dalje koristiti usluge svog originalnog provajdera interneta, ali nećete slati nikakve upite njemu. Odlazna komunikacija s vašeg računala, androida, bilo što da koristite, šalje se izravno na VPN server. On zatim “razgovara” s web lokacijama, a zatim vraća enkriptovane podatke na vaš uređaj.

Svatko tko može da vas vidi sa strane, može jedino da prepozna da vi komunicirate sa VPN-om. Ukoliko bi netko pokušao da presretne vaš razgovor, ne bi mu bilo moguće razummjeti o čemu se priča, jer su svi podaci enkriptovani, šifrirani. Glavna kvaka je u tome što se ključevi za dešifriranje nalaze samo kod vas i vašeg provajdera VPN usluge.

Također, web lokacija kojoj ste u surfanju pristupili moće da zna samo da je VPN zatražio podatke, ali ne zna kome je to namijenjeno. Ovo znači da se radi o potpuno privatnom načinu korištenju interneta. Vaša privatnost je u potpunosti zaštićena čak i ukoliko koristite neku nesigurnu Wi-Fi mrežu. Vi u svakom trenutku komunicirate jedino i isključivo sa VPN-om, a od njega dobivate zaštićene i tačne informacije.

Jesu li ovi VPN popusti i kuponi ažurirani?

Pored toga što naš tim vrhunskih stručnjaka testira razne VPN-ova kako bismo vam predočili listu najvalitetnijih, nama je i cilj da vam omogućimo i VPN popust kod njih. Zato jako vodimo računa da su VPN kuponi važeći i ažurirani. Poštenje i transparentnost su dvije temeljne vrijednosti kojima se vodimo jer želimo da vam internet bude ugodna i bezbijedna okolina. 

Svaka kuponska kartica koju možete naći na našoj stranici sa kupon kodovima, besprijekorno je funkcionalna i važeća. To nije slučaj sa svima koji nude VPN kupone za popuste. I već smo vam objasnili kako da prepoznate prevarante.

Kako koristiti ove VPN kupon kodove?

Jednostavno, ništa ne morate kopirati/zalijepiti ili ispisati ovdje! Zaista, jednostavno kliknite na dugme “Iskoristi kupon” da biste posjetili zvaničnu web stranicu VPN-a koji želite. VPN kupon se automatski aktivira ulaskom na sajt. Vidjećete samo našu ekskluzivnu ponudu, te možete iskoristiti svoj VPN popust i završiti s kupovinom.

vpn poslužitelja

Da li mogu koristit kupone za postojeću pretplatu?

Na žalost nije moguće koristiti VPN popust kupone za već postojeće pretplate. Pravo na popust van neki VPN kupon omogućuje samo prilikom odabira pretplate na neki VPN servis po prvi put. Iako bi mnogim korisnicima ovakvih servisa dobro došli, VPN popust je po pravilu dostupan samo za prvu kupnju. Neko bi mogao reći da je ovo nepravedno prema postojećim korisnicima, ali tako je kako je.

Ako ste već postojeći korisnik nekog VPN servisa, ono što možete uzeti u obzir zarad ostvarivanja uštede je za plan pretplate izaberete što duži period. Pružatelji usluga uvijek daju popuste na dužinu plana, i izborom najdužeg plana uštede mogu biti vrlo velike.

Da li mogu koristiti više od jednog kupona zarad većih ušteda na mojoj VPN pretplati?

Najčešće nije moguće koristiti više od jednog kupona za VPN popust. Drugim riječima, vrlo često imate mogućnost pri plaćanju pretplate da unesete samo jedan promotivni kod. Ali to ne znači da ne možete i dalje napraviti uštede koje su vijeće od uštede koju daje jedan VPN popust. Mnogi pružatelji najkvalitetnijih usluga dodatnu daju popuste na dužinu trajanja pretplate.

Tako da kombinovanjem ovakve dvije uštede možete napraviti izuzetno povoljnu pretplatu za sebe. Najvijeće uštede su naravno izborom najdužih planova pretplate. Iako takva konstrukcija može u startu biti nešto skuplja, tokom cijelog perioda korištenja moćete ostvariti izuzetno velike uštede.

Zaključak

Kada bilo što kupujemo, uvijek gledamo da pronađemo nekakav popust ili kakvu drugu financijsku povoljnost. To svi činimo i kada je u pitanju kupnja pretplate na VPN servise. I kuponi koje vam mi nudimo sigurno će vam omogućiti da napravite vrlo povoljne uštede na pretplatama za ovakve servise. Ali, morate imati na umu da ti popusti nisu jedini benefiti koje možete ostvariti.

Najveću uštedu možete ostvariti kombinovanjem VPN popust kupona sa dužinom trajanja pretplate, a na ovoj stranici možete pronaći servise koji pružaju i takvu pogodnost. Naravno, to nije jedini kriterijum zbog kojih se oni nalaze tu, već i njihov vrlo visok kvalitet koji posjeduju.

Privatnostonline.com