Kako dobiti American Netflix? Deblokiraj US Netflix 2022

expressvpn christmas ponuda 2022

Netflix ne treba uvod. Zaista, američka kompanija je lider na-zahtjev streaminga već nekoliko godina. Njihova knjižnica filmova i serija je ogromna i nudi visokokvalitetan i orginalan sadržaj, primjerice House of Cards, Narcos ili Orange Is the New Black. Možete pristupiti Netflix-u iz 190 različitih zemalja, svaka zemlja s vlastitom knjižnicom. Ako želite pristupiti American Netflix-u iz Bosne Hercegovine i uživati u najnovijim serijama, na pravom ste mjestu, ovaj članak će vam objasniti kako dobiti American Netflix i samim tim kako gledati american netflix knjiznicu.

Idite na ExpressVPN
American Netflix: Najbolji VPN

ExpressVPN nudi brzu vezu i deblokira Netflix. Probajte sada, bez rizika!

Deblokiraj US Netflix za pristup ograničenom sadržaju

Vaša Netflix pretplata omogućuje Vam pristup samo Netflix Bosna Hercegovina i njegovoj knjižnici. Zato što Netflix nudi neku vrstu ,,globalne pretplate”. Jedna i jedina knjižnica koju možete gledati je ona u zemlji u kojoj se nalazite. Sve je to pitanje prava za sudionike za televiziju i kino. To je razlog zašto Netflix mora urediti određena ograničenja sadržaja prema Vašoj zemlji i IP adresi. Odatle i pitanje kako dobiti american netflix?

Stoga ne možete gledati American Netflix knjižnicu dok ste u Bosni Hercegovini – ili bosansku knjižnicu dok ste u inostranstvu. I to je stvarno loše. Jer Netflix USA nudi mnogo više serija i sve najnovije epizode koje su najpopularnije. Ali postoji trik! Dakle, da vidimo kako dobiti American Netflix s bilo kojeg mjesta!

Kako dobiti American Netflix? Ovo je rješenje!

Doista, Vi ste na pravoj web stranici, zahvaljujemo Google-u! Dakle, ovo je trik: da deblokirate Netflix US i pristupite ograničenom sadržaju, Vi samo trebate VPN. To stvarno jeste tako jednostavno, čak i ako se to Netflix-u ne sviđa nimalo! Da li ste spremni da čujete odgovor na pitanje kako dobiti american netflix? (napeta muzika u pozadini)

Znači, ne znate šta je VPN? Pa, VPN označava virtuelnu privatnu mrežu. To je softver koji Vam omogućuje da se pretvarate da ste u drugoj zemlji. Tako će Vaš VPN učiniti da Netflix vjeruje da ste u SAD-u, dok ste čvrsto sklupčani u svojoj fotelji u Sarajevu.

Dakle, ako Netflix vjeruje da se nalazite u SAD-u, omogućit će vam gledati american Netflix knjiznicu.

Zahvaljujući ovom VPN softveru, sve će biti kao da ste u drugoj zemlji. Najprije će stvoriti tunel između Vašeg računara i VPN servera koji se nalazi u zemlji u kojoj se želite pretvarati da ste u. Nadalje, server će se povezati s Netflix-om u Vaše ime da pristupi sadržaju i pošalje ga nazad Vama.

Na tržištu možete pronaći mnoge VPN servise. Ali neki od njih ne rade s Netflix-om. Zbog prava na televiziju kao što je gore objašnjeno. Zato morate biti vrlo pažljivi i odabrati pravi. Sada kada Netflix zabranjuje VPN-ove, Vi samo trebate slijediti sve preporuke ove stranice kako biste pronašli dobar VPN za American Netflix.

Također su dostupni i mnogi besplatni VPN-ovi. Ali trebate biti oprezni s njima. U najboljem slučaju, oni neće ispravno raditi s Netflix-om. Ako želite dobar VPN koji radi s Netflix-om, morate platiti pretplatu između 4 i 8 funti mjesečno i to je to, naučili ste kako gledati US Netflix.

Netflix rat: VPN-ovi uzvraćaju napad

Postoji prava borba između Netflix-a i VPN-ova. Netflix nastavlja blokirati VPN servere postavljene u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji itd. zabranom njihovih IP adresa

VPN kompanije moraju uzvraćati napade i stalno obnavljati IP adrese svojih servera. Ili ne biste mogli gledati US Netflix iz Velike Britanije.

I tu su neočekivane žrtve u ovoj borbi: američki internet korisnici koji žive u SAD-u i koriste VPN iz sigurnosnih razloga. Oni će možda morati privremeno onemogućiti njihov vlastiti VPN kako bi mogli gledati US Netflix. Inače Netflix bi mogao misliti da bi oni mogli biti ne-amerikanci koji koriste VPN i Netflix bi ih mogao blokirati.

Koji VPN koristiti za deblokiranje US Netflix-a i kako gledati US Netflix?

Ovo je ključno pitanje. Želite znati kako gledati US Netflix. Netflix Inc. ne štedi troškove za praćenje VPN-ova i blokira ih što je brže moguće.

Njihovi timovi redovno posjećuju web stranice poput ove jer moraju biti u toku s VPN pružateljima usluga koji rade s Netflix-om. Očito je da je ova stranica samo jedan od mnogih drugih izvora informacija.

Neke ,,male” VPN kompanije već su tražile da se ne spominju njihove usluge, čak i ako njihov softver radi s US Netflix-om. Razlog je što se ne mogu boriti i mijenjati IP adrese svojih servera onoliko brzo koliko se zabranjuju. Tako da nećete naći nijedan manji VPN u Top 5 VPN za Netflix u nastavku.

Sve okolo 1 ExpressVPN
9.8
Najbolja cijena 2 NordVPN
9.6
3 Surfshark VPN
9.5
4 Atlas VPN
9.3
5 PrivateVPN
9.1

Najbolji VPN-ovi za gledati American Netflix knjiznicu:

Ovaj izbor VPN-ova za dobivanje US Netflix-a temelji se na 3 kriterija:

  1. Iskustvo s VPN-om: Neki VPN-ovi su bolji od drugih …
  2. Brzina VPN-a: Vrlo je važno, budući da želite gledati streaming videa na American Netflix-u
  3. VPN je blokiran: Nikad, ponekad, često …

Kao što možete shvatiti, ovaj Top 5 redovno se razvija. Neki VPN-ovi mogu dobiti ili izgubiti svoje mjesto. Ali svi VPN servisi na ovom popisu će Vam dati soluciju na pitanje kako dobiti american netflix.

Kako gledati US Netflix?

Evo kratkog vodiča korak po korak kako bi Vam objasnili kako dobiti American Netflix. Iako je malo generičan, trebali biste ga moći koristiti za svaki VPN s različitim (iako sličnim) procesom.

  1. Odaberite VPN na popisu iznad
  2. Kliknite narandžasti gumb da biste pristupili VPN početnoj stranici i najnovijim promocijama
  3. Napravite svoj račun i pretplatite se na uslugu
  4. Preuzmite, instalirajte i pokrenite softver (to je vrlo jednostavno)
  5. U softveru odaberite server koji se nalazi u SAD-u – Vrlo važno
  6. Kliknite “Connect”
  7. Idite na Netflix ili osvježite stranicu u svom pregledniku, i to je OK, na US Netflix-u ste

To je to! Sada ste saznali kako dobiti american netflix te možete gledati american netflix knjiznicu bez ikakvih ograničenja.

Budući da dolazim iz malog gradića gdje sam odgojena, uvijek sam bila radoznala o tehnološkim stvarima. Otkako sam se preselila i smjestila u velikom gradu, uvijek sam osjećala da ja tu i pripadam. Biti u mogućnosti voditi i podučavati ljude o najboljim VPN-ovima i tehnološkim stvarima koje odgovaraju njihovim poslovnim potrebama je istinski nagrađujuće iskustvo za mene.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com