Netflix Hrvatska u inostranstvu 2022

Gledate li Netflix u Hrvatskoj? Da li ste ikada poželjeli iz inostranstva pogledati neki sadržaj na Netflix Hrvatska a onda otkrili tog sadržaja nema? Da li ste otišli negdje na odmor i otkrili da ne možete koristiti svoju netflix hrvatska pretplatu negdje u inozemstvu? Frustrirani ste zbog toga i smatrate da to nije fer, želite da imate jednake uslove i uslugu kao i ostali pretplatnici? Postoji rješenje svih ovih nedaća i nedoumica te kako dobiti sve sadržaje na Netflix na Hrvatskom a rješenje je: nabavite dobar VPN za hrvatski Netflix. U ovom članku ćemo govoriti o tome kako gledati sve sadržaje na Hrvatskom Netflix servisu, odnosno kako gledati Netflix na hrvatskom jeziku i sadržaje koji su ograničeni na pojedine države.

Vidi ponudu
Gledajte Hrvatski Netflix u inozemstvu sa ExpressVPN uz 49% POPUSTA

ExpressVPN vam omogućava da gledate Hrvatski Netflix u inostranstvu. Iskoristite 3 MJESECA BESPLATNO uz 30 dana garantovanog povrata

Ažurirano: 30 rujan 2022

Geo-restrikcije po državama i Hrvatski Netflix!

Dakle, kao što smo već zaključili, Netflix videoteka nije ista za sve države, tako nije ni hrvatski Netflix. Sigurno smatrate da to nije pošteno. Zašto je to uopće tako?

gledajte vikinge na netflix

U većini slučajeva, radi se u posjedovanju odnosno neposjedovanju prava emitiranja pojedinih sadržaja.  Osim toga, može se dogoditi da se radi o političkim razlozima zbog kojih su neki sadržaji blokirani, kao u nekim azijskim ili afričkim državama. U slučaju Netflix na hrvatskom, zasada barem nema političkih cenzura.

gledajte americki netflix

U svim gore spomenutim slučajevima, radi se o takozvanoj geo-restrikciji ili zemljopisnoj zabrani. Čak i ako ste pretplatnik Netflixa, odlaskom iz Hrvatske nećete moći pristupiti svim sadržajima na Netflix Hrvatska, jer kako je već rečeno, Vi ste prepoznati na osnovu Vaše trenutne lokacije, a sadržaji koji su dostupni su ograničeni po lokacijama. Drugim riječima, bez hrvatske IP adrese, nemate ni hrvatski Netflix. Time ni Vaš Netflix Hrvatska nema sve sadržaje.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja listopad 2022

Kako dobiti cijelu videoteku na Neflix Hrvatska?

Sada ćemo da razjasnimo kako uopće dolazi do zabrane. Kako to iko može znati gdje se Vi nalazite i iz koje države pristupate. Odgovor je jednostavan: otkriva Vas IP adresa sa koje se povezujete na Internet. IP adresa govori lokaciju na kojoj se nalazite, pa i kojeg pružatelja internetskih usluga koristite. On je digitalni trag koji Vi za sobom ostavljate. Dakle, ako želimo da premostimo geo-restrikciju, moramo promijeniti IP adresu. Kako?

Tu na scenu stupa VPN odnosno virtualna privatna mreža (eng. Virtual Private Network).

Što je to VPN možete pročitati u jednom od naših članaka. Ovoga puta ćemo samo napomenuti da je to u stvari softver koji služi kao posrednik između Vas i Vašeg ISP-a odnosno pružatelja usluga. Uporabom VPN-a Vi u stvari mijenjate svoju IP adresu. Dakle, Vaša geo-lokacija je sada promjenjiva, čime se i geo-restrikcije sada mogu zaobići. VPN cijeli Vaš promet enkriptira, čime ti podaci postaju ”nečitljivi” za ISP-a ili za bilo koje radoznale i zlonamjerne oči. U nastavku se bavimo pitanjem, kako Hrvatska Netflix učiniti potpunim?

Što ćemo u biti mi učiniti?

Mi ćemo se uporabom VPN-a povezati na server koji se nalazi u Hrvatskoj, negdje gdje će na Hrvatska Netflix svi naslovi biti dostupni. Što se ISP-a i Netflix-a tiče, mi tada postajemo posjetitelj iz te ”nove” države, čime dobijamo pristup svim sadržajima koji su dostupni. Sve to činimo na jednostavan način, u nekoliko klikova, o čemu ćemo više govoriti u nastavku. Za sada smo zaključili da Netflix Hrvatska može imati sve sadržaje, i to je dobro.

Najbolji VPN da streamujete Netflix na hrvatskom

Ako već govorimo o nečemu, onda uvijek govorimo u najboljim i najkvalitetnijim među njima. Tako ćemo i ovdje govoriti o tome koji je to najbolji VPN za deblokiranje netflix hrvatska, ali i za Bosnu i Heregovinu i Srbiju.

Kako bismo se uvjerili koji VPN servisi pružaju najbolju uslugu, uz najbolji odnos uloženo-dobiveno, isprobali smo i testirali veliki broj VPN-ova. Prilikom odabira najboljeg VPN-a za Netflix Hrvatska najviše smo se koncentrirali na značajke kao što su: pouzdanost, broj dostupnih servera, broj pokrivenih država, cijena, lakoća uporabe, mogućnost uporabe na različitim platformama kao što su Windows, iOS, Android itd. Svaki od VPN-ova koje smo mi izdvojili lako može ponijeti titulu najboljeg VPN-a za Netflix na hrvatskom. Ovde se radi o nijansama koje su ponekad i subjektivne, te tako Vaš izbor može biti bilo koji od ovih VPN-ova, ovisno o Vašim potrebama. Ali budite uvjereni, Vaš najbolji Netflix na hrvatskom je sigurno jedan od ovih.

Dakle, da više ne duljimo, ovo je lista najboljih VPN-ova za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju  kojima ćete dobiti i kompletan hrvatski netflix:

Da li su besplatni servisi dobar izbor za netflix na hrvatskom?

Sada kada smo se upoznali sa najboljima od najboljih među VPN servisima za hrvatski netflix, malo ćemo pomenuti i besplatne VPN-ove koji se nude na tržištu. Da li je najbolji hrvatski Netflix besplatan?

gledajte usa netflix

Besplatni VPN-ovi zaista nude neke značajke privatnosti, i to potpuno besplatno. Zvuči dobro, zar ne? Zaista, zvuči i previše dobro da bi bilo istinito. Razmislimo malo. Za VPN su potrebni serveri, a to košta mnogo novaca. Zašto bi to onda itko nudio besplatno? Odgovor je – i nije besplatno. Nemojte misliti da je nešto besplatno samo zato jer niste platili novem. Jedan od najcjenjenijih resursa na Internetu danas je INFORMACIJA! Želite li hrvatski Netflix sa svim sadržajima ali po cijenu Vaših osobnih podataka?

Hrvatska Netflix po cijenu privatnosti?

I zaista, mnoge marketinške tvrtke obilno plaćaju infomacije o korisnicima: područje na kojem žive, šta ih interesuje, koje stranice posjećuju i slično. Na taj način Vas mogu bombardovati hrpom reklama.  Možda ćete dobiti cjelokupan Hrvatska Netflix, ali VPN koji treba da zaštiti Vašu privatnost i sigurnost na Internetu postaje upravo suprotno. Dakle, Vaši podaci nisu sigurni, a time je i sam smisao VPN-a nestao. Čak i ako Vam ovakav VPN omogućava kvalitetno gledanje Netflixa na hrvatskom jeziku, to ipak nije pravo rješenje.

Osim toga, besplatni servisi su ograničeni na mali broj servera, tek nekoliko njih, a brzine pristupa su ograničene. Za malu ili nikakvu korist, Vi rizikujete da neko upotrijebi pa i zloupotrijebi Vaše osobne informacije. Najbolji VPN za Netflix na hrvatskom sigurno nije među besplatnima.

Umjesto toga, mi Vam nudimo mnogo bolju alternativu. Mnogo kvalitetnih VPN servisa nudi po više mjeseci usluge potpuno besplatno. Takav je slučaj sa ExpressVPN na primjer. Pretplatom na uslugu preko našeg linka dobijate 3 mjeseca besplatne uporabe servisa. Pretplatu možete otkazati u svako vrijeme prije isteka probnog perioda. Ukoliko Vam se pak ne svidi, samo zatražite prekid pretplate i to je to. Nema nikakvih pitanja niti uslova oko toga. Sa ExpressVPN Vam je potpun Netflix Hrvatska katalog nadohvat ruke, bez obzira na ograničenja.

Naravno, još bolja alternativa je kupovina pretplate duži vremenski period, čime se cijena na mjesečnoj ili godišnjoj razini značajno mijenja. Popusti koje time ostvarujete čine samu uslugu znatno prihvatljivijom. Dakle, ako želite da uštedite, odaberite pakete sa najdužim pretplatničkim trajanjem, a ukoliko to radite preko naših linkova, dobićete još povoljnije ponude. Kupovinom kvalitetnog VPN-a, osigurali ste sebi i pristup Netflix Hrvatska sa svim sadržajima.

Prednosti VPN-a za pristup na Hrvatska Netflix ali i više od toga

Hrvatska Netflix + Poboljšan pristup

Zaista, Vaš ISP intenzivno prati Vašu konekciju, i prilikom dužeg perioda većeg opterećenja mreža sa Vaše strane, oni Vam smanje ili ograniče brzinu pristupa.

Uporabom VPN, SVI podaci koji se prenose sa Vašeg uređaja su enkriptirani, te su time nevidljivi i za ISP-a, čime Vaša brzina neće biti niti usporena niti ograničena. Dakle, dobar VPN ne samo da Vam omogućava kvalitetan Netflix na hrvatskom, nego mnogo više od toga.

Hrvatska Netflix + Povećana sigurnost

Osim gledanja Netflix na hrvatskom, svi mi želimo da zadržimo svoju privatnost i sigurnost na Internetu. Želimo da naše aktivnosti budu samo naše. Želimo isto tako da zaštitimo svoje podatke od upada izvana.

Dakle, prednost dobrog VPN-a nije samo mogućnost odblokiranja sadržaja sa geo-restrikcijom. Prednost se ogleda i u sigurnosti od upada hackera u Vaš uređaj. Čak i da Vaši podaci budu ukradeni, kradljivac ih ne može dekriptirati i oni su za njega beskorisni. To čini uporabu bankovnih kartica za internet plaćanja mnogo sigurnijom i zaštićenijom. Znači, nije samo Hrvatska Netflix na dobitku, naša cjelokupna sigurnost je poboljšana.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja listopad 2022

Zaključak: Kako dobiti Netflix na hrvatskom

Na kraju, poslije svega navedenog, možemo zaključiti slijedeće:

Netflix nije isti za korisnike na svim geo lokacijama. Hrvatski Netflix tako nema sadržaje kao američki na primjer. Ukoliko želite da imate potpunu videoteku sa svim sadržajima ali rabiti hrvatski netflix, moraćete koristiti VPN kako bide odblokirali te sadržaje. Dalje, uporaba VPN-a je potpuno legalna, i ne samo da vrši deblokadu hrvatska netflix sadržaja, nego i štiti Vas i Vašu privatnost, tako što enkriptira cijeli Vaš promet na Internetu čineći Vaše podatke nečitljivima za kradljivce i marketinške tvrtke. Osim plaćenih VPN-ova, postoje i besplatni VPN-ovi ali oni nisu dobra alternativa jer deblokiranje sadržaja plaćate svojom osobnom privatnošću i Vaši podaci mogu lako biti ustupljeni nekim marketinškim tvrtkama za oglašavanje i spam poruke. Besplatne usluge nisu pravi izbor za pristup hrvatska netflix servisu.

Osim svega navedenoga, uporaba VPN-a može doprinijeti i stabilnijom internetskoj vezi, jer je spriječena mogućnost ISP-a da uspori i blokira Vašu konekciju prilikom prijenosa velikih datoteka. Ne dobijate samo dakle potpuni hrvatski Netflix, nego puno više. Dakle, sada znamo kako dobiti Hrvatska Netflix ali sa svim sadržajima, bez ograničenja.

Neki kažu da sam ja personifikacija Interneta - iako nisam siguran da je to kompliment. Volim se zaroniti u dubine online svijeta. I imam mnogo godina iskustva u internet marketingu. Praćenje svakog pojedinačnog razvoja, praćenje najnovijih vijesti iz oblasti tehnologije je istinska strast. Ali moj omiljeni dio je fokusiranje na Internet sigurnost i kako korisnici Interneta mogu najbolje zaštititi sebe i svoje podatke.

Privatnostonline.com