PGA championship uživo 2024: gledajte golf turnire od bilo gdje

Popularnost golfa u Hrvatskoj i drugim zemljama regiona je u stalnom porastu posljednjih godina. Posebice nakon što su omogućeni PGA championship uživo prijenosi. Međutim, ne znaju svi kako da gledaju PGA championship prijenose na svojim uređajima pa, ukoliko ste i vi među njima, nakon čitanja našeg vodiča, uživaćete u umijeću najvećih svjetskih majstora golfa.

Provjeri ponudu
Gledaj PGA uz ExpressVPN i 30 dana povraćaj novca

Odblokiraj uživo prijenose PGA golf turnira sa ExpressVPN. Iskoristi 49% EKSKLUZIVNOG popusta ograničenog trajanja i uživaj u dodatna 3 MJESECA BESPLATNO.

Ažurirano: 12 lipanj 2024

Najbolji besplatni streaming sajtovi za PGA championship uživo

Nakon što smo testirali veći broj besplatnih streaming sajtova za PGA championship prijenos, zaključili smo da su najbolja besplatna rješenja koja zavrijeđuju pažnju ljubitelja golfa ESPN+ i CBS Sport kanali. Na žalost, ni jedan od ovih kanala nije dostupan u zemljama našeg regiona.

ESPN+ servis je dostupan za kupnju iz čitavog svijeta, ali je njegovo korištenje ograničeno na korisnike iz Sjedinjenih Američkih Država i Nizozemske. Slično vrijedi i za CBS Sport. Oba ova servisa vam omogućuju besplatan probni period tijekom kojeg možete da gledate sve golf prijenose tekuće sezone, ali i arhiv nekih od najzanimljivijih takmičenja iz prethodnih godina.

S obzirom na međunarodnu pokrivenost ovih streamova, PGA championship uživo možete gledati na bilo kojem uređaju koji posjedujete. Nebitno da li je to osobno računalo, laptop, mobitel, tablet ili pametni TV, moći ćete da pristupite streamu po želji.

pga championship uživo

Ali, kako smo naveli, ukoliko se ne nalazite u SAD-u, te želite da gledate PGA championship prijenos iz Hrvatske ili neke druge zemlje regiona, to nećete biti u prilici. A odgovor zašto je to tako leži u geolokacijskim ograničenjima koje ESPN+ i CBS Sport stavljaju na svoje streamove, zaključavajući ih samo za određene zemlje ili regione.

Na radost svih ljubitelja golfa na ovim prostorima, postoji rješenje za ovaj problem. A mi ćemo vam ga detaljno opisati u nastavku.

Kako zaobići geolokacijsku blokadu i gledati PGA championship uživo

Zbog zaštite TV prava koja posjeduju ESPN+ i CBS Sport za prijenose PGA championship uživo, ti streamovi su dostupni samo na određenim teritorijama, među kojima, nažalost, nije prostor Balkana.

Ukoliko se pitate na koji način ove stanice znaju odakle neko pristupa njihovim streamovima, odgovor je da njihov poslužitelj očita IP adresu vašeg uređaja i blokira mu pristup ukoliko nije na listi dozvoljenih.

pga championship prijenos

IP adresa je jedinstveni elektronički podatak koji se dodijeli svakom uređaju koji se poveže na internet i služi za međusobnu komunikaciju između njega i ostalih umreženih uređaja. IP adresa u sebi nosi informaciju o trenutačnoj lokaciji uređaja i kada pošaljete zahtjev za gledanjem nekog streama, poslužitelj preko kojeg se stream emitira može da odredi gdje se nalazite.

Dakle, potrebno je na neki način “prevariti” poslužitelj putem kojega se emitira PGA championship prijenos. Najjednostavniji i najbolji način da to uradite je da zamaskirate svoju IP adresu tako da izgleda da se nalazite na lokaciji sa koje je dozvoljeno gledanje.

To ćete vrlo lako uraditi instalacijom VPN programa čija je osnovna namjena skrivanje IP adresa korisnika.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

Kako odblokirati PGA championship prijenos pomoću VPN-a

Način na koji možete gledati PGA championship uživo pomoću VPN programa je veoma jednostavan. Potrebno je samo da ispratite naše uputstvo:

 1. Izaberite neki od VPN programa – mi vam preporučamo ExpressVPN za kojeg smo se uvjerili da posjeduje sve bitne značajke potrebne za vrhunski doživljaj streama PGA championship uživo,
 2. Otiđite na zvaničnu internetsku stranicu ExpressVPN i pronađite download sekciju,
 3. Izaberite pretplatni plan koji vam odgovara (ukoliko ste iskoristili link koji smo vam dali, očekuju vas specijalni popusti),
 4. Preuzmite VPN na svoj uređaj i pokrenite instalaciju,
 5. Nakon dovršetka instalacije, pokrenite program,
 6. Sa liste dostupnih poslužitelja izaberite “USA”, da biste dobili američku IP adresu,
 7. Za kraj otiđite na neki od sljedećih URL-ova, u ovisnosti koji stream za PGA championship prijenos želite ga gledate:

Time ste ESPN-ov ili CBS Sport-ov poslužitelj naveli da vjeruje da PGA championship prijenosu pristupate iz Sjedinjenih Američkih Država, te geolokacijske zabrane neće važiti za vas i vi ćete nesmetano uživati u streamu.

Isprobajte ExpressVPN BESPLATNO

Rekli smo da smatramo da je ExpressVPN najbolje rješenje za gledanje PGA championship uživo. Taj zaključak smo donijeli nakon što smo testirali njegove performanse tijekom streamanja.

Međutim, dodatna značajka koja će privući pažnju velikog broja korisnika je njegova specijalna ponuda od 30 dana jamstva za povraćaj novca. I to bez ikakvog uvjetovanja. Potrebno je samo da iskoristite link koji smo vam dali na početku ovog odjeljka.

U praksi to znači da možete koristiti program bez ikakvih ograničenja tijekom 30 dana. Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, procijenite da ovaj program ne ispunjava vaša očekivanja, dovoljno je samo da pošaljete poruku korisničkoj podršci unutar tih 30 dana i vaš novac će biti na računu nakon nekoliko dana. Za to nećete morati da ispunjavate dodatne obrasce, šaljete identifikaciju ili dodatna pojašnjenja.

Korisničku podršku možete kontaktirati putem emaila, telefonskim putem ili putem live chata koji je dostupan 24/7.

Najbolji VPN-ovi za gledanje PGA Championship uživo

Bilo da gledate cijelu sezonu PGA Tour-a, ili želite pratiti samo neka golf takmičenja u organizaciji PGA of America, da biste to bili u mogućnosti, morate imati instaliran VPN program.

Naša jedinstvena metodologija koju smo razvili dugogodišnjim testiranjem ovih programa nam je omogućila da ih rangiramo po tome koji vam pružaju najbolji doživljaj prilikom streamovanja PGA championship uživo.

Ovo je lista najboljih VPN programa za PGA championship prijenos:

Najbolji izbor 1 ExpressVPN
9.8
2 CyberGhost VPN recenzija 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) kompletna recenzija 2024
9.5
4 IPVanish VPN recenzija 2024
9.3
5 NordVPN
9.1

Značajke koje su ovi VPN programi morali da ispune da bi se našli na našoj listi i da bi bili pravi izbor za gledanje PGA championship prijenosa su:

 • Lokacija poslužitelja – svaki od ovih programa je morao da ima nekoliko poslužitelja iz Sjedinjenih Država koji omogućavaju otključavanje streamova;
 • Performanse – brz i stabilan stream, bez usporenja i prekida;
 • Sigurnost – zaštita vaših osobnih podataka i enkripcija online saobraćaja da ne biste bili otkriveni dok koristite VPN;
 • Korisnička podrška – morali su imati brz odziv korisničke podrške i kvalitetne povratne informacije koje dobijamo od njih;
 • Zauzeće resursa – ovi VPN-ovi ne opterećuju vaš uređaj previše i pogodni su za multitasking;
 • Ukupna vrijednost za novac – zaokruženost sadržaja koji plaćate i naš sveukupni doživljaj programa.

Ovom prilikom želimo da vam skrenemo pažnju na tzv. besplatna rješenja koja mogu da se nađu na internetu. Naša iznimno loša iskustva sa njima pokazuju da su u pitanju programi veoma upitne kvalitete.

Iako se reklamiraju kao besplatni, mnogi od njih serviraju veliki broj reklama koje su uglavnom zaražene adware-om ili prikupljene podatke od vašeg ponašanja prodaju oglašivačima, te onda dobijate ciljane reklame (te se financiraju odavanjem vaših osobnih podataka). Neki su čak imali osjetne prekide tijekom rada, pa su praktički bili neupotrebljivi.

Naš savjet je da izaberete neki od programa sa naše liste jer su provjereni i testirani na aktualnim streamovima. Ukoliko niste sigurni da li želite da platite za VPN, izaberite neki od njih koji nudi probni period korištenja sa povratom novca na kraju. Tako ćete imati dovoljno vremena da se uvjerite da li je taj VPN pravi program za vas.

Prednosti korištenja VPN-a

Pored toga što će vam omogućiti PGA championship prijenos, instalacijom i korištenjem VPN-a dobićete još mnogo benefita koje će svaki korisnik interneta znati da cijeni. To se u prvom redu odnosi na zaobilaženje cenzure koja vlada na internetu i zaštitu osobnih podataka korisnika.

Zaobilaženje geolokacijskih blokada

Mnogi sadržaji koji se streamuju na internetu podliježu cenzuri u određenim zemljama zbog zaštite TV prava, tako da mnogi gledatelji ostaju uskraćeni za ono što žele da gledaju.

Ovo se posebice odnosi na velike streaming platforme (HBO, Amazon, Netflix, Hulu, Disney), ali i za streamove međunarodnih takmičenja (kao što je Eurovizija) ili sportskih događaja. Također, poslužiteljima nekih multiplayer igara nije mogućno pristupiti iz cijelog svijeta.

Sve to uspješno riješavate instalacijom VPN-a. Dovoljno je da izaberete IP adresu zemlje u kojoj geolokacijska zabrana ne vrijedi i imaćete pristup do tog sadržaja.

pga championship uživo

Zaštita osobnih podataka

Kad god ste online, postoji velika šansa da će vaši osobni podaci biti zloupotrijebljeni ili ukradeni. To ne mora uvijek da bude od strane zlonamjernih trećih strana, čak i pružaoci internet usluga (ISP) mogu da iskoriste vaše podatke protiv vas.

Primjerice, pošto imaju uvid u vaše ponašanje na internetu i ukoliko procijene da koristite njihove usluge za torentiranje ili pristup sadržaju koji su oni stavili na crnu listu, mogu da vam ograniče brzinu interneta.

Da biste spriječili sve potencijalne probleme online, instalacija VPN-a je pravo rješenje. Promijenićete svoju IP adresu, svi vaši podaci će biti enkriptirani, a ukoliko izaberete neki od VPN-ova sa naše liste i vaše online ponašanje neće biti bilježeno unutar aplikacije. Vaši osobni podaci će biti potpuno zaštićeni.

Ovo je osobito važno u slučaju da često koristite javne Wi-Fi mreže koje su veoma neotporne na napade sa strane.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

PGA championship uživo: zaključak

Prvo loša vijest, PGA championship prijenose sa najboljim golferima svijeta nije mogućno gledati ukoliko se ne nalazite na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država. Najbolje besplatne prijenose omogućuju ESPN+ i CBS Sport, ali su oni zaključani za teritorij SAD-a.

Dobra vijest je što možete zaobići tu geolokacijsku blokadu jednostavnim instaliranjem VPN-a. Ovaj program skriva vašu IP adresu, te će djelovati da prijenosima pristupate iz SAD-a.

Najbolji VPN servis za gledanje PGA championship uživo je ExpressVPN koji pruža vrhunsko streamanje što se tiče stabilnosti veze, te kvalitete zvuka i slike. A sve to uz minimalno zauzeće bandwitha.

Kada na to dodamo velike popuste koji vas očekuju ukoliko se registrirate do kraja mjeseca i 30 dana jamstva za povrat novca, nemate razloga da čekate sa preuzimanjem ExpressVPN-a i početka gledanja PGA championship prijenosa.

martina

Martina, analitičarka za sigurnost podataka, dobro poznaje internet. Studirala je poslovne ekonomije na Sveučilište u Splitu. Njena stručnost leži u raznim temama povezanim s internetom, te se trudi autentično doprinijeti stranici i zajednici. Martinina ljubav prema pisanju očituje se u njenim temeljito istraženim člancima i recenzijama, koje obuhvaćaju sve, od sigurnih veza do zaštite podataka. Ostaje informirana o razvijajućim se pravnim pitanjima i pravilima. Kontaktirajte Martinu na martina@privatnostonline.com za sve upite.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com