Top VPN 2024: Moje recenzije top 17 usluga

Moji najboljih VPN Servisa

U nastavku ćete pronaći moje poređenje VPN o najboljim uslugama, a sve pomenute VPN-ove sam testirao i klasificirao. U mojim recenzijama, predstavljam njihovu uslugu i dajem vam moje mišljenje o svakom od ovih VPN-ova. Većina njih nudi slične usluge. Ali sve su ipak u neku ruku različite. Dok se neki fokusiraju na vašu privatnost, drugi se fokusiraju na brzinu za strimovanje, igranje i preuzimanje. Čak i VPN na dnu mog rangiranja može biti najbolje rješenje za vas, sa značajkama koje tražite.

Moji najboljih 17 VPN Servisa

Provjerite zvanične VPN lokacije klikom na crveno dugme da biste dobili najnovije promocije. Takođe možete da provjerite da li su informacije koje vam dajem na ovoj stranici još uvek aktuelne. Srećom, redovno ažuriram svoje recenzije i članak!

Kako sam stvorio ovo rangiranje najboljih VPN aplikacija?

Zato što morate da razumijete kako sam napravio ovaj top VPN izbor, ovde su svi kriterijumi koje sam koristio za rangiranje različitih provajdera. Dok je većina njih objektivna, postoje i sub-subjektivni kriteriji. Na primjer, iskustvo s VPN web stranicom ili kontakt s njihovim servisom nakon prodaje. A iskustvo može mnogo varirati od korisnika do korisnika. Međutim, ovo su pouzdani provajderi koji služe milionima korisnika svakog mjeseca, zato bi trebalo da znaju kako da garantuju najbolju podršku.

  1. Maksimalna brzina

Pre svega, glavna stvar za procenu VPN provajdera je brzina koju nudi. Budući da će sav vaš promet prolaziti kroz server VPN provajdera, brzina vašeg interneta će zavisiti od potonjeg, kada se povežete. Stoga, u najgorem slučaju: Vaš VPN će usporiti brzinu interneta do točke dial-up veze … Čini se da to definitivno ne želite, zar ne? Dakle, da bi se pojavio na top deset VPN listi po našim recenzijama, provajder mora garantovati najveću moguću brzinu.

  1. Zaobići geografska-ograničenja

Mislili ste da će vam svi VPN-ovi omogućiti da gledate američku Netflix? Ili gledati balkanski TV u inostranstvu? Nažalost, vi ćete biti razočarani ako tako mislite… Jer neki VPN ne rade sa nekim web stranicama ili uslugama: IP adrese njihovih servera su blokirane. I to je istina, čak i sa najboljim besplatnim VPN-om.

Stoga, čak i sa nekim VPN-ovima ne biste mogli pristupiti ograničenim i cenzuriranim web-stranicama. Zato je bolje da provjerite moje najbolje VPN softvere i poređenja za vašu uslugu.

  1. Privatnost i anonimnost

Kada surfujete Internetom, ostavljate tragove vaše aktivnosti. Nešto kao mrvice hljeba u priči o Ivici i Marici. Međutim, mrvice od hljeba ne nestaju … I snooperi mogu da ih koriste da vas prate i identifikuju. Međutim, VPN bi uvek trebalo da zaštiti vašu privatnost i omogući vam da surfujete anonimno.

Postoje neke funkcije koje samo vrhunske VPN usluge pružaju kako bi zaštitile vašu privatnost, kao što je prekidač za ubijanje i zaštitu od curenja DNS-a. Dakle, ako planirate da preuzmete torrente, pobrinite se da dobijete ove mogućnosti! A ako niste sigurni, svi moji najpoznatiji VPN-ovi ih uključuju.

  1. User-friendly

Naravno, lakoća postavljanja je važan kriterij. Vrhunski VPN provajderi bi trebalo da imaju jednostavnu instalaciju i interfejs. VPN su sada potrošački proizvodi, a konkurencijom na tržištu postaju sve bolji i lakši za postavljanje i korištenje. Nema potrebe da budete bradati geek više da biste uživali u sigurnom surfovanju!

  1. Native aplikacije za sve vaše uređaje

To je skoro dokaz da želite VPN za vaš računar (laptop ili desktop), jer većina VPN provajdera nudi aplikacije za Windows, Mac OS i Linux.

Ali da li je to dovoljno? Zbog toga što pokrivenost podatkovnih mreža postaje sve šira i šira, a njihova brzina postaje sve brža i brža, postoji velika vjerovatnoća da ćete sve više i više surfati internetom putem telefona ili tableta. Dakle, najbolji VPN provajderi treba da imaju mogućnost da pokriju i sve vaše mobilne uređaje. Konačno, ako ste gamer, neki VPN nude rješenje za upotrebu na vašoj konzoli!

  1. Pristupačan

Konačno, i mogao sam prvo ovo da stavim: cijena je važna. Ali nije toliko bitno kada se traže vrhunske VPN usluge. Zato što većina VPN-a nudi sličnu cijenu. Iako možete pronaći najjeftiniju, ovdje govorimo o razlici od 20 eura, tokom godine …

Na tržištu postoji mnogo VPN rješenja: neki od njih su čak i „besplatni“. Ali ovo nije top free VPN recenzija. I koristite ih na sopstveni rizik. Zato što znate izreku: “Ako ne plaćate za to, postanete proizvod”. Vaši podaci o pregledavanju imaju vrijednost za tvrtke i trgovce. Neke beskrupulozne kompanije mogu ih koristiti u komercijalne svrhe, ili još gore … Stoga, morate definirati budžet za dodjelu na vašoj VPN usluzi.

Top VPN: Zaključak

Ako želite kupiti VPN, onda imate sve elemente da donesete informisanu odluku. Zaista, popisao sam 10 najboljih VPN softvera. I znate koje kriterije treba tražiti kada tražite pružatelja usluga. Iako je cijena jedna od njih, to je posljednji od mojih kriterija. Zato što na kraju razlika nije toliko važna, već ono što je od najveće važnosti je da zaboravite na svoj VPN.

Ono što hoću da kažem je da vaš vrh VPN treba da bude povezan u svako doba, kako bi zaštitili vašu privatnost. I ne biste trebali ni razmišljati o tome. Zato što bi trebalo da bude dovoljno brzo da obezbedi najbolje iskustvo sa strimovanjem, preuzimanjem i igranjem. I jedino vrijeme kada trebate promijeniti vaš VPN poslužitelj je kada želite zaobići geo-ograničenja.

Privatnostonline.com