Gledajte HBO Max u Hrvatskoj

Kada je nova streaming platforma HBO Max lansirana je u SAD-u svi smo znatiželjno iščekivali kada će HBO Max Hrvatska postati nam dospan na ovim prostorima. Što je zapravo HBO Max u Hrvatskoj, koliko staje, što nudi, kako ipristupiti sadržaju, ima li ograničenja sadržaja, kako ih prevazići? Mi imamo odgovore.

Idite na ExpressVPN
Treba te kvalitetan VPN za HBO Max?

Potreban vam je kvalitetan VPN koji omogućuje gledanje HBO Max serija? Isprobajte ExpressVPN koji vam nudi potpuni povraćaj novca u prvih 30 dana

Dostupnost

Loša vjest je da je HBO Max je dostupan samo korisnicima u SAD, Južnoj Americi i na Karipskim ostrvima. U planu kompanije, HBO Max Hrvatska biće dostupan u Hrvatskoj, ali i u okolnim zemljama-Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji. Zemlje u kojima će se prikazivati HBO Max su one koje su već pokriva HBO Europe servis, uključujući Nordijski region i Španiju.

Iz Hrvatske, i općenito sa ovih prostora, sada svatko može kreirati nalog na HBO Max koristeći njihovu gift-card, na primjer, ali ne može pristupiti svim sadržajima. Razlozi za to su brojni, od geografskih restrikcija do prava prikazivanja određenih sadržaja koja su otkupile pojedine TV stanice. Kad postane dostupan i na ovim našim prostorima, na primjer HBO Max Hrvatska će se gledati putem aplikacije. Baš kao i Netflix, moći ćete gledati HBO Max Hrvatska na Android i iOS telefonima, tabletima i smart televizorima.

No i prije toga riješenje postoji zahvaljujući našem timu stručnjaka, te ćemo vam ovdje detaljno pojasniti kako da dođete do svojih omiljenih serija ili filmova na HBO Max Hrvatska. S toga, što i kako učiniti ako ste locirani u Hrvatskoj? Vi sad možete pomisliti da ćemo vam ponuditi nekakva komplicirana i skupa riješenja, no to nije naš stil rada. Zapravo vam savjetujemo krajnje jednostavno riješenje. Uz pomoć VPN-a..

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

Kako gledati HBO Max u Hrvatskoj

Dio sadržaja HBO Maxa trenutačno u Hrvatskoj moguće je gledati putem usluge HBO GO. Ali morate računati sa tim da je to maleni dio ukupne ponude. Dok ne bude lansiran HBO Max Hrvaska ipak imate jednu potpuno sigurnu opciju kako doći do sjajnih serija, filmova, dokumentarnog programa koji se trenutačno emitira na ovoj streaming platformi. Da vidimo što se može napraviti ako ste u Hrvatskoj. Rješenje je jednostavno, samo VPN servis.

hbo max hrvatska

Uz pomoć kvalitetnog VPN softvera bit će moguće sakrivanje vaše lokacije, a sa druge strane omogućuje vam konekciju sa serverima i platformama bilo gdje u svijetu. VPN će vam napraviti da vaša lokacija djeluje kao da ste u SAD-u. Za sada, dok ne bude lansiran HBO Max u Hrvatskoj to je jedini i najsigurniji način. Jednostavnom promjenom vaše IP adrese vi praktički premošćujete geografska ograničenja i pristupate željenim sadržajima kao da ste ulogovani iz neke zemlje za kioju ta orgraničenja ne postoje.

Još jedna je funkcija također važna u novije doba internetske komunikacije, a to je zaštiti svoje lične podatke od zlonamjernih činilaca na mrežama dok uživate u streamingu HBO Max u Hravatskoj. Kvalitetan VPN servis je upravo ono što će vam omogućiti potpunu sigurnost na mrežama, te vaši lični podaci neće nikada biti vidljivi jer su enkriptovani. Prilikom odabira kvalitetnog VPN servisa, naša je preporuka da pogledate našu listu najkvalitetnijih i međi njima najbolji za sebe.

Daljnji postupak je krajnje jednostavan.

  1. U prvom koraku morate na uređaju na kojem ćete gledajte HBO Max u Hrvatskoj pokrenuti VPN aplikaciju. Ona će vas spontano odvesti do drugog koraka.
  2. Vidjet ćete glavno sučelje aplikacije. Tu trebate izabrati da se povežete sa serverom Hrvatska, ali za sada je daleko bolje povezati se serverom u Sjedinjem Američkim državama kako biste obezbijedili više dostupnih sadržaja. Stoga, odaberite SAD server pratite kao da ste gledatelj iz SAD-a.
  3. Naredni korak je da pokrenete odgovarajuću aplikaciju ili da iz browser-a odete na veb sajt i uživajte u gledanju HBO Max u Hravatskoj.

Najbolji VPN-ovi za strimovanje

Web lokacije HBO Max Hrvatska će uskoro postati dostupnom, no dok se to ne dogodi evo pametnog načina da pratite programe HBO Max u Hrvatskoj a da vas to puno ne košta. Prilikom odabira VPN provajdera koje smo uvrstili na našu listu puno smo vodili računa o svim karakteristikama koje vam omogućuju neometano uživanje u streamingu, vašoj bezbijednosti na mrežama, i mnogo čemu drugom. Razvili smo iznimno preciznu metodologiju zahvaljujući kojoj i možemo mirne savjesti preporućiti baš ove VPN provajdere za gledanje HBO Max Hrvatska.

Svaki od njih je izuzetne kvalitete i može vas sa sigurnošću dovesti do vrhunskog provoda dok gledajte HBO Max u Hrvatskoj. Naš tim stručnjaka već dugi niz godina detaljno proučava i testira svaki VPN koji se pojavi na tržištu, i to podjednako one za koje je potrebno pretplatiti se i one besplatne. Jedina razlika koju mi pravimo je da li se radi o kvalitetnoj usluzi, bezbijednom VPN-u ili o nečemu što nikako ne biste trebali ni željeli instalirati na svojim uređajima. Pri tome jako puna računa vodimo o odnosu cijene i kvalitete.

hbo max u hrvatskoj

Naši testovi su pokazali da je ExpressVPN najbolji i najefikasniji u deblokiranju streaming-a. Moramo vam reći da su i i ostali VPN-ovi koji se nalaze na našoj listi najboljih izuzetnog kvaliteta. Ipak, ovaj VPN je za nijansu bolji i zato je zauzeo prvo mjesto na našoj listi. ExpressVPN karakterizira velika brzina i pozdanost. Zato možete neometano uživati u HBO Max Hrvatska, budući da vam streaming neće prekidati niti zaostajati.

Pored toga ovaj pružalac VPN usluga vam garantira povraćaj novca nakon 30 dana korištenja ako iz nekog razloga niste zadovoljni. Sada vam baš ništa ne stoji na putu kada je u pitanju košarka HBO Max u Hrvatskoj.

Najbolji izbor 1 ExpressVPN
9.8
2 CyberGhost VPN recenzija 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) kompletna recenzija 2024
9.5
4 IPVanish VPN recenzija 2024
9.3
5 NordVPN
9.1

Besplatni VPN-ovi su opasni

Veliki broj besplatnih VPN-ova postoji na tržištu, ali njihova usluga vam sigurno neće doneti previše pogodnosti. Osim što ćete biti izloženi mnogim rizicima, postoji dosta ograničenja koja će vam jednostavno njih učinit neupotrebljivima.

Opasnosti besplatnih VPN-ova

Prva opasnost koja vam prijeti od besplatnih VPN-ova je nedostatak provijerene bezbijednosti. Jednostavna činjenica je da su poslužitelji ovakvih servisa primorani da svoje poslovanje finansiraju od nekud. Na žalost to najčešće čine prodavanjem podataka o svojim korisnicima, odnosno nemaju tako zvanu no-logging politiku privatnosti.

Ono što vas takođe treba zabrinuti su i reklame koje pokazuju ovakvi servisi, koje vrlo lako mogu voditi ka kakvom malicioznom sajtu. Ono što vas najviše treba brinuti jer takođe i ugrožava vašu bezbednost i čini besplatan VPN neupotrebljivim je preprodaja protoka internetske veze. Ovakav program može koristiti vaš lični uređaj za redirekciju saobraćaja tećeg lica koji vrlo lako može biti kakav maliciozan saobraćaj ili još gore, kriminalna aktivnost.

Ograničenja besplatnih VPN-ova

Ograničenja sa kojima ćete se susreći prilikom korištenja besplatnih servisa su prije svega banovane IP adrese njihovih servera. Pošto su besplatni vrlo rijetko su u mogućnosti da sakriju svoju IP adresu pa ih streaming servisi lako pronalaze i blokiraju. Zato su besplatni potpuno neupotrebljivi za gledanje HBO Max u Hrvatskoj.

max original

Drugi problem sa kojim ćete se susresti je ograničenje količine mjesečnog saobraćaja koji vam pružaju besplatni servisi. To je u glavnom nekih 10-ak gigabajta koje možete potrošiti za samo nekoliko sati gledanja, recimo HBO Max Hrvatska. U slučaju da ne postoji ograničenje količine podataka, onda sigurno postoji ograničenje brzine protoka koje će gledanje HBO Max u Hrvatskoj vama učiniti skoro potpuno nemogućim.

Ako želite napraviti kakvu uštedu, najbezbijednija i najugodnija vam je opcija da uzmete ExpressVPN, koji vam nudi potpuni povraćaj novca u prvih 30 dana, ako niste zadovoljni uslugom koju pruža.

Prednosti VPN-ova

Povećani pristup i borba protiv cenzure

Gledanje HBO Max Hrvatska sigurno nije nešto što bi ste povijezali sa borbom protivu cenzure, ali ograničavanje usluge na osnovu geografske lokacije korisnicima koji već plaćaju neku uslugu je cenzura iako nije politički motivisana. Korištenje VPN-a će vam pomoći da zaobiđete ovakva ograničenja i za druge streaming servise kao što su Hulu ili Netflix. Osim ovakvih geografskih ograničenja, takođe vam mogu pomoći i u borbi protiv politički motivisane cenzure.

Povećanje bezbijednosti i zaštita privatnosti

Kada gledate HBO Max u Hrvatskoj, sigurno vam vaša sigurnost ne zvuči kao nešto što je ugroženo. Ali kada ste na internetu u drugim prilikamo ona može biti vrlo ugrožena. VPN vrši enkripciju vašeg internetskog saobraćaja i tako spriječava da ga bilo tko prisluškuje. A ovo takođe ima za posledicu da niko ne može ni pratiti vaše aktivnosti, bilo da su dosadne marketing agencije ili neko zlonamjeran.

Još jednu situaciju morate imati na umu, na primjer kada na kakvim javnim Wi-Fi mrežama radite na internetu, recimo plaćate račune, kupujete stvari, ili obnavljate pretplatu za HBO Max Hrvatska. Tada vaši bankovni podaci mogu biti ukradeni ako ne koristite kvalitetan VPN.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

Zaključak

Kada želite potpuni užitak gledanja HBO Max u Hrvatskoj, pravo uživanje u najpopularnijim serijama i filmovima, bilo da to činite iz svoga doma ili inozemstva, preporučujemo vam korištenje VPN servisa. Mi vam nudimo listu onih koji su prošli naše detaljno testiranje i u čiju smo se pouzdanost i kvalitet lično uvjerili. ExpressVPN-u dali smo prednost jer je zadovoljio apsolutno svim našim rigoroznim zahtjevima.

martina

Martina, analitičarka za sigurnost podataka, dobro poznaje internet. Studirala je poslovne ekonomije na Sveučilište u Splitu. Njena stručnost leži u raznim temama povezanim s internetom, te se trudi autentično doprinijeti stranici i zajednici. Martinina ljubav prema pisanju očituje se u njenim temeljito istraženim člancima i recenzijama, koje obuhvaćaju sve, od sigurnih veza do zaštite podataka. Ostaje informirana o razvijajućim se pravnim pitanjima i pravilima. Kontaktirajte Martinu na martina@privatnostonline.com za sve upite.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com