Pogledajte WWE

WWE, ili World Wrestling Entertainment, je jedna od najpopularnijih stvari koje razbijaju granicu između sporta i zabave. Iako svi znamo da su borbe namještene i da se sukobi između boraca odvijaju po scenariju iznenađenja i obrti koji se dješavaju tokom sezona, uvijek nas privlače. Ako do sad već niste, pogledajte WWE Raw ili bilo koji od njihovih šoua i shvatit ćete draž.

Za pogledajte WWE Raw ovog spektakla je dostupan streaming servis WWE Network. Ovaj servis pruža kontinualni streaming programa, slično klasičnoj televiziji. Ali i bogatu biblioteku snimaka prethodnih šoua.

Vidi ponudu
Otključaj WWE sa ExpressVPN uz 49% POPUSTA

Otključaj WWE i uživaj u prenosima uživo sa ExpressVPN. Zgrabi EKSKLUZIVNU PONUDU i 3 mjeseca besplatno, sa 30 garantovanog povraćaja novca.

Ažurirano: 17 svibanj 2024

Dostupnost

WWE Network je trenutno dostupan u 186 od 193 zemalja članica Ujedinjenih Nacija. Iako je dostupna u skoro svim država svijeta, i dalje postoji pregršt razloga zašto vam je za gledanje WWE VPN neophodan. Prije svega zbog izostanka dostupnosti u sedam zemalja u koje vas može put nanijeti. Ali i takođe iz bezbroj bezbijednosnih razloga.

Kako podjesiti VPN za WWE?

Koristiti VPN za WWE je vrlo jednostavno, i u roku od samo nekoliko minuta vi ćete uživati u WWE Raw, WrestleMania, i drugim šouima.

Prvo je neophodno da instalirate VPN. Ako pogledajte WWE dostupnost na raznim uređajima, pametni televizori, Android i Apple uređaji, obje trenutno najpopularnije gejming konzole, i svi popularni internetski pretraživači. Za gledanje WWE VPN vam je dostupan za skoro svaki zamisliv podržani uređaj. Nikada nećete pogriješiti ako VPN softver dobavljate samo sa zvaničnih veb lokacija proizvođača ili zvaničnih marketa za željenu platformu, kao što su Google Play, Apple App Store, ili Microsoft Store.

WWE Raw

Posle instaliranja potrebno je i da podesite VPN za WWE prijenos uživo. Ovo ćete učiniti u sveka par koraka. Prvo je potrebno da pokrenete aplikaciju ili uđete u podešenja plugina za pretraživač. A onda da izaberete željenu zemlju u podešenjima i željeni server ako ih ima više. Za gledanje WWE VPN vam je sad podešen i preostaje vam da u pretraživaču otvorite veb lokaciju https://www.wwe.com ili pokrijenete WWE Network aplikaciju na vašem uređaju. Sada slobodno pogledajte WWE Raw ili bilo koji live događaj.

Najbolji VPN za streaming

Ako želite da pogledajte WWE Raw i druge šoue američkog profesionalnog hrvanja neophodno je da VPN za WWE omogućava da neometano užuvate u ovom miksu sporta i zabave. Bilo kakav za WWE VPN nije dovoljan jer vam može pokvariti zadovoljstvo usporavanjem vaše internetske konekcije i na mnoge druge načine. Na ovoj listi možete naći ovakve servise uz koje će vam pogledajte WWE biti samo užitak, pogledajte WWE VPN ponudu i pronađite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama.

Najbolji izbor 1 ExpressVPN
9.8
2 CyberGhost VPN recenzija 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) kompletna recenzija 2024
9.5
4 IPVanish VPN recenzija 2024
9.3
5 NordVPN
9.1

Besplatni VPN su opasni

VPN-ovi nastavljaju rasti u popularnosti, jer je sve više ljudi zabrinuto zbog privatnosti na internetu. Kako tržište VPN-a raste kako bi udovoljilo ovoj potražnji, sada postoji stotine besplatnih VPN-ova koji obećavaju da će vas zaštititi na mreži, bez dodatnih troškova. Zvuči sjajno zar ne, ali nije. VPN-ovi su skup i kompliciran softver za čije je održavanje potrebno puno ulaganja. Oni također trebaju ići u korak sa svijetom internetske privatnosti koji se stalno mijenja. Pa kako bi vam potpuno besplatan VPN ponudio takvu vrstu usluge? Besplatni VPN davatelji usluga moraju pokriti troškove i ostvariti profit, tako da od skrivenih alata i trikova generiraju prihod od svojih kupaca. Ove taktike nisu samo opasne i neiskrene, već u potpunosti izdaju principe VPN-ova. Kao što ćete uskoro vidjeti, korištenje besplatnog VPN-a zapravo bi vas moglo učiniti manje sigurnim na mreži, koštati vas više nego što znate i pokvariti vam čitavo internetsko iskustvo.

pogledajte WWE

Po mnogim istraživanjima stručnjaka za internetsku bezbijednost, velika većina besplatnih VPN-ova predstavlja rizik kako za vašu bezbijednost tako i za vašu privatnost. Velika većina besplatnih VPN za WWE aplikacija na Androidu i iOS-u, koja čini milione instalacija, ima neprihvatljive politike privatnosti, od jednostavnog nedostatka transparentnosti do eksplicitnog dijeljenja korisničkih podataka s kineskim i drugim vlastima.

Po nekim procijenama više od trećine besplatnih Android VPN-ova sadrži malware. I mnogi od tih besplatnih VPN-ova su visoko ocijenjene aplikacije s milijunima preuzimanja. Izgledi da sa njima umjesto ugodnog užitka u WWE Raw i sličnim šouima dobijete zlonamjeran softver su vjeći od 30 odsto.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja svibanj 2024

Prednosti VPN za WWE

Osim užitka u WWE VPN korištenje donosi još dosta prednosti. VPN ima puno prednosti i povećava vašu internetsku sigurnost i privatnost prilikom surfanja Internetom, ne samo od hakera, vlade i telefonskog operatera.
Korištenje VPN za WWE omogućuje da vašim podacima ili uslugama pristupite daljinski s bilo koje lokacije koja vam omogućava pristup vašem sadržaju, kao što je WWE Raw, ako na web lokaciji postoje neka ograničenja povijezana za geografsku lokaciju.

Korištenjem VPN-a možete lako pretraživati internet bez ostavljanja tragova. U poređenju sa drugim softverom, jedna od prednosti upotrebe usluge VPN veze je omogućavanje anonimnog pristupa bilo kojim web lokacijama i web aplikacijama.

VPN za WWE

Povjećan pristup

Mnogi internetski servisi iz raznih razloga vrše ograničavanje pristupa korisnicima na bazi geografske lokacije. Ako koristite na primjer VPN za WWE streaming u zemljama gdje ovaj servis nije dostupan vi možete uživati u njemu kao da se nalazite na dozvoljenom području. Kada gledate WWE VPN maskira vašu pravu IP adresu, a time i geografsku lokaciju, i sustavu ovog servisa vas predstavlja kao da se nalazite na nekoj drugoj.
Da neometano pogledajte WWE Raw nije jedina prednost. Takođe ćete dobiti povjećan pristup mnogim drugim internetskim i streaming servisima i uslugama.

Povjećana bezbjednost

VPN vam omogućava povjećanje bezbjednosti vaše web sesije, prenesenih podataka, financijskih transakcija i ličnih podataka na mreži, bez obzira gdje se nalazite. Stručnjaci za bezbjednost upozoravaju na upotrebu javnih Wi-Fi mreža, poput kafića, aerodroma ili hotela, zbog rizika da vaša veza bude oteta ili prisluškivana. Davaoci internetskih usluga mogu narušiti vašu privatnost prodajom podataka oglašivačima o vašim mrežnim navikama. VPN uvelike smanjuje te rizike, najprije enkripcijom vašeg saobraćaja. VPN vam takođe može pomoći u zaštiti od krađe identiteta skrivanjem vaše IP adrese, što otežava trećim stranama da vas prate; i omogućiti vam pristup svim sadržajima bez cenzure.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja svibanj 2024

Često Postavljana Pitanja

Što je VPN?

VPN ili Virtual Private Network je uslužni softver koji vam omogućuje da privatno i anonimno koristite sve internetske usluge. Iako mreže mogu biti otvorene ili vidljive, VPN omogućava da imate vlastitu virtuelno privatnu mrežu putem javnih mreža, čineći vaše lične informacije i podatke šifriranim i anonimnima dok koristite internetske servise.

Da li možete da pogledajte WWE sa VPN?

Korištenje VPN za WWE je moguće i preporučljivo. A da bi vam bilo moguće uživanje u WWE VPN koji koristite je potrebno da bude dobrog kvaliteta i da on sam po sebi vam ne umanjuje užitak. Besplatni servisi nisu pogodni iz razloga problematičnog kvaliteta streaminga, kao i zbog realnosti da vrlo često predstavljaju rizik po vašu bezbijednost.

Kako VPN funkcioniše?

Kada se povežete s Internetom, pokreće se VPN aplikacija i uspostavlja se veza sa serverom koju ste odabrali s drugog mjesta na svijetu. Jednom kad se poveže, VPN će vršiti šifriranje vašeg saobraćaja sa željenim serverom, na primjer ako želite da pogledajte WWE Raw, a veb lokacije koje posećujete će dobijati umesto informaciju o vašoj stvarnoj lokaciji, informaciju o lokaciji servera koji ste izabrali.

Zašto koristiti VPN?

Korištenje VPN-a može vas spasiti mnogih različitih problijema i geografskih ograničenja dok pretražujete stranice Interneta. Upotreba VPN-a takođe može biti vrlo dobra u zaštiti računara od hakera i neželjene pošte ili reklama. Imajte na umu da to nije softver za zaštitu od virusa i zlonamjernog softvera i dalje možete dobiti s Interneta. Ako radite od kuće ili iz ureda, morate zaštititi svoje podatke i lične informacije, a VPN je najugodnije riješenje za to.

Za šta mogu koristiti VPN?

Dobar je za mnoge stvari, uključujući, ali ne ograničavajući se na zaobilaženje geografskih ograničenja za streaming i druge veb stranice, testiranje igara iz drugih zemalja i mjesta širom svijeta, izbegavanje neželjene pošte i hakere koji pokušavaju dobiti vaše podatke ili prate vaše navike. Osim za gledanje WWE VPN vam pomaže da sakrijte svoje osjetljive lične podatke poput bankovnih informacija, lozinki i podataka o poslu, i tako dalje; od svih zlonamjernih osoba ili kompanija.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja svibanj 2024

Zaključak

Ako želite da uživate u jednom od najpopularnijih zabavno-sportskih sadržaja, VPN za WWE Raw, Smackdown, i mnoge druge, neophodno je da bude dobar i da vam ne umanjuje ovaj užitak. Besplatna riješenja na oko mogu izgledati privlačna, ali dolaze sa dosta mana. Osim garantiranog usporenja streaming, dolaze i sa bezbjednosnim rizicima, kao što su mogućnost da vaši lični podaci i informacije budu prodati trećim stranama ili dostupni državnim organima. Takođe vrlo lako možete uz takvu uslugu dobiti i zlonamjeran softver. Zbog toga ako želite da gledate WWE VPN koji koristite je najbezbjednije da bude kvalitetan i od renomiranog proizvođača. I ako se može učiniti da je to skuplja solucija jer iziskuje trošak, to je nemjerljivo manja cijena od gubitka bezbijednosti i privatnosti.

martina

Martina, analitičarka za sigurnost podataka, dobro poznaje internet. Studirala je poslovne ekonomije na Sveučilište u Splitu. Njena stručnost leži u raznim temama povezanim s internetom, te se trudi autentično doprinijeti stranici i zajednici. Martinina ljubav prema pisanju očituje se u njenim temeljito istraženim člancima i recenzijama, koje obuhvaćaju sve, od sigurnih veza do zaštite podataka. Ostaje informirana o razvijajućim se pravnim pitanjima i pravilima. Kontaktirajte Martinu na martina@privatnostonline.com za sve upite.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com