PureVPN | Recenzija 2024

purevpn

PureVPN je kompanija sa sjedištem u Hong Kongu koja je na tržištu već 10 godina. Njihov moto je: Ponuda najjeftinijih VPN-a bez rezanja uglova. I to je razlog zašto je tako popularan među VPN korisnicima. Doista, Pure VPN je pristupačan, ali ne samo zbog toga. Također nudi visoku brzinu konekcije. Stoga ga ljudi koriste, osim za deblokiranje ograničenog sadržaja, i za poboljšanje njihove slabe internetske konekcije. Pročitajte jednu od najčitanijih PureVPN recenzija u nastavku.

Idite na IvacyVPN
Ivacy VPN je još jeftiniji - za istu uslugu!

Ako vam se dopada Pure VPN, koji je izvrstan VPN za torrent-e i opću internetsku sigurnost, probajte umjesto njega Ivacy. Usluga je ista, ali jeftinija! 30 dana probe, bez rizika.

PureVPN štiti Vašu privatnost bez da bankrotirat

Dok većina Vas uvijek uživa u dobroj nagodbi, znate da zaštita Vaše privatnosti košta. Ali PureVPN je jedan od najboljih VPN-ova koji možete dobiti, uz široku i brzu mrežu servera (lociranih u preko 140 zemalja). I to dolazi s najnižom cjenom!

Zato možete jednostavno gledati američki Netflix s najvišom jasnoćom ili preuzimati torrente. Doista, PureVPN je torrent friendly sa strogom no-log politikom, između ostalog. I takođe je user-friendly: klijent je snabdjeven sa Smart Purpose Selection (pametna svrha odabira) karakteristikom. Stoga automatski bira najbolji server ovisno o aktivnosti koju želite izvršiti.

Konačno, PureVPN je dostupan na gotovo svim uređajima (računarima, mobitelima, ruterima i sl.) s domaćim aplikacijama.

PureVPN Pregled cijena

PureVPN Pricing

Zbog svog položaja, PureVPN ima jedno od najagresivnijih prodajnih pravila VPN svijeta. Zaista, uvijek postoji nova promocija na njihovoj web stranici. Stoga možete dobiti preko 70% popusta gotovo cijele godine na godišnjoj pretplati!

Iako postoji samo jedan all inclusive paket, možete se odlučiti na pretplatu na 1 mjesec, 6 mjeseci, 12 mjeseci ili 24 mjeseca. Što je pretplata duža, to je bolja nagodba.

A ako niste zadovoljni njihovim uslugama, možete dobiti svoj novac nazad i do 7 dana nakon pretplate.

Sažetak za PureVPN

KARAKTERISTIKE VRIJEDNOST
Zapisi Da, neki podaci su sačuvani, budite oprezni
P2P Torrenti dopušteni
Netflix US
Višestruke prijave 10 simultane prijave
Zemlje obuhvaćene 140+
Podržani uređaji Windows, iOS, macOS, Linux, Android, Chrome
Povrat novca garantovan? 31 dana
Protokoli PPTP, IPSec, L2TP/IPSec, IKEv2/IPSec, OpenVPN TCP, OpenVPN UDP, SSTP, WireGuard
Promet podataka Neograničen
Enkripcija Jaka: Vojni AES 256 bita
IP adresa Neotkriveno
Serveri 2.000+

PureVPN pregled najvažnijih karakteristika

Purevpn

Split Tunneling

Kada vam je potreban VPN ,,à la carte”, možete koristiti funkciju Split Tunneling VPN client. U suštini, to Vam omogućuje da odaberete koji će programi koristiti VPN konekciju. A sve aplikacije koje nisu navedene i dalje će nastaviti koristiti Vašu redovnu internetsku vezu (npr. Skype).

Kill Switch

Ova je karakteristika apsolutno potrebna korisnicima koji žele garantovanu sigurnost i zaštitu privatnosti. U suštini, uvijek postoji rizik da Vaša VPN konekcija padne. Čak i uz najbolji VPN. A kada se to dogodi, Vaš operativni sistem će ponovo uspostaviti konekciju bez VPN-a. Stoga su IP adresa Vašeg uređaja i Vaš promet u čistom.

Ako, na primjer, preuzimate torrent, onda je moguće identificirati Vas. I Vi ste u opasnosti.

Dobri VPN-ovi (poput PureVPN) to znaju. Stoga su razvili Kill Switch karakteristiku kako bi bili sigurni da Vaši podaci ostaju zaštićeni čak i kada VPN konekcija padne. U osnovi, klijent blokira sav Vaš odlazni promet sve dok se VPN ponovno ne poveže. Tako održava Vašu privatnost i anonimnost te osigurava da Vaš ID nikad ne bude izložen.

NAT Vatrozid

NAT vatrozid nudi dodatni sloj sigurnosti za Vašu VPN konekciju. Stoga nećete dobiti neželjeni promet na Vašem računaru. I to je uvijek omogućeno. Ustvari, to je postavljeno izravno na PureVPN servere. Stoga Vi ne morate ništa učiniti. A Vaša konekcija je automatski zaštićena od VPN servera protiv bilo kakve prijetnje.

Anti-DDoS Zaštita za igranje

Gejmeri su takmičarski ljudi. A ponekad su čak spremni napasti Vašu konekciju tokom turnira kako bi je usporili. Kao rezultat toga, oni dobivaju tehničku prednost nad Vama kako bi osvojili igru.

Ali VPN je najbolja zaštita od svih DDoS napada. Zaista, Pure VPN može savladati i najsloženije DDoS napade. Stoga nećete ni osjetiti ništa. I Vi možete nastaviti igrati u najboljim uvjetima.

Namjenska IP adresa

Većina VPN korisnika će dijeliti istu IP adresu VPN servera na koji se povezuju. I to je uredu. Ustvari, sav promet je pomiješan i štiti Vašu anonimnost još više.

No, ako Vam je potrebna Vaša vlastita IP adresa, iz bilo kojeg razloga (npr. ugled, sigurnost ili privatnost), moguće je dobiti i namjensku IP adresu s PureVPN-om, plaćanjem dodatne naknade.

Pravila prijavljivanja

Možda tražite VPN kako biste izbjegli da Vaš ISP (Internet Service Provider) ili Vaša vlada bilježe Vašu online aktivnost. Zato ne želite ni da Vaš VPN sačuva zapise. Tada je PureVPN pravi izbor za Vas. Doista, Pure VPN provodi strogu no-log politiku. Tako da ne čuva zapise koji bi mogli identificirati ili pomoći u nadzoru Vaših aktivnosti.

Vezano uz to je činjenica da je Pure VPN torrent friendly. Stoga možete preuzeti torrente i koristiti P2P protokol bez potrebe da dva puta razmislite.

Svidja vam se naša detaljna PureVPN recenzija? Nastavite čitati o odličnim karakteristikama ovog VPN-a,

Gledanje US Netflix-a s PureVPN-om

Iako PureVPN možda nije najbolji VPN za Netflix, možete deblokirati knjižnicu American Netflix-a. I to je ono što 95% korisnika stvarno želi od svojih VPN-ova. Pogledajte tabelu na početnoj stranici kako biste provjerili status usluge s Netflix-om.

PureVPN Pregled softvera

Purevpn

Zaključak o PureVPN-u

Pure VPN je ozbiljan kandidat za naslov najboljeg VPN-a. Zaista, s brzim serverima u većini zemalja, možete deblokirati geo-ograničeni sadržaj i gledati HD streaming. Štaviše, PureVPN se fokusira na zaštitu Vaše online privatnosti s jakom enkripcijom i sigurnosnim karakteristikama kao što su Kill Switch i NAT vatrozid.

Konačno, jednostavan je za korištenje i jeftin. Stoga je definitivno prikladan za bilo koji profil i vrijedan pozornice. Nadamo se da ste uživali čitajući jednu od najboljih PureVPN recenzija na internetu!

 

8 Ukupna ocjena
PureVPN recenzija

Privatnost i sigurnost
8
Karakteristike
8
Brzina i performanse
8
Vrijednost za novac
8
Jednostavnost korištenja
8
Prednosti
  • Visoko-konkurentna cijena
  • 5 višestrukih prijava
  • Jednostavan za korištenje
  • Split Tunneling
  • Torrent friendly & no-logs
Mane
  • Nekoliko zemalja obuhvaćeno u Africi
omar

Omar, analitičar odgovora na prijetnje, entuzijastični je zaljubljenik u internet koji s oduševljenjem prati tehnologiju i cyber sigurnost. Pisanje u ovom području izvor je velike zahvalnosti za njega jer ima priliku raditi na svojem najvećem hobiju i zarađivati od toga. Sa diplomom iz Elektronike i Računarstva sa Sveučilište u Splitu, Omar se trudi podijeliti svoje znanje pružajući svojim čitateljima najbolje članke. Za sve upite, kontaktirajte ga na omar@privatnostonline.com.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com