IPVanish | Brz i siguran VPN za online igranje

IPVanish | Brz i siguran VPN za online igranje

IPVanish je na VPN tržištu već više od 15 godina. A ako ste igrač, šansa je da ste već čuli za njegovu reputaciju. Poznat je po ekstremnoj sigurnosti (NAT vatrozid uključen), brzini svojih servera (većina igrača odabere ovaj VPN za ugodno igranje) i svojoj jednostavnosti upotrebe. Pa, da li je ovo pravi VPN za Vas? Pročitajte cijelu IPVanish recenziju u nastavku.

IPVanish VPN, kada trebate zaštitu i visoke brzine

Iako je IPVanish preporučen za igrače, pogodan je za sve korisnike Interneta. A činjenica da online igrači koriste njegove usluge samo pokazuje da on nudi najbolje VPN brzinestrong>. Jer kada igrate svaka milisekunda se broji. Zato trebate najbolju konekciju kako biste osigurali pobjedu.

S vrhunskom mrežom i preko 750 servera širom svijeta, IP Vanish je brz i pouzdan. Stoga možete zaštititi Vašu privatnost, deblokirati geo-ograničeni sadržaj i gledati HD streaming videozapise bez prekidanja.

Konačno, možete koristiti IPVanish na svim platformama, čak i aktivno s njihovim izvornim aplikacijama.

Sažetak za IPVanish

KARAKTERISTIKE VRIJEDNOST
Zapisi Nema zapisa uopšte
Torrenti Torrenti dopušteni
Netflix NIJE kompatibilan s bilo kojim Netflix-om
Višestruke prijave 10 simultanih prijava
Zemlje obuhvaćene 60+ zemalja
Podržani uređaji PC (Windows, Mac, Linux), Android, iOS, kompatibilni ruteri)
Povrat novca garantovan? 7 dana
Protokoli OpenVPN, PPTP, L2TP/IPsec
Promet podataka Neograničen
Enkripcija Vojna 256 bit
IP adresa 40 000+
Serveri 1 000+

Važne karakteristike IPVanish VPN-a

NAT vatrozid i DDoS zaštita

Prije svega, NAT vatrozid je uključen u pretplatu i automatski je omogućen. To znači da IPVanish blokira sve neželjene pokušaje povezivanja s Vašom IP adresom. I nećete biti ni svjesni napada, budući da je postavljen direktno na sve VPN servere, Vaši su uređaji sigurni.

Nadalje, igrači mogu biti zlonamjerni korisnici koji mogu pokušati usporiti Vašu konekciju koristeći zlonamjerni softver. To je jedan od načina da dobiju konkurentsku prednost nad Vama tokom turnira.

Ali s IPVanish-om, Vi ste pokriveni. Zaista nudi najbolju zaštitu od svih DDoS napada, čak i najnaprednijih. Tako da se Vi možete usredotočiti na svoju aktivnost i nastaviti igrati u najboljim uvjetima.

Kill Switch

Kill Switch je korisna karakteristika privatnosti koja isključuje Vaš sav internetski promet u slučaju da Vaša VPN konekcija padne. Zašto? Jer ako se Vaš OS ponovo povezuje bez VPN-a, Vi ste u čistom, tj. niste zaštićeni. Dakle, ako preuzimate torrente (s vrstama datoteka koje ne biste trebali dijeliti), trolovi za autorska prava mogu identificirati Vašu stvarnu IP adresu.

Uprkos tome što imate najbolji VPN na svijetu, uvijek postoji rizik isključivanja. Stoga su VPN provajderi poput IPVanish-a razvili Kill Switch. Čim VPN više ne štiti Vašu konekciju, on prekida Vašu internet uslugu.

U pravilu, karakteristika Kill Switch treba biti omogućena ako ste ozbiljni u vezi s Vašom zaštitom privatnosti.

Pravila prijavljivanja i torrenting

IPVanish provodi logless pravila o privatnosti. Stoga ne bilježi nikakve aktivnosti ili zapise konekcije.

Nadalje, možete jednostavno koristiti ovaj VPN za preuzimanje i dijeljenje torrenta i P2P datoteka. Iako nije šifriran, IPVanish takođe pruža SOCKS5 proxy za sakrivanje Vaše lične IP adrese dok Vi pravite P2P konekciju.

Međutim, ne zaboravite da Vi i dalje ostajete odgovorni za Vaše online aktivnosti ako su nezakonite u zemlji u kojoj živite.

Gledanje US Netflixa s IPVanishom

Iskreno, IPVanish nije preporučen za Netflix, gdje god da se nalazi sadržaj kojem želite pristupiti. Zapravo, on promoviše druge online aktivnosti različitim korisnicima. Tako da postoji malo šanse da uspijete pristupiti Netflix-u, poznavajući rat koji se vodi sa VPN-ovima.

IPVanish softver

IPVanish cijena i paketi

IPVanish PricingZa razliku od većine VPN kompanija, IPVanish nudi i popust na mjesečnu pretplatu. Međutim, da biste dobili najbolju cijenu, morate se pretplatiti na godinu dana. Sa godišnjom pretplatom dobivate privlačan popust, koji je u prosjeku kao i kod drugih VPN kompanija.

Iako ne postoji besplatna probna verzija, možete isprobati IPVanish 7 dana uz garanciju na povrat novca.

Idite na IPVanish web stranicu

Zaključak o IPVanishu

IPVanish je savršen VPN za korisnike koji trebaju maksimalnu brzinu. Zaista je jedan od najbržih VPN-ova na tržištu. Stoga ja redovno hvaljen od online igrača.

Osim toga, Vi možete koristiti ovu VPN uslugu da zaobiđete većinu ograničenja sadržaja. Kako god, jasno je da njegov fokus nije na streaming stranicama . Zato bi bilo bolje da pronađete neki drugi VPN ako ga namjeravate koristiti samo za gledanje Netflix-a na primjer.

Ali ako želite preuzeti torrente bez ograničenja, onda možete vjerovati ovom VPN-u. Zaista, postoji pravilo nulte prijave i dopušten je torrenting na tim serverima.

ZA:

  • Brzina servera, savršena za igranje
  • NAT vatrozid uključen
  • Izvrsna pokrivenost SAD-a i Europe
  • Nema zapisa, savršen za P2P i BitTorrent
PROTIV:

  • Nema dovoljno mogućnosti
  • Nije kompatibilan s Netflix-om

Idite na IPVanish web stranicu

Comments are closed.