ExpressVPN | Stručnjak za sigurnost i kralj Netflix-a

ExpressVPN | Stručnjak za sigurnost i kralj Netflix-a

ExpressVPN je jedan od najstarijih i najpoznatijih VPN-a na tržištu. I nije čudo. Doista, nudi mnoge prednosti: kompatibilnost s nekoliko lokalnih verzija Netflix-a, velike brzine i široko spektar zemalja za povezivanje. Osim toga, svi njegovi različiti izvorni softveri omogućuju Vam jednostavno povezivanje na bilo koju platformu, čak i na Android i iOS. Pročitajte cijelu recenziju za ExpressVPN u nastavku.

ExpressVPN nudi široku mrežu koja je brza i pouzdana

ExpressVPN je na tržištu već dugi niz godina. Korisnici su ga počeli hvaliti od samog početka. Zaista je to solidan VPN koji pruža brzu i pouzdanu privatnu mrežu. Stoga možete gledati BBC iz inostranstva ili dobiti American Netflix u Velikoj Britaniji. Da ne spominjemo da njihovi serverii pokrivaju većinu planete: 145 zemalja, među kojima su Francuska, Quebec, Belgija, Švicarska.

Nadalje, ExpressVPN je dostupan na svim platformama zahvaljujući izvornim aplikacijama. Iako je uvijek moguće konfigurirati VPN konekciju ručno na mobilnom telefonu, mnogo je prikladnije na taj način.
Konačno, ExpressVPN je torrent friendly: možete raditi P2P i torrente sigurno.

Sažetak za ExpressVPN

KARAKTERISTIKE VRIJEDNOST
Zapisi Nema zapisa
Torrenti Torrenti dopušteni
Netflix UK, SAD, CA, AU, DE, IT
Višestruke prijave 3 simultane prijave
Zemlje obuhvaćenes 94+
Podržani uređaji Windows, Mac, Linux, iOS, Android
Povrat novca garantovan? 30 dana
Protokoli OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Promet podataka Neograničen
Enkripcija Vojna 256 bit
IP adresa Neobjavljena
Serveri 150+

ExpressVPN najvažnije karakteristike

Kill Switch

Prije svega, karakteristika za torrent korisnike. Glavni cilj Kill Switch-a je zaštititi Vašu privatnost tokom preuzimanja. Zato što ste uvijek u opasnosti od neočekivanog isključivanja Vašeg VPN-a, čak i najboljeg. I Vaša prava IP adresa mogla bi biti u čistom. Ali ako omogućite uslugu Kill Switch, blokirat će promet podataka sve dok se ExpressVPN ponovno ne poveže. Na taj način Vaša IP adresa neće procuriti na internet.

Pravila prijavljivanja

ExpressVPN nudi strog no-log pravilo na Vašu aktivnost. Stoga, torrenting nije problem. Dok Vaša prava IP adresa nije spremljena, bilježe se neke informacije o Vašim konekcijskim podacima: vremenske oznake i propusnost. Ali to je samo u statističke svrhe, kako bi kompanija znala trebaju li dodati nove servere ili mijenjati njihovu mrežu.

Gledanje US Netflix-a s ExpressVPN-om

Netflix je najpopularnija video-streaming stranica. I ExpressVPN je jedan od najboljih VPN-ova za gledanje Netflix-a zbog velike brzine koja omogućuje HD streaming. Takođe pruža pristup ne samo knjižnici SAD Netflix-a, već i UK, kanadskoj, australskoj, njemačkoj ili talijanskoj Netflix knjižnici. Uglavnom sve knjižnice gdje postoji server! Budite pažljivi, pogledajte dolje navedenu tabelu kako biste provjerili kompatibilnost VPN-a s Netflix-om, što bi se moglo promijeniti tokom vremena.

Idite na ExpressVPN web stranicu

ExpressVPN softver

ExpressVPN software interface

ExpressVPN cijene i paketi

ExpressVPN pricingMožda nije najjeftiniji VPN, ali dolazi s premium uslugom. Možete odabrati između tri paketa: 1 mjesec, 6 mjeseci ili 12 mjeseci. Naravno, najzanimljiviji paket je godišnji s 35% popustastrong>. A to nije tako skupo kada razmišljate o Vašoj online privatnosti. Zaista, oko 6,50 funti za mjesec, ili cijena piva ...

Nadalje, ako niste zadovoljni, možete otkazati Vašu pretplatu tokom prvog mjeseca. I nećete imati ništa platiti za ovaj mjesec. Ovo je njihova garancija za povrat novca.

Idite na ExpressVPN web stranicu

Zaključak o ExpressVPN-u

ExpressVPN je potpuno VPN rješenje koje može ispuniti mnoge različite potrebe. Stoga je potpuno prikladan za svakoga tko treba jednostavan-za-korištenje VPN i želi pristup Netflix-u.

Nadalje, možete zaobići cenzuru u svim zemljama (čak i u Kini). A svoj VPN client možete instalirati na ipad, Android ili iPhone. Konačno, prikladan je korisnicima koji žele gledati streaming televiziju, preuzimati torrente bez ograničenja.

Iako ExpressVPN nije savršen, nema većih nedostataka za korištenje. Ako tražite slabe tačke, cijena, koja je nešto iznad prosječne cijene, je jedna. Također nema integriranog NAT vatrozida i bez IP vezivanja. I uprkos no-log pravilima, neki podaci još uvijek su pohranjeni (vrlo ograničeno).

ZA:

  • Visoka brzina
  • Pokrivenost zemalja
  • Izvorne aplikacije za iPhone i Android
  • Nema zapisa (osim potrošnje
  • P2P i BitTorrent dopušteni
  • User-friendly
PROTIV:

  • Nije najjeftiniji VPN
  • Malo opcija konfiguracije
  • Idite na web stranicu ExpressVPN-a

Idite na ExpressVPN web stranicu

Comments are closed.