O nama

Dobrodošli na našu web stranicu posvećenu VPN-u i kibernetičkoj sigurnosti. Naš tim stručnjaka iz područja kibernetičke sigurnosti radi s ciljem pružanja vrijednih informacija kako biste zaštitili svoju privatnost i osigurali sigurno online iskustvo. Uz našu stručnost i bogato znanje, želimo vam omogućiti pristup najnovijim informacijama, savjetima i resursima koji će vam pomoći da se zaštitite od cyber prijetnji.

Naša povijest

Da biste nas bolje upoznali, dopustite nam da podijelimo prekrasnu povijest naše web stranice. Naša avantura započela je s jasnim ciljem – pomoći više ljudi u korištenju alata za zaštitu njihovih podataka na internetu.

Kao strastveni korisnici interneta, svjedočili smo raznim sigurnosnim problemima i poznavali mnoge načine za zaštitu podataka na internetu, kao što su korištenje VPN-ova. Stoga smo odlučili podijeliti ovo znanje s drugima, što je dovelo do osnivanja naše web stranice 12. srpnja 2018. godine.

U početku smo se suočavali s izazovima kao mali tim koji se trudio stvarati i dijeliti vrijedan sadržaj. Naša odlučnost i naporni rad na kraju su se isplatili, te smo krajem 2019. godine proširili tim s stručnjacima i proširili kategorije sadržaja. Ovaj rast omogućio nam je da postanemo prepoznati i uspješni.

Jedna od odluka na koju smo ponosni jest pretvaranje ovog web mjesta u zajednicu za čitatelje i pisce, gdje svatko može doprinijeti svojim znanjem. Cijenimo da je ovaj pozitivni okoliš imao značajan utjecaj na živote naših čitatelja, omogućavajući im da surfaju internetom bez briga.

Uspjeh naše web stranice može se pripisati našem posvećenom timu pisaca. Njihova predanost pružanju informativnog sadržaja pomogla nam je da postignemo naše ciljeve i bolje služimo našim čitateljima.

Naš tim

Naš tim sastoji se od stručnjaka iz područja kibernetičke sigurnosti. Svaki član našeg tima donosi svoje bogato iskustvo i znanje kako bi vam pružio najnovije informacije i najbolje savjete u vezi s VPN-om i kibernetičkom sigurnošću.

Naša misija

Mi smo tim s zajedničkim ciljem. Naša misija je osigurati da svaka osoba razumije vrijednost privatnosti. Nadamo se da ćete putem naše web stranice dobiti pristup vrijednim informacijama i koristiti ih kako biste zaštitili svoju kibernetičku sigurnost.

Naš cilj

Naš cilj je educirati i podići svijest o kibernetičkoj sigurnosti i osobnoj privatnosti na mreži. Smatramo da kibernetička sigurnost ne bi trebala biti složena i nedostupna stvar, rezervirana samo za elitu. Slijedimo načelo “KISS” (Keep It Simple and Secure – Održavajte jednostavno i sigurno) kako bismo osigurali da informacije budu pristupačne svima.

Naši principi

Princip jednostavnosti

Jednostavnost je ključna vrijednost koju promičemo. Vjerujemo da kibernetička sigurnost ne bi trebala biti rezervirana samo za stručnjake. Umjesto toga, želimo osigurati da informacije budu razumljive i dostupne svim korisnicima. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni korisnik, naši članci pružaju jasne smjernice i pristupačne savjete.

Princip bez reklama

Nema reklama na našoj web stranici. Fokusirani smo isključivo na pružanje relevantnih informacija i savjeta kako bismo osigurali najbolje korisničko iskustvo. Nećete biti preplavljeni ometajućim reklamama ili pop-up prozorima. Umjesto toga, naš cilj je pružiti vam nepristrane informacije koje će vam pomoći da donesete informirane odluke o kibernetičkoj sigurnosti.

Princip bez sponzorstva ili lažnih recenzija

Također se ponosimo time što ne prihvaćamo sponzorstva ili objavljujemo lažne recenzije. Naša stručnost je temeljena na našem znanju i iskustvu, a sve preporuke koje dajemo su isključivo rezultat naše neovisne procjene. Naša nam je misija pružiti vam istinite informacije kako biste mogli donijeti informirane odluke o kibernetičkoj sigurnosti.

Princip neplaćenih rangiranja, sadržaja ili veza

Uz to, ne sudjelujemo u plaćenim rangiranjima, sadržajima ili poveznicama. Naše preporuke su neovisne i temelje se isključivo na njihovoj vrijednosti i kvaliteti. Nećete pronaći plaćene oglase ili skrivene veze na našoj web stranici. Vaša sigurnost i privatnost su nam na prvom mjestu.

Hvala vam što čitate naše članke o VPN-u i kibernetičkoj sigurnosti. Ako vam se svidi ono što pišemo, molimo vas da podijelite naše članke i podržite naš tim. Vaša podrška nam znači mnogo jer nam pomaže širiti svijest o kibernetičkoj sigurnosti i privatnosti.

Privatnostonline.com