IPVanish | Recenzija 2021

expressvpn christmas 2021

IPVanish

IPVanish je na VPN tržištu već više od 15 godina. A ako ste igrač, šansa je da ste već čuli za njegovu reputaciju. Poznat je po ekstremnoj sigurnosti (NAT vatrozid uključen), brzini svojih servera (većina igrača odabere ovaj VPN za ugodno igranje) i svojoj jednostavnosti upotrebe. Da li je ovo pravi VPN za Vas? Pročitajte jednu od najčitanijih Ipvanish recenzija u nastavku.

IPVanish pregled, kada trebate zaštitu i visoke brzine

Iako je Ip preporučen za igrače, pogodan je za sve korisnike Interneta. A činjenica da online igrači koriste njegove usluge samo pokazuje da on nudi najbolje VPN brzine. Jer kada igrate svaka milisekunda se broji. Zato trebate najbolju konekciju kako biste osigurali pobjedu.

S vrhunskom mrežom i preko 750 servera širom svijeta, IP Vanish je brz i pouzdan. Stoga možete zaštititi Vašu privatnost, deblokirati geo-ograničeni sadržaj i gledati HD streaming videozapise bez prekidanja.

Konačno, ovaj VPN možete koristiti na svim platformama, čak i aktivno s njihovim izvornim aplikacijama.

Cijena i paketi

IPVanish cijena i paketi

Za razliku od većine VPN kompanija, ova kompanija nudi i popust na mjesečnu pretplatu. Međutim, da biste dobili najbolju cijenu, morate se pretplatiti na godinu dana. Sa godišnjom pretplatom dobivate privlačan popust, koji je u prosjeku kao i kod drugih VPN kompanija.

Iako ne postoji besplatna probna verzija, možete isprobati program 30 dana uz garanciju na povrat novca.

Idite na IPVanish

Sažeta IPVanish recenzija

KARAKTERISTIKE VRIJEDNOST
Zapisi Nema zapisa, vaši podaci i identitet su sigurni
P2P Torrenti dopušteni
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Višestruke prijave ∞ simultane prijave
Zemlje obuhvaćene 75+
Podržani uređaji Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome, router, fire TV
Povrat novca garantovan? 30 dana
Protokoli IKEv2, OpenVPN, L2TP/Ipsec
Promet podataka Neograničen
Enkripcija Jaka: Vojni AES 256 bita
IP adresa 40.000+
Serveri 1.500+

Početak rada i korištenje

Gledanje US Netflixa s IPVanishom

Iskreno,ovaj VPN preporučen za Netflix, gdje god da se nalazi sadržaj kojem želite pristupiti. Zapravo, on promoviše druge online aktivnosti različitim korisnicima. Tako da postoji šanse da uspijete pristupiti Netflix-u, poznavajući rat koji se vodi sa VPN-ovima.

Pravila prijavljivanja i torrenting

Firma provodi logless pravila o privatnosti. Stoga ne bilježi nikakve aktivnosti ili zapise konekcije. Jedna stvar manje za brinut, zar ne?

Nadalje, možete jednostavno koristiti ovaj VPN za preuzimanje i dijeljenje torrenta i P2P datoteka. Iako nije šifriran, njegov softwer takođe pruža SOCKS5 proxy za sakrivanje Vaše lične IP adrese dok Vi pravite P2P konekciju.

Međutim, ne zaboravite da Vi i dalje ostajete odgovorni za Vaše online aktivnosti ako su nezakonite u zemlji u kojoj živite.

Svidja vam se naša detaljna Ipvanish recenzija? Nastavite čitati o odličnim karakteristikama ovog VPN-a.

Idite na IPVanish

IPVanish pregled važnih karakteristika

NAT vatrozid i DDoS zaštita

Prije svega, NAT vatrozid je uključen u pretplatu i automatski je omogućen. To znači da program blokira sve neželjene pokušaje povezivanja s Vašom IP adresom. I nećete biti ni svjesni napada, budući da je postavljen direktno na sve VPN servere, Vaši su uređaji sigurni.

Nadalje, igrači mogu biti zlonamjerni korisnici koji mogu pokušati usporiti Vašu konekciju koristeći zlonamjerni softver. To je jedan od načina da dobiju konkurentsku prednost nad Vama tokom turnira.

Ali s IPVanish-om, Vi ste pokriveni. Zaista nudi najbolju zaštitu od svih DDoS napada, čak i najnaprednijih. Tako da se Vi možete usredotočiti na svoju aktivnost i nastaviti igrati u najboljim uvjetima.

Kill Switch

Kill Switch je korisna karakteristika privatnosti koja isključuje Vaš sav internetski promet u slučaju da Vaša VPN konekcija padne. Zašto? Jer ako se Vaš OS ponovo povezuje bez VPN-a, Vi ste u čistom, tj. niste zaštićeni. Dakle, ako preuzimate torrente (s vrstama datoteka koje ne biste trebali dijeliti), trolovi za autorska prava mogu identificirati Vašu stvarnu IP adresu.

Uprkos tome što imate najbolji VPN na svijetu, uvijek postoji rizik isključivanja. Stoga su VPN provajderi poput IPVanish-a razvili Kill Switch. Čim VPN više ne štiti Vašu konekciju, on prekida Vašu internet uslugu.

U pravilu, karakteristika Kill Switch treba biti omogućena ako ste ozbiljni u vezi s Vašom zaštitom privatnosti.

Idite na IPVanish

Softwer

ipvanish vpn sučelje

Zaključak

Tokom našeg IPVanish pregled a zaključili smo da je ovo savršen VPN za korisnike koji trebaju maksimalnu brzinu. Zaista je jedan od najbržih VPN-ova na tržištu. Stoga ja redovno hvaljen od online igrača.

Osim toga, Vi možete koristiti ovu VPN uslugu da zaobiđete većinu ograničenja sadržaja. Kako god, jasno je da njegov fokus nije na streaming stranicama . Zato bi bilo bolje da pronađete neki drugi VPN ako ga namjeravate koristiti samo za gledanje Netflix-a na primjer.

Ali ako želite preuzeti torrente bez ograničenja, onda možete vjerovati ovom VPN-u. Zaista, postoji pravilo nulte prijave i dopušten je torrenting na tim serverima.

9.1 Total Score
IPVanish recenzija

Privatnost i sigurnost
9.5
Karakteristike
8
Brzina i performanse
9.5
Vrijednost za novac
9
Jednostavnost korištenja
9.5
PROS
  • Brzina servera, savršena za igranje
  • NAT vatrozid uključen
  • Izvrsna pokrivenost SAD-a i Europe
  • Nema zapisa, savršen za P2P i BitTorrent
CONS
  • Nema dovoljno mogućnosti

Ja sam živući, dišući, hodajući internetski hobista. Uvijek sam bio zaljubljen u tehnologiju i u to kako ona čini živote ljudi boljima. Sada, biti pisac u toj oblasti je nešto za što sam veoma zahvalan. Biti u mogućnosti raditi na svojem najvećem hobiju i zarađivati za život od toga je nešto što je uspjelo samo šačici ljudi. Kao čin zahvalnosti, odabrao sam pisati samo najbolje članke za svoje čitaoce.

Privatnostonline.com