Gledajte Liga nacija u odbojci prijenos lako i sigurno u 2024

Liga nacija je najmlađe takmičenje u odbojci, ali je već steklo veliku popularnost među gledateljima. Liga nacija u odbojci prijenos možete pratiti i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Pošto će hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija učestvovati u Ligi nacija, svi ljubitelji odbojke bi trebalo na vrijeme da saznaju gdje gledati Liga nacija u odbojci uživo. A mi ćemo vam u tomu pomoći.

Preuzmi odmah
Gledaj Liga nacija u odbojci prijenos uz ExpressVPN (49% jeftinije)

Liga nacija u odbojci uživo samo uz ExpressVPN. Zaobilazi geolokacijske zabrane, obezbjeđuje brz stream i nudi 30 dana jamstva za povrat novca (i 3 mjeseca besplatno)!

Ažurirano: 16 srpanj 2024

Najbolji sajt za gledanje FIVB Liga nacija u odbojci prijenos

VBTV

Jedno od najboljih rješenja za sve ljubitelje odbojke koji dolaze iz Hrvatske je streamovanje odbojka Liga nacija prijenosa putem web stranice VBTV. U pitanju je specijalizirana stranica koja na jednom mjestu objedinjuje prijenose svih važnijih odbojkaških mečeva u obe konkurencije, i muškoj i ženskoj. Pored toga, dobijate pristup i prijenosima odbojke na pijesku.

Pored svih važnijih klupskih liga i reprezentativnih takmičenja, pretplatom na VBTV dobijate odbojka Liga nacija uživo prijenose na dva uređaja istovremeno. To znači da možete kombinirati bilo koja dva uređaja, od osobnih računala, tableta i laptopa do mobitela i pametnih televizora (Android, Apple TV ili pak Chromecast).

Na sve to dodajte opciju “gledanje po zahtjevu” (watch on demand) i sažetke, kao i stručne analize odbojkaških stručnjaka i jasno vam je da dobivate cjelovit paket. VBTV je odbojkaški kanal koji će zadovoljiti ukus svakog poznavaoca odbojke.

Sport Klub

Kao i prethodnih godina kada je prenosio odbojka Liga nacija uživo, Sport Klub je i ove godine obezbijedio prijenose muškog i ženskog natjecanja. Naravno, kao i dosad, i ovogodišnje izdanje Liga nacija odbojci prijenos je lokalizirano na hrvatski jezik, uz stručne komentatore.

Sport Klub možete pratiti na bilo kojem uređaju u kućanstvu dok god vaš kablovski operater ima potpisan ugovor sa ovim sportskim kanalima. S obzirom na rasprostranjenost Telemachovih usluga, većina Hrvatske ima pristup odbojka Liga nacija prijenosima.

Ono što je zajedničko za Sport Klub i VBTV je da se gledanje Liga nacija u odbojci prijenosa naplaćuje. Zbog toga smo odlučili da potražimo i besplatna rješenja za vas.

Najbolji besplatni sajtovi za gledanje odbojka Liga nacija uživo

Iako sadržaj nije lokaliziran za područje Hrvatske, najbolje besplatno rješenje za odbojka Liga nacija prijenos do kojeg smo došli testiranjem je srbijanski RTS. Ova televizija već godinama prenosi najveća odbojkaška natjecanja, te ima prijenose uživo praćene stručnim komentarom.

liga nacija u odbojci uživo

Međutim, sve ove televizije su dostupne samo na određenom teritoriju, te ih nije mogućno gledati iz inozemstva. Ali postoji rješenje ukoliko se neko ne nalazi u Hrvatskoj ili Srbiji, a želi gledati Liga nacija u odbojci uživo prijenose.

Streaming sadržaja van zone dostupnosti

Svi korisnici koji žele da pristupe VBTV ili Sport Klubu, a ne nalaze se na teritoriju Hrvatske, odnosno žele da gledaju RTS, a nisu u Srbiji, imaju isti problem. Naime, za njih je određeni sadržaj odbojka Liga nacija prijenosa zaključan i nedostupan. Ova geolokacijska blokada se postavlja zbog zaštite TV prava lokaliziranog sadržaja.

Ukoliko se pitate kako sajt zna odakle dolazite, odgovor je da on očita vašu IP adresu koja u sebi nosi podatak o vašoj trenutačnoj lokaciji. Stoga je jedini način da pristupite inače blokiranom sadržaju da upotrijebite VPN program da bi skrili svoju IP adresu. Sada ćemo vam objasniti kako to možete da učinite.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja srpanj 2024

Kako odblokirati odbojka Liga nacija prijenos pomoću VPN-a

Da biste gledali Liga nacija u odbojci uživo bez smetnji i ograničenja, potrebno je da uradite sljedeće:

 1. Otiđite na zvaničnu internetsku stranicu nekog kvalitetnijeg VPN programa (mi vam preporučamo ExpressVPN),
 2. Pretplatite se na period koji vam se čini najodgovarajućim (obratite pažnju na popuste koje dobivate ako pratite link iz prvog koraka),
 3. Preuzmite VPN i pokrenite instalaciju prateći uputstva sa zaslona vašeg uređaja,
 4. Nakon dovršetka instalacije, pokrenite program,
 5. Da bismo otključali hrvatske odbojka Liga nacija uživo prijenose, izaberite poslužitelj pod nazivom “Croatia”, a ukoliko želite srbijanske prijenose, birate poslužitelj “Serbia”
 6. Nakon toga vam samo preostaje da posjetite:

Time ste svom uređaju pribavili odgovarajuću IP adresu što vam je omogućilo da gledate sve Liga nacija u odbojci prijenose bez ikakvih zemljopisnih ograničenja. Iz glavnog izbornika VBTV-a, Sport Kluba ili RTS-a možete da izaberete stream po želji.

Isprobajte ExpressVPN potpuno besplatno

Već smo naveli da ExpressVPN smatramo najboljim izborom za gledanje Liga nacija u odbojci uživo prijenosa. Taj zaključak smo izveli na temelju više različitih značajki koje ćemo vam opisati malo kasnije. Međutim, ono što ExpressVPN izdvaja od konkurencije je specijalna pogodnost od 30 dana jamstva za povrat novca.

odbojka liga nacija uživo

Naime, ukoliko preuzmete ExpressVPN putem ovog linka, moći ćete da ga koristite 30 dana bez ikakvih ograničenja i u svakom trenutku zatražite povrat svojega novca. Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, ne želite više da koristite ExpressVPN, novac će vam biti vraćen u roku od nekoliko radnih dana. I to bez ikakvih suvišnih pitanja. Dovoljno je samo da kontaktirate korisničku podršku putem e-maila, live chat-a ili telefonskim putem i zatražite povrat.

Najbolji VPN za FIVB Liga nacija u odbojci prijenos

Da ne bismo više duljili i komplicirali, ovo su rezultati našeg testa najboljih VPN-ova za gledanje odbojka Liga nacija uživo koje možete naći na tržištu:

Najbolji izbor 1 ExpressVPN
9.8
2 CyberGhost VPN recenzija 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) kompletna recenzija 2024
9.5
4 IPVanish VPN recenzija 2024
9.3
5 NordVPN
9.1

Značajke koje smo uzimali u obzir prilikom testiranja su kako slijedi:

 1. Broj dostupnih poslužitelja (kao i broj zemalja iz kojih VPN nudi svoje poslužitelje) – naravno, da bi se VPN kvalificirao na listu najboljih za gledanje odbojka Liga nacija uživo, morao je da sadrži poslužitelje iz Hrvatske ili Srbije.
 2. Brzina i kvaliteta streama – da li je stream nesmetan i da li je mogućno gledati odbojka Liga nacija prijenos u visokoj rezoluciji.
 3. Jednostavnost korisničkog sučelja – da li se početnici lako mogu snaći tijekom korištenja VPN-a.
 4. Kvaliteta korisničke podrške – na koje sve načine je moguće ih kontaktirati i koliko brzo pružaju povratne informacije.
 5. Cijena – ova značajka predstavlja ukupnu kvalitetu usluge koju korisnik dobiva za svoj novac.

Bitno je da napomenemo da, ukoliko želite pouzdanost i sigurnost za gledanje odbojka Liga nacija uživo izaberete neko od rješenja koja se plaćaju. Naime, takozvani besplatni VPN-ovi su pokazali veoma loše rezultate na našem testu. Uglavnom su se javljala sljedeća tri problema:

 • nestabilnost streama i česti prekidi veze zbog kojih udaljeni poslužitelj može da prepozna da koristite VPN i da vas banuje
 • veliki broj reklama koje, pored toga što izrazito nerviraju, mogu da skriju neke od bitnih funkcija programa
 • pojava skrivenog malware-a kojima su besplatni VPN-ovi skloni

Uglavnom, za samo par desetaka kuna, ove probleme nećete imati i moći ćete nesmetano gledati Liga nacija odbojci uživo. Plus, korisnička podrška će vam uvijek biti na raspolaganju, za razliku od besplatnih rješenja gdje ćete za neke jednostavne upite morati čekati i po nekoliko dana.

Prednosti korištenja VPN programa

Pored toga što ćete pomoću VPN-a biti u prilici da gledate Liga nacija u odbojci uživo bez obzira gdje se nalazili, VPN programi donose svojim korisnicima još mnogo drugih prednosti. Među najvažnijim su borba protiv internet cenzure i zaštita osobnih podataka korisnika interneta.

Zaobilaženje geolokacijskih zabrana

Već smo pomenuli TV prava. Ona ograničavaju velike emitere, kao i velike streaming servise (Netflix, Hulu, Disney, HBO, Amazon) da sav sadržaj prikazuju na istom teritoriju. Stoga oni pribjegavaju taktici da sadržaj dijele u biblioteke dostupne samo u određenim zemljama. Sa druge strane, imamo zemlje koje cenzuriraju internet saobraćaj (kao što je Kina) ili multiplayer igre koje dopuštaju pristup svojim poslužiteljima samo određenom opsegu IP adresa.

odbojka liga nacija prijenos

Sve ove zabrane (geolokacijske, cenzorske i poslužiteljske) jednostavno zaobilazite instalacijom VPN programa i izborom poslužitelja iz zemlje u kojoj navedena zabrana ne postoji. Stoga Liga nacija u odbojci prijenos možete gledati čim izaberete poslužitelj “Croatia”, jer dobijate hrvatsku IP adresu.

Zaštita osobnih podataka

Možda i najbitnija značajka VPN-a je obezbjeđenje sigurnosti korisnika dok je online. Naime, čim se povežete na svjetsku mrežu, vi ste potencijalna meta krađe identiteta ili drugih osobnih podataka, od lozinki, do PIN brojeva platnih kartica. Da biste mogli mirno da surfate internetom, poželjno je da imate instaliran VPN.

Ovaj program vas pruža zaštitu po tri osnova:

 1. maskira vašu IP adresu i time ne odaje vašu stvarnu lokaciju,
 2. enkriptira sav internet saobraćaj i svi podaci koji se odašilju i primaju preko vašeg uređaja su šifrirani,
 3. kvalitetniji VPN-ovi posjeduju no-log politiku nebilježenja vaše online aktivnosti, tako da niko ne može da sazna nešto iz vaše historije pregledanja.

Iako VPN pruža zaštitu za sve uređaje i u svakoj prilici, on je posebice koristan ukoliko često koristite javne WiFi mreže. Ove mreže imaju veoma slab sustav zaštite i česta su meta napada sa ciljem krađe osobnih podataka. VPN vam omogućava neophodan stupanj zaštite koji ni na koji drugi način ne biste mogli obezbijediti.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja srpanj 2024

Najčešće postavljana pitanja (FAQ)

Gdje gledati FIVB odbojka Liga nacija prijenos?

FIVB liga nacija u odbojci uživo možete da gledate na web sajtu VBTV ili na kanalima Sport Kluba, odnosno RTS-a koji imaju potpunu pokrivenost prijenosa u obe konkurencije. Dovoljno je da posjetite njihovu zvaničnu stranicu i izaberete željeni stream.

Kada počinje Liga nacija u odbojci?

Ovogodišnje izdanje Lige nacija u muškoj konkurenciji će početi 06. lipnja i trajaće sve do 24. srpnja. Sa druge strane, žensko natjecanje počinje nešto ranije, 30. svibnja, a reprezentacije koje budu u finalu će igrati 16. srpnja.

Liga nacija u odbojci prijenos: zaključak

Liga nacija je odbojkaški spektakl koji nijedan ljubitelj odbojke ne smije da propusti. Odbojka Liga nacija prijenos može da se gleda putem linkova koje obezbjeđuju stranice VBTV, Sport Klub i RTS. Međutim, problem je ukoliko želite da gledate mečeve balkanskih selekcija, jer ćete to moći samo ukoliko se nalazite na teritoriju Hrvatske, odnosno Srbije.

Da biste otključali odbojka Liga nacija uživo prijenose potrebno je da instalirate specijalizirani VPN program i zaobiđete sve nametnute zabrane. Vaš i naš najbolji izbor je ExpressVPN koji pruža nesmetan i brz stream, kao i 30-dnevno jamstvo za povrat novca. To praktički znači da imate 30 dana VPN na raspolaganju potpuno besplatno.

Napominjemo da ovime otključavate sve mečeve Liga nacija u odbojci uživo, u obe konkurencije, i muškoj i ženskoj. I sve te prijenose možete imati na bilo kojem uređaju, od osobnog računala, do mobitela. Za pravog odbojkaškog sladokusca, to je ponuda koja se ne propušta.

Ekrem

Ekrem, sa pozadinom u Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilište u Zagrebu, dobro poznaje VPN programe za online zaštitu. Kako je Cyber Sigurnost Inženjer, redovito se susreće s pitanjima vezanim uz internet i razumije kako se zaštititi. Njegov cilj je ponuditi čitateljima jednostavno razumljive i vrijedne informacije. Za sva pitanja, slobodno ga kontaktirajte na ekrem@privatnostonline.com.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com