Surfshark Promo Kupon za srpanj 2024

Surfshark je jedan od najpopularnijih i najbezbijednijih VPN servisa u Europi. Uz neku od Surfshark promo ponuda koju vam donosimo, možete ostvariti neverovatne popuste i priuštiti sebi visok nivo bezbijednosti na vrlo pristupačan način.
Ažurirano: 12 srpanj 2024

SurfShark VPN Kuponi za srpanj 2024

Bezbijednost i privatnost na internetu nemaju cijenu, jer njihov gubitak može mnogo koštati. Ali to nikako nije razlog da se jednostavno bacaju novci i troši što više na njih. Jer što više nije uvijek i što bolje. Zato vam mi donosimo ekskluzivne Surfshark promo ponude uz koje možete ostvariti neverovatne povoljnosti. Trenutno aktuelne ponude možete vidjeti u tabeli ispod, ali i prijeđašnje ponude koje smo nudili.

Ove ponude donosimo ekskluzivno samo za naše posjetioce, i one su ograničenog trajanja. Te požurite da ih iskoristite prije nego su istekle, a vi propustili priliku da ostvarite nevjerovatne uštede prilikom kupovine pretplate.

SurfShark VPN : ponuda – 82% POPUST + 2 MJESECA BESPLATNO

Surfshark, najjeftiniji VPN na tržištu. Ostvarite iskoristite specijalnu ponudu 82% popusta i dodatna dva mjeseca besplatnog korištenja. Platite samo 2,49 $ umjesto 12,95 $ mjesečno.

82% popust

Verifikovan

SurfShark VPN – 30 dana garantovani povraćaj novca
Želite da isprobate SurfShark VPN, ali se kolebate oko plaćanja ovog servisa? Nemojte se plašiti. SurfShark vam nudi 30 dana garantovanog povraćaja novca. Ostvarite potpuni povrat ako niste zadovoljni.
30 dana bez rizika

Verifikovan

SirfShark VPN – 50% POPUST
Ne propustite šansu da ostvarite 50% POPUSTA. Iskoristite sad kupon za ovu ponudu. Vrijemenski je OGRANIČENA.
Istekao

Verifikovan

O Surfshark kupon provajderu

Surfshark je VPN servis koji prvenstveno nudi svoje usluge po veoma pristupačnoj cijeni. Više o njemu možete pročitati u našoj iscrpnoj recenziji, a sada vam ga želimo predstaviti samo ukratko. Surfshark promo ponuda vam omogućuje da po povoljnoj cijeni uživate u mogućnosti da svoju IP adresu sakrijete korištenjem više od 3.200+ servera raspoređenih u preko 100 zemalja svijeta.

Vaša konekcija sa njihovim serverima je obezbijeđena AES-256 enkripcijskom metodom uz WireGuard, IKEv2, OpenVPN bezbijednosne protokole, koja je najsigurnija trenutno dostupna na tržištu. A koriste je i mnoge vojske u svijetu, pre svih Američka.

Ovaj servis vam je za korištenje dostupan na velikom broju različitih uređaja, kako prenosnih, tako i desktop. Podrška je još šira, jer dodatci za internet preglednike funkcionišu i na sustavima koji nisu podržani namjenskom aplikacijom. Podržani operativni sistemi i preglednici su iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, FireTV, Apple TV, smart TVs, Xbox, Playstation.

Kratak pregled VPN – a

KARAKTERISTIKE VRIJEDNOST
Zapisi Nema zapisa, vaši podaci i identitet su sigurni
P2P Torrenti dopušteni
Netflix US, UK, IN, IT, NO, DE, AU, JP, KR, PL, FR, CA, TR, SE, SG, NL
Višestruke prijave ∞ simultane prijave
Zemlje obuhvaćene 100+
Podržani uređaji iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, FireTV, Apple TV, smart TVs, Xbox, Playstation
Povrat novca garantovan? 30 dana
Protokoli WireGuard, IKEv2, OpenVPN
Promet podataka Neograničen
Enkripcija Jaka: Vojni AES 256 bita
IP adresa Neotkriveno
Serveri 3.200+

Idi na Surfshark

Cijene sa Surfshark promo ponudom?

Za Surfshark VPN servis, pretplatu možete pazariti na mjesečnom nivou. Ali takođe se pretplatiti i na dva duža perioda, čime možete ostvariti značajne popuste. Na mjesečnom nivou pretplata je najskuplja i staje veoma visokih 12,95$. Složićete se da je ovo prevelika cijena, i da je bolje iskoristiti kakvu Surfshark promo ponudu radi uštede.

surfshark promo cijene

Izbor dužek trajanja pretplate možete izvršiti između plana u trajanju od 12 ili 24 mjeseca. U oba slučaja ostvarujete značajne povoljnosti, odnosno osjetnu nižu cijenu pretplate. Na paket pretplate u trajanju trajanju od 12 mjeseci dobivate popust od 62%. Ali ako se odlučite da iskoristite promo ponudu, uz paket u trajanju od 24 mjeseca dobivate još niži popust. I on iznosi čak 82% na mjesečnu pretplatu, ali dobivate i još dva mjeseca gratis korištenja.

Kako iskoristiti Surfshark promo ponudu?

Kada se odlučite da iskoristitite Surfshark promo ponudu koju vam donosimo, to možete učiniti na vrlo jednostavan način. Potrijebno je samo da kliknete na dugme “Iskoristi Kupon Odmah”. Čim kliknete bićete odvedeni na oficijelnu stranicu, a Surfshar VPN kod će biti aktiviran.

surfshark promo

Da bi ste iskoristili ovu ponudu potrijebno još i da nastavite sa procesom kupovine pretplate, klikom na dugme “Get Surfshark”. Na slijedećoj stranici vi ćete biti u prilici da izaberete dužinu trajanja pretplate i kreirate korisnički nalog, jednostavnim upisivanjem vaše email adrese u predviđeno polje. Mi vam preporučujemo da izaberete najduži period pretplate, jer sa njim ostvarujete najveći popust, ali dobijate i ekstra besplatne mjesece korištenja.

Idi na Surfshark

Surfshark promo kupon – često postavljana pitanja (FAQ)

Surfshark promo ponuda koju vam donosimo ima svoja pravila i ograničenja. Ali sigurno i vi imate puno pitanja o tome ška, kako, i gdje. Odgovori na ova pitanja vam svakako mogu pomoći da se odlučite da iskoristite ovu promotivnu ponudu. Iz našeg iskustva, možemo rjeći koja to pitanja najčešće interesuju potencijalne korisnike VPN servisa. A naročito kada su u pitanju promotivne ponude i popusti.

S toga, ovdje možete pronaći odgovore na najčešća pitanja koje ljudi postavljaju o Surfshark promo ponudama. Mi se nadamo da će oni razvejati bilo kakve nedoumice koje možda imate i pomoći vam da se odlučite da iskoristite ovu ponudu.

Da li mogu da koristim više od jednog Surfshark VPN kupon?

Prilikom kupovine jedne pretplate, moguće je iskoristiti samo jedan Surfshark promo kupon. Nije dozvoljeno, a u stvari niti moguće, kombinovanje dva ili više popusta na pretplatu. Jedino je moguće koristiti jedan. Ono o čemu takođe trebate voditi računa je da su ovakvi popusti jednokratni, odnosno se mogu iskoristiti samo jedanput na nekom nalogu.

Još jednu stvar trebate imati na umu je da ovi kodovi nisu jedinstveni. Dok jedan nalog može iskoristiti samo jedan kupon i to samo jedanput, jedan kupon može biti iskorišten od strane neograničenog broja različitih naloga. Pa tako, jedan ovaj kod mogu iskoristiti svi vaši članovi obitelji ili prijatelji, i svi oni će dobiti popust.

Da li mogu da koristim Surfshark VPN kod sa postojećom pretplatom?

Promotivne ponude koje vam donosimo za Surfshark VPN pretplatu su namijenjene prije svega novim korisnicima ovog servisa. Iz tog razloga nije moguće koristiti ovakve promotivne ponude u situaciji da već imate pretplatu ili nalog koji je već ranije plaćao pretplatu. Ovaj servis veoma često ima razne nove promo ponude pa ne garantujemo da se situacija nekad u budućnosti neće promijeniti.

surfshark promo

Do tad, pravila ovih promotivnih ponuda su takva kakva jesu. Popusti su dostupni samo za nove korisnike ovog servisa. A tu je i mogućnost kako možete ipak ostvariti ove popuste, iako možda već imate kupljenu pretplatu. Ako je vi imate, to ne znači da neki član vaše obitelji je takođe ima. Pa oni mogu otvoriti novi nalog i ostvariti popust iz ove promotivne ponude.

Da li se Surfshark VPN kupon popust dobija za sve planove pretplate?

U najvećem broju sličaja, VPN servis provajderi u svoje promotivne ponude ne uključuju sve dostupne planove pretplate. Takav je slučaj i sa Surfshark kuponima koje vam donosimo, nije moguće iskoristiti ih za sve planove. To je moguće samo za najduži plan pretplate. Njegovim izborom dobijate efektivno dva popusta. Kako ovaj korištenjem promotivnog kupona, tako i regularni zbog dužine pretplate.

Da li postoje Surfshark VPN kod za besplatnu verziju?

Trenutno nije moguće korištenje promotivnih kupona za besplatnu verziju Surfshark VPN servisa, prije svega jer ona ne postoji. Ali, i da postoji to ne bi bilo moguće, jer kako ostvariti smanjenje cijene nečega što ne košta ništa. Ali, ako želite besplatno isprobati ovaj VPN servis, to možete učiniti korištenjem mogućnosti povraćaja kompletnog plaćenog iznosa u prvih 30 dana korištenja ovog servisa. Ova mogućnost vam pruža priliku da isprobate ovaj servis bez ikakvog rizika, a i da vas to ne košta ništa.

Koliko često su dostupni novi Surfshark VPN kupon i promocije?

Nove promocije, poipusti, i kuponi za Surfshark VPN servis su generalno distupni tokom čitave godine, i nije moguće tačno predvideti kada će kompanija pokrijenuti novu promotivnu kampanju. Mi se uvek trudimo da vam donesemo promotivne kupone prije drugih, zato i imamo ekskluzivne ponude promotivnih popusta. Ali, to nije sve.

Osim redovnih promotivnih akcija, možete očekivati i vanredne akcije koje se po pravilu aktiviraju tokom prazničnih sezona. I to tokom sezona praznika u Zapadnoj Evropi i Sjevernoj Americi, jer su kompanije najčešće iz tih regija. Pa tako možete očekivati dodatne popuste tokom Crnog Petka ili Cyber Ponedeljka.

Kako biste bili u toku sa našim najnovijim promotivnim ponudama, mi vam preporučujemo da sačuvate ovu stranicu u bookmarkovima. Ali ako ste zainteresovani za druge promotivne akcije za neki drugi servis, možete ih pogledati na posebnoj stranici na naše web sajtu.

martina

Martina, analitičarka za sigurnost podataka, dobro poznaje internet. Studirala je poslovne ekonomije na Sveučilište u Splitu. Njena stručnost leži u raznim temama povezanim s internetom, te se trudi autentično doprinijeti stranici i zajednici. Martinina ljubav prema pisanju očituje se u njenim temeljito istraženim člancima i recenzijama, koje obuhvaćaju sve, od sigurnih veza do zaštite podataka. Ostaje informirana o razvijajućim se pravnim pitanjima i pravilima. Kontaktirajte Martinu na martina@privatnostonline.com za sve upite.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com