Gledajte kup Srbije prenos besplatno u 3 jednostavna koraka

Fudbalski kup Srbije odavno nije bio ovako zanimljiv. Prošlogodišnji šampion Crvena zvezda uz velike muke je trijumfovala u Šapcu, golovima tek u drugom poluvremenu. Nažalost, a ukoliko želite iz neke druge zemlje da pristupite prenosu utakmica kupa Srbije, to neće biti moguće. Zato, ako ne znate kako da gledate kup Srbije prenos, pokazaćemo vam najbolji besplatan način za striming, koji je potpuno legalan i koji zaobilazi nametnuta ograničenja.

Vidi ponudu
Gledajte kup Srbije nesmetano pomoću ExpressVPN - 49% niža cijena

Gledajte fudbalski kup Srbije bilo gdje iz cijeloga svijeta uz superbrzu konekciju. Posebna ponuda samo za vas: 30 dana povrat novca i 3 mjeseca besplatno na godišnju pretplatu!

Ažurirano: 12 srpanj 2024

Najbolji internet sajt za kup Srbije uživo prenos

Kao i većinu sportskog sadržaja u Srbiji, tako i kup Srbije uživo prenos možete da pratite na kanalima TV Arena Sport, jer je najveća mreža sportskih kanala u regionu preuzela i prenose kupa Srbije za sezonu 2022/2023.

Pored prenosa putem kablovske televizije, njihove strimove možete gledati i putem Arena cloud servisa na bilo kojem uređaju koji posjedujete. Arena Sport pruža potpunu pokrivenost svih utakmica kup Srbije uživo prenosa.

Bitno je napomenuti da se gledanje kup Srbije prenosa putem Arena Sport kanala naplaćuje, a čak i kada se pretplatite na njihov sadržaj, ukoliko se ne nalazite na teritoriji Srbije, nećete moći da gledate prenose utakmica.

Međutim, i za to postoji vrlo jednostavno rješenje, koje ćemo vam prezentirati malo kasnije.

Pored Arene Sport koja svojim korisnicima naplaćuje gledanje kup Srbije uživo prenosa, na raspolaganju vam je i besplatno gledanje finalne utakmice.

Najbolji besplatni sajt za kup Srbije uživo

Kup Srbije uživo možete gledati i besplatno na jednom od kanala, a to je RTS (Radio televizija Srbije).

Državna televizija Srbije će prenositi samo završnicu kupa Srbije, što znači da na RTS-u možete gledati finale kupa Srbije prenos, za koje se očekuje da će se odigrati na stadionu Rajko Mitić (stadionu Crvene zvezde). Međutim, ta utakmica će za gledaoce u Srbiji biti potpuno besplatna, bez dodatnih troškova.

kup srbije prenos

Kako rekosmo, sve pogodnosti koje ovi provajderi pružaju svojim gledaocima u Srbiji, ne važe za gledaoce iz inozemstva. Kako onda gledati kup Srbije prenos prenos ako ne živite u Srbiji?

Kup Srbije uživo prenos van zone dostupnosti

Vjerojatno ste se dosad već suočili sa problemom gledanja kup Srbije prenosa. Razlog tomu je što samo dvije televizije imaju pravo prenosa i obe su svoje prenose koncentrirali samo za područje Srbije. Zato, ukoliko niste locirani u Srbiji, nećete moći da gledate prenose kup Srbije live stream.

Pošto je fudbal prethodnih godina postao jedan od najvećih biznisa na svijetu, tako su i TV prava za prenose utakmica postala predmet trgovine. Da bi imaoci prava zaradili što više, oni pravo emitovanja prenosa vežu samo za određenu zemlju ili regiju. To praktički znači da, ukoliko želite da gledate neku utakmicu u više zemalja, morate otkupiti prava prenosa za svaku od njih.

Ukoliko želite da gledate utakmicu iz zemlje za koju ta usluga nije omogućena, dočekaće vas crni ekran sa iritirajućom porukom da odabrani sadržaj nije dostupan na vašoj teritoriji.

Srećom, postoji način da se zaobiđu ove blokade. To vam omogućavaju specijalizovni VPN programi. VPN predstavlja virtualnu privatnu mrežu koja modificira dolaznu adresu vašeg uređaja na način da odgovara adresi zemlje iz koje želite da gledate sadržaj.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja srpanj 2024

Kako gledati kup Srbije prenos pomoću VPN-a

Ako se ranije niste susretali sa VPN programima, uvjeravamo vas da u pitanju nije ništa komplicirano i da i potpuni računarski laik može da instalira i pokrene neki od ovih programa. VPN uslugu možete dobaviti na bilo kom uređaju koji koristite, bilo da je u pitanju osobni računar, tablet uređaj ili mobilni telefon.

Da bismo vam uštedjeli vrijeme, načinili smo kratak uporedni test VPN programa dostupnih na tržištu i došli do zaključka da ExpressVPN pruža najbolje performanse potrebne za gledanje kup Srbije prenosa.

Koraci koje treba da prođete da biste gledali kup Srbije uživo prenos su sljedeći:

  1. Otiđite na zvaničnu stranicu ExpressVPN, izaberite željeni vid pretplate i download-ujte program
  2. Instalirajte i pokrenite program. Nakon što se pokaže glavno sučelje, izaberite server pod nazivom “Serbia”
  3. U zavisnosti od toga da li želite da gledate neku od početnih utakmica otiđite na Arena Cloud ili na RTS, ukoliko želite da gledate kup Srbije prenos

Isprobajte ExpressVPN potpuno besplatno

Jedna od posebnih značajki ExpressVPN-a koja ga izdvaja od većine drugih programa na tržištu je njegova fleksibilna korisnička podrška koja u stvarnom vremenu riješava sve vaše upite i probleme. Ovo vam govorimo iz razloga što od njih u svakom trenutku možete da zatražite povrat svog novca i oni će to da izvrše bez suvišnih pitanja.

30 dana koliko traje garancijski period vraćanja novca od strane ExpressVPN-a je nešto čime ova kompanije može da se podiči. Na internetu nećete naći nijedno negativno iskustvo korisnika koji nisu uspjeli da ostvare povrat svoga novca, bez obzira na razlog koji su naveli.

kup srbije uživo

Za razliku od mnogih VPN programa koji su zakomplicirali proces povraćaja novca (a neki su ga čak i onemogućili), ExpressVPN će vam vratiti vaš novac unutar pet dana od dana podnošenja zahtjeva. I sve to bez postavljanja suvišnih pitanja ili zamarajuće procedure.

Ako se, tokom perioda testiranja ovog VPN-a odlučite da zatražite povrat, samo kontaktirajte njihovu korisničku podršku putem mejla, telefona ili live chat-a i dobićete svoj novac natrag. Mada, sa obzirom da je u pitanju nešto najbolje što možete naći na tržištu, mislimo da ćete se ipak odlučiti da nastavite koristiti usluge ovog VPN programa.

Takođe, korisnička podrška kojom ExpressVPN raspolaže je najbolja koju smo imali prilike da vidimo kod ove vrste programa. Sekcija za najčešća pitanja (FAQ) pokriva sve ono što vam je potrebno kod instalacije i korištenja programa.

Najbolji VPN programi za striming kup Srbije prenos

Već smo rekli zašto smatramo ExpressVPN za najbolji program za gledanje kup Srbije uživo prenosa, a sada ćemo vam pokazati i ostale programe sa kojima smo ga poredili.

U našoj tabeli možete da vidite recenziju svakog od ovih programa, uz napomenu da je ExpressVPN osvojio najviše bodova na polju sigurnosti, stabilnosti, jednostavnosti korišćenja, korisničke podrške i ukupnih performansi.

Najbolji izbor 1 ExpressVPN
9.8
2 CyberGhost VPN recenzija 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) kompletna recenzija 2024
9.5
4 IPVanish VPN recenzija 2024
9.3
5 NordVPN
9.1

Prednosti koje dobijate sa VPN

Već smo zaključili da je VPN program jedino sredstvo da gledate kup Srbije uživo prenos ako ste locirani bilo gdje van Srbije. Međutim, to je samo djelić onoga što VPN programi pružaju svojim korisnicima.

Tri glavne značajke koje vam VPN servisi omogućavaju su:

Online privatnost

Vjerojatno ste svjesni da se svi vaši koraci na internetu budno prate i, po potrebi, mogu i da zloupotrijebe.

Također, ako vaš provajder primijeti da previše sadržaja strimujete ili skidate torente, može namjerno da vam smanji brzinu protoka. Sve ovo možete da zaobiđete instalacijom nekog od VPN programa, koji će zamaskirati vašu IP adresu i neće dozvoliti lociranje vašeg uređaja.

Sigurnost u online svijetu

Krađa podataka u virtuelnom svijetu i sajber kriminal generalno su veliki problem. Zbog toga je korištenje VPN programa preporučljivo zbog enkripcije podataka pomoću kojih se pristupa svjetskoj mreži, čime štitite svoju imovinu (PIN brojeve, elektronički novčanik ukoliko ga koristite, aplikacije za mobilno ili elektronsko bankarstvo i slično).

kup srbije uživo prenos

Zaobilaženje geo-lokacijskih ograničenja

Isto kao što pomoću VPN programa možete da gledate kup Srbije prenos prenos, tako možete da izbjegnete i druga ograničenja koja distributeri sadržaja nameću. Prenosi mnogih sportskih događaja su zaključani samo za jednu zemlju ili regiju.

Pored njih, isto se dešava i sa muzičkim festivalima, YouTube sadržajem, sadržajem na najpopularnijim striming servisima (kao što su Netflix, Hulu, Disney plus), pa čak i neke igre nisu dostupne na svim svjetskim lokacijama.

Na sreću, tu na scenu stupaju VPN programi čijom instalacijom otključavate sav željeni sadržaj. Praktički, na jednom mjestu imate platformu za gledanje šta god poželite, a možete je instalirati na bilo koji uređaj.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja srpanj 2024

Zaključak

Dakle, ako želite da gledate kup Srbije prenos ili makar samo finale kupa Srbije, vaša najbolja opklada je korištenje ExpressVPN programa.

Naš uporedni test je pokazao da ExpressVPN na jednom mjestu sadrži sve značajke potrebne za nesmetan striming utakmice. Posebno jer smo ga testirali za vrijeme trajanja utamice između Crvene zvezde i Mačve odigrane u Šapcu, kada tokom svih 90 minuta trajanja meča, nije bilo usporenja slike, niti kašnjenja tona.

Zbog toga ExpressVPN zaslužuje preporuku za gledanje kup Srbije prenosa (obratite pažnju i na specijalnu ponudu koja traje do kraja mjeseca).

Ekrem

Ekrem, sa pozadinom u Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilište u Zagrebu, dobro poznaje VPN programe za online zaštitu. Kako je Cyber Sigurnost Inženjer, redovito se susreće s pitanjima vezanim uz internet i razumije kako se zaštititi. Njegov cilj je ponuditi čitateljima jednostavno razumljive i vrijedne informacije. Za sva pitanja, slobodno ga kontaktirajte na ekrem@privatnostonline.com.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com