NordVPN Kupon za lipanj 2024

Bezbijednost i privatnost na internetu nemaju cijenu, naročito ako imate u vidu da povreda istih vas možepuno koštati. Ali, to nije razloga da kada kupujete programe i servise za iste, ne potražite nekakvu povoljnost. Kao što je na primjer NordVPN kupon za popust.

Ažurirano: 10 lipanj 2024

NordVPN Kuponi za lipanj 2024

Trenutno je moguće iskoristiti neke vrlo povoljne promocije uz NordVPN kupon za popust. U ovoj tabeli možete pronaći sve što vam e potrijebno da iskoristiteNordVPN kod za popust na pretplatu za ovaj servis. A možete i videti pređašnje popuste, čime možete napraviti pretpostavku kakve popuste možete očekivati u budućnosti.

NordVPN Kupon: Uštedite 66%

NordVPN nudi sigurne i brze servere širom svijeta! Iskoristitite čak 66% POPUSTA uz svoju pretplatu i uživajte u prednostima VPN servisa za samo 3,99 $ mjesečno.

66% popust

Verifikovan

NordVPN – 30 dana garantovani povraćaj novca
NordVPN vam nudi 30 dana garantovanog povraćaja novca. Ostvarite pun povraćaj ukoliko niste zadovoljni.
30 dana bez rizika

Verifikovan

NordVPN – 68% POPUST
Požurite i u ovoj nedelji iskoristite popust od čak 68% za planove u bilo kom trajanju. Uživajte u jednom od najboljih VPN servisa na tržištu po najpovoljnijoj cijeni.

Istekao

Verifikovan

O NordVPN kupon provajderu

NordVPN je provajder ove vrste servisa koji je poznat i popularan zbog kvaliteta servisa koji pruža svojim korisnicima. Trenutno posjeduju preko 5.601 servera u više od 60 zemalja u svijetu. A vaša veza sa njima je osigurana veoma jakom AES-256 enkripcijom, koju koriste i mnoge vojske i tajne službe u svijetu.

Osim što podržava torrenting, ovaj servis će vam omogućiti uživanje u geo ograničenim ponudama popularnih streaming platformi kao što su Netflix, Disney+, hulu, ESPN, HBO, SHOWTIME, Amazon Prime, BBC iPlayer, YouTube Premium, i drugi”.

Podržava sve popularne desktop operativne sustave, kao i oba sustava za mobilne telefone. Možete biti sigurni da su svi vaši uređaji i internetski saobraćaj zaštićeni od znatiželjnih očiju. Više o ovom izvrsnom VPN servisu možete pročitati i zasebnoj recenziji njegovih značajki.

Kratak pregled VPN – a

KARAKTERISTIKE VRIJEDNOST
Zapisi Nema zapisa, vaši podaci i identitet su sigurni
P2P Torrenti dopušteni
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
Višestruke prijave 6 simultane prijave
Zemlje obuhvaćene 60+
Podržani uređaji Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Povrat novca garantovan? 30 dana
Protokoli WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
Promet podataka Neograničen
Enkripcija Jaka: Vojni AES 256 bita
IP adresa Neotkriveno
Serveri 5.601+

Cijene sa NordVPN kupon?

Ovaj servis se može pretplatiti u tri različite dužine trajanja pretplate. Osnovna ponuda je pretplata na mjesečnom nivou, koja dolazi sa cijenom od čak 11,99$. Priznaćete da je ovo izuzetno visoka cijena. Posle nje slijedi jednogodišnja pretplata sa cijenom od 4,92$ mjesečno u prvoj godini korištenja. A najdulja je dvogodišnja pretplata, koja nudi i najveći popust.

nordvpn kod

Pretplatom na najdulji period od dve godine i korištenjem NordVPN kod za popust, ostvarujete uštedu od čak 66 %”, a pretplata na mjesečnom nivou iznosi samo 3,99$. Ovo je ujedno i pretplata koju vam preporučujemo jer kombinuje i popust na dužinu trajanja pretplate kao i promotivni popust.

Kako iskoristiti NordVPN kupon

nordvpn kod

Korištenje NordVPN promo ponude je vrlo jednostavno, nema potrebe da pamtite ili kopirate nikakve komplikovane kodove i šifre. Dovoljno je da kliknete na link “Iskoristi Ponudu”, i na sledećoj stranici obavite kupovinu pretplate. Mi vam preporučujemo da izaberete najdulji period pretplate, jer tako ostvarujete najveću uštedu.

Ostvarite 66% popusta

NordVPN kupon – često postavljana pitanja (FAQ)

NordVPN promo akcije često ostavljaju ljude sa pitanjima šta, kako, i gdje? Jednostavno, jedna zamerka se može uputiti svim proizvođačima bilo kog softvera. A to je šturost informacija o njihovim promocijama, kao što je u ovom slučaju NordVPN kod za popuste. Zbog toga smo sastavili ovu listu najčešćih pitanja za kojima, po našem iskustvu, ljudi tragaju odgovore.

Da li mogu da koristim više od jednog NordVPN kupon?

Jedan NordVPN kupon se može koristiti prilikom kupovine pretplate, i to samo jedan. Nije moguće kombinovanje dva ili više različitih. Ali, ono što možete učiniti je iskoristiti postojeće popuste na dulje planove pretplate. NordVPN kod za popust vam pruža umanjenje cijene na već postojeće, regularne, popuste. Pa tako, izborom najduljeg trajanja pretplate možete ostvariti najveći popust na istu.

Ono o čemu takođe morate voditi računa je da svaki NordVPN promo kod ili kupon možete iskoristiti samo jedanput. Drugim rečima, svi popusti su jednokratne akcije koje pružaju jednokratne popuste za svaki nalog koji ih iskoristi. U neku ruku to je i način kako možete zaobići ovo ograničenje.

Pošto NordVPN kod za popust nije unikatan,niti povezan sa nekim naročitim korisničkim nalogom, više istih može koristiti jedan NordVPN promo kupon, bez ikakvih ograničenja. Pa ako imate prijatelja koji želi uštedeti na kupovini pretplate na VPN servis, možete mu preporučiti ovaj NordVPN kod za popust.

Da li mogu da koristim NordVPN kupon sa postojećom pretplatom?

NordVPN kupon za popust na pretplatu koji možete naći na ovoj stranici nudi umanjenje cijene pretplate samo prilikom kupovine prve. Odnosno, nije moguće iskoristiti povoljnosti NordVPN promo akcije sa postojećim pretplatama. To ipak ne znači da ako ste postojeći pretplatnik ovog VPN servisa, da ste ostavljeni na cedilu.

I dalje možete stvariti značajni popust. I to na taj način što ćete prilikom obnove vaše pretplate izabrati najdulji period. NordVPN kod za popust vam možda nije dostupan, ali popust “na količinu” još uvijek jeste. Iako je tako finansijska povoljnost niža nego kada se koristi NordVPN promo popust, i dalje je više ne dobrodošla.

U krajnjem slučaju, možete otvoriti nov nalog na ovom servisu, ili se na servis pretplatiti vaš supružnik ili neki drugi čan obitelji. Kao novi korisnik, oni će imati pravo i mogućnost da iskoriste NordVPN kod za popust. NordVPN promo akcije su skoro uvijek samo za nove korisnike.

Da li se NordVPN kupon popust dobija za sve planove pretplate?

Opšte pravilo VPN provajdera je da se popusti i akcije odnose na samo jedan plan pretplate. Veoma rijetko pojedini dozvoljavaju korištenje za više ili čak za sve planove pretplate. Po pravilu to čine kako bi privukli što više potencijalnih korisnika da kupe baš taj jedan plan. U slučaju NordVPN promo akcija, to je najčešće najdulji period pretplate.

To je povoljnst koja vam pruža najveće popuste, jer se NordVPN kod popust dodaje na već postojeće popuste za dužinu trajanja plana pretplate. Pa tako izborom najduljeg plana vi možete ostvariti i najveću uštedu na cijenu koštanja pretplate za ovaj servis.

nordvpn kupon

To je pravilo kojega se možete držati i za druge provajdere ovakvih servisa. Ali i biti obazrivi ako koristitite promocije nekih drugih. Nije neuobičajeno da neki manje reputabilni provajderi nude kodove za popust koji su niži od popusta koji se dobiva za dulji plan pretplate.

Ostvarite 66% popusta

Da li postoje NordVPN kupon za besplatnu verziju?

Proizvođači VPN servisa po pravilu ne nude nikakve promocije za svoje besplatne verzije, ako ih uopšte imaju. U slučaju NordVPN kod se ne može koristiti za besplatnu verziju jer ona jednostavno ne postoji. Zbog činjenice da besplatne verzije ne koštaju ništa, ne ože se ni obračunati nikakav popust na njih.

Ako želite da isprobate ovaj servis, a da vas to ne košta, trebate imati na umu opciju povraćaja novca. Pri tom vam preporučujemo da za svaki slučaj iskoristite NordVPN promo akciju. Za NordVPN provajder nudi garantovani povraćaj novca u prvih 30 dana korištenja, u toku kojih možete tražiti i dobiti natrag sva uplaćena sredstva.

Čak i sami ga reklamiraju kao besplatni probni period u trajanju od 30 dana. Mi vam preporučujemo da i ako se odlučite za ovakvu probu, iskoristitite NordVPN kod za popust, jer na taj način vam neće izmaći benefiti NordVPN promo akcije.

Koliko često su dostupni novi kuponi i promocije?

Relativno često tokom godine se pojavljuju nove NordVPN promo akcije i popusti. Zbog toga se mi trudimo da ovu stranicu redovno osvježavamo. Kada god ovaj provajder započne sa novim popustom, mi vam omogućujemo da ga iskoristite sa naših stranica. Zato vam preporučujemo da bookmarkujete ovu stranicu, kako vam ne bi neki popust promakao.

nordvpn promo

Provajderi ovakvih servisa imaju običaj da najpovoljnije popuste imaju tokom prazničnih sezona, i to najčešće oko praznika koji su popularni u Sjedinjenim Američkim Državama baš kao sezona popusta. To su Sajber ponedeljak i Crni petak, odnosno ponedeljak i petak posle Dana zahvalnosti.

Ako ste zainteresovani za još neke popuste, ili jednostavno radoznali, možete na posebnoj stranici proveriti sve kupone i kodove koje vam donosimo.

martina

Martina, analitičarka za sigurnost podataka, dobro poznaje internet. Studirala je poslovne ekonomije na Sveučilište u Splitu. Njena stručnost leži u raznim temama povezanim s internetom, te se trudi autentično doprinijeti stranici i zajednici. Martinina ljubav prema pisanju očituje se u njenim temeljito istraženim člancima i recenzijama, koje obuhvaćaju sve, od sigurnih veza do zaštite podataka. Ostaje informirana o razvijajućim se pravnim pitanjima i pravilima. Kontaktirajte Martinu na martina@privatnostonline.com za sve upite.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com