ExpressVPN Promo Kupon u 2024 Akcija za (lipanj 2024)

Mnogi uvijek govore da bezbijednost nema cijenu, ali kad kupujete bezbijednosne alatke dobro je da napravite uštedu ako možete. Zato vam mi donosimo promo kupone koji vam omogućuju da napravite ogromnu uštedu na pretplati.

Ažurirano: 14 lipanj 2024

ExpressVPN Kuponi za lipanj 2024

U ovom trenutku imate priliku da iskoristite neverovatne popuste na kupovinu pretplate za ExpressVPN. Ali i da ostvarite dodatne pogodnosti koje vam mogu puno značiti. ExpressVPN promo kupone možete videti u tabeli ispod. Kao i pređašnje promocije koje su istekle.

ExpressVPN Kupon: Uštedite 49% + 3 MJESECA BESPLATNO!

ExpressVPN je najbolji servis ove vrste u 2024. godini po brzini i bezbijednosti konekcija koje pruža. Iskoristite do sad najpovoljniji popust od čak 49% uz 3 DODATNA MJESECA besplatnog korištenja. Izaberite 12 mjeseci pretplate i uživajte u sniženoj cijeni od samo 6,67 $ čitavog života.

49% popust

Verifikovan

ExpressVPN – 30 dana garantovani povraćaj novca
ExpressVPN vam nudi 30 dana garantovanog povraćaja novca. Ostvarite pun povraćaj ukoliko niste zadovoljni.
Isprobajte bez rizika

Verifikovan

ExpressVPN – 64% POPUST
Zgrabite čak 64% popusta na najbolji VPN servis u svijetu. Iskusite brzine konekcije i bezbijednost zbog kojih ga koriste milioni ljudi. Ne propustite najbolju ponudu ove godine!
Istekao

Verifikovan

O ExpressVPN provajderu

ExpressVPN je jedan od najpopularnijih premium VPN servisa u svijetu. Jer pruža izvanredne brzine, visoku bezbijednost i privatnost. VPN usluga radi vrlo dobro na skoro svim vrstama uređaja. Ovaj servis podrazumeva provjerenu politiku nulte evidencije (zero-log) kako bi vaša web aktivnost ostala anonimna. Također koristi najjače standarde šifriranja, kao što je AES-256 enkripcija i OpenVPN protokol.

ExpressVPN ima aplikacije za sve popularne desktop i mobilne platforme: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle. To je također jedan od rijetkih VPN servisa koji podržavaju Linux i posjeduju aplikaciju za ruter, kojom štitite sve uređaje u kućnoj lokalnoj mreži.

Iako podržava veliki broj uređaja, uključujući i neke popularne STB uređaje, kao što su Apple TV, Amazon Fire, ili Roku; može se desiti da neki vaš uređaj nije podržan. Tada na scenu stupa posebna aplikacija za rutere, koja onda sakriva sve uređaje koji se nalaze iza njega u vašoj privatnoj mreži, bez obzira da li se VPN servis može instalirati na neki odrijeđeni uređaj.

Sve aplikacije su vrlo jednostavne za postavljanje i korištenje, a na preporučeni server se možete povezati samo jednim klikom. A za lakšu izmenu postavki, također možete koristiti ekstenzije za kontrolu VPN – a iz web pretraživača, Chrome – a, Firefox – a ili Edge – a.

Ovaj servis posjeduje preko 3.000 servera u 94 zemalja, koji vam svojim velikim brzinama omogućuju ugodno uživanje u popularnim streaming servisima kao što su Netflix, Disney+, hulu, ESPN, HBO, SHOWTIME, Amazon Prime, BBC iPlayer, YouTube Premium. Iako ovaj servis ne nudi besplatnu verziju, njega možete isprobati tako što ćete iskoristiti garantovani povraćaj novca u prvih 30 dana korištenja.

Više o ovom servisu možete pročitati u detaljnoj recenziji njegovih značajki i kvaliteta.

Kratak pregled VPN – a

KARAKTERISTIKE VRIJEDNOST
Zapisi Nema zapisa, vaši podaci i identitet su sigurni
P2P Torrenti dopušteni
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Višestruke prijave 5 simultane prijave
Zemlje obuhvaćene 94+
Podržani uređaji Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Povrat novca garantovan? 30 dana
Protokoli Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Promet podataka Neograničen
Enkripcija Jaka: Vojni AES 256 bita
IP adresa Neotkriveno
Serveri 3.000+

Cijene sa ExpressVPN promo kuponom?

ExpressVPN je veoma dugo jedan od najbezbijednijih i najbržih VPN servisa na tržištu. Ali, ono što je oduvek bila jedna od preprijeka za mnoge potencijalne korisnike je njegova cijena. Objektivno se mora reći da on opravdava svoju visoku cijenu veoma visokim kvalitetom, ali je ona za mnoge van domašaja.

ExpressVPN možete pazariti u tri dužine pretplate, od čega će do nekle zavisiti i njena cijena. Najkraći period je jedan mjesec, koji je ujedno i najskuplji. Po dužini, posle njega slijedi šestomjesečna pretplata, kao i godišnja.

expressvpn promo

Korištenjem ExpressVPN promo kupona uz jednogodišnju pretplatu dobijate popust od čak 49 % na pretplatu, ali i dodatna tri mjeseca besplatnog korištenja. Ova pretplata se obnavlja na svakih 12 mjeseci automatski, a vi ostvareni popust koristite doživotno. Drugim rečima svaku obnovu pretplate plaćate po sniženoj cijeni.

Kako iskoristiti ExpressVPN promo kupon

expressvpn promo

Korištenje Express VPN promo kupona je vrlo jednostavno. Nema potrijebe ukucavati nikakav Express VPN kod, niti bilo što drugo. Dovoljno je kliknuti na ExpressVPN link kraj aktivne promocije, i onda izabrati pretplatu u dužini od godinu dana, koja vam daje najveći kombinovani popust sa ovim kuponom.

ExpressVPN promo kupon često postavljana pitanja (FAQ)

Pošto znamo da možete imati neka pitanja vezana za korištenje i prirodu ExpressVPN promo kupona, mi smo pripremili odgovore na neka od najčešćih takvih pitanja. Njih možete pronaći u nastavku ovog teksta.

Da li mogu da koristim više od jednog ExpressVPN promo kupona?

Kada koristite ove promotivne kupone koje smo vam obezbijedili, možete iskoristiti samo jedan prilikom kupovine pretplate. Drugim riječima, samo jedan od ovih kupona možete iskoristiti kako bi ste ostvarili povoljniju cijenu pretplate ili dodatne mjesece korištenja. Za najveću uštedu, trebate takođe izabrati da kupite najdulji pretplatni period, odnosno godišnju pretplatu.

Takođe, postoji još jedno ograničenje prilikom njihovog korištenja, a to je da svaki promo kupon možete koristiti samo jedanput. Ovo ograničenje ipak nije nešto što ne možete zaobići. Iskorišćenje promo kupona i kodova je vezano za korisničke naloge, pa za ponovno iskorišćenje nekog kupona dovoljno je samo kreirati novi nalog. Ovaj “trik” je veoma koristan kako biste mogli da iskoristite više puta pogodnost od čak tri dodatna mjeseca besplatnog korištenja uz prvu pretplatu u trajanju od godinu dana.

Da li mogu da koristim ExpressVPN promo kupon sa postojećom pretplatom?

Na žalost ne. Ovi kuponi koje smo vam obezbijedili se mogu iskoristiti samo za prvu kupnju pretplate, i ne mogu se koristiti retroaktivno za ostvarivanje popusta na već plaćenu pretplatu ili za redovnu obnovu postojeće pretplate. Mada, to nije kraj svijeta i ipak postoji način da ostvarite značajnu uštedu.

Prvi način je da prilikom obnove vaše pretplate izaberete dulji rok. Mi vam savetujemo da to bude godišnji plan, koji nudi najveću uštedu sam po sebi, i dosta je isplativiji od kraćih perioda pretplate.

Drugi način je da jednostavno po isteku postojeće pretplate istu i otkažete. A onda da otvorite novi korisnički nalog i iskoristite ovu promo ponudu. Na taj način vi možete ipak ostvariti sve benefite koje ova ponuda donosi. I popust prilikom prve kupnje, i sniženu cijenu obnavljanja pretplate, kao i dodatna tri mjeseca besplatnog korištenja servisa.

Da li se ExpressVPN promo popust dobija za sve planove pretplate?

Uopšteno, VPN servis provajderi vrlo rijetko daju popuste na sve svoje planove. Uglavnom to čine kako bi privukli svoje potencijalne korisnike ka nekom odrijeđenom planu. U ovom slučaju, da bi ste iskoristili sve benefite ove promo ponude, neophodno je da odaberete najdulji plan pretplate, odnosno plan u trajanju od 12 mjeseci.

Ovaj plan pretplate nudi najveću stopu popusta, a time i najveću uštedu kada se kompinuje sa promotivnom ponudom koju možete ovde naći. A pri tom dobivate i sve ostale benefite ove promocije, tri dodatna mjeseca besplatnog korištenja u prvoj godišnjij pretplati, i redovnu obnovu godišnje pretplate po sniženoj cijeni.

Da li postoje kuponi za besplatnu verziju?

Promo kuponi za besplatne verzije VPN servisa, kao opšte pravilo ne postoje. Proizvođači koji nude besplatne verzije smatraju da je sam izostanak naknade za korišćenje njihovog servisa dovoljan benefit da privuče nove korisnike. Iako besplatne verzije skoro uvek dolaze sa velikim ograničenjima njihove funkcionalnosti, ili smanjenim brzinama kojima se možete povijezati na njihove servise.

Takođe, proizvođač ExpressVPN servisa u ovom trenutku ne nudi besplatnu verziju svog servisa. Pa nije ni moguće koristiti bilo kakve promo kodove za istu. Ali, to ne znači da nije moguće naći način da koristite ovaj servis odrijeđeni period besplatno i tako iskoristite priliku da testirate ovaj servis i uverite se u njegove kvalitete.

ExpressVPN nudi garantirani povraćaj novca u prvih 30 dana korištenja njihovih usluga. Ovaj povraćaj možete iskoristiti i poslednjeg dana ovog perioda, a dobićete sav svoj novac natrag. Bez ikakvog pitanja ili potrebe pravdanja razloga za isti. Na taj način, efektivno dobivate do 30 dana besplatnog testiranja svih značajki ovog servisa, bez ikakvih ograničenja.

Koliko često su dostupni novi ExpressVPN promo kuponi i promocije?

VPN provajderi imaju različite nove promocije tokom čitave godine, i ne može se tačno reći kada će se jedna završiti a druga početi. Jedino je sigurno da imaju i specijalne dodatne promocije tokom sezone praznika u Sjedinjenim Američkim Državama, koje su i ujedno najveće tržište. Crni petak i Sajber ponedeljak su praznici kada skoro svi provajderi nude dodatne popuste.

Kako vam ne bi promakli neki popusti, preporučujemo vam da stavite u bookmarke ovu stranicu za ExpressVPN promo kupone, i povremeno provjeravate. A još tekućih promotivnih akcija i kupona možete videti na posebnoj stranici.

martina

Martina, analitičarka za sigurnost podataka, dobro poznaje internet. Studirala je poslovne ekonomije na Sveučilište u Splitu. Njena stručnost leži u raznim temama povezanim s internetom, te se trudi autentično doprinijeti stranici i zajednici. Martinina ljubav prema pisanju očituje se u njenim temeljito istraženim člancima i recenzijama, koje obuhvaćaju sve, od sigurnih veza do zaštite podataka. Ostaje informirana o razvijajućim se pravnim pitanjima i pravilima. Kontaktirajte Martinu na martina@privatnostonline.com za sve upite.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com