Gledajte UFC FIGHT NIGHT – SONG VS GUTIERREZ

Ljubitelji UFC borbe danas iz cijelog svijeta uvijek željno iščekuju najveće borbe. Kad najbolji borci ikad uđu u oktogon jedan prema drugom, znate da to ne želite propustiti. Jer to će biti epski! Iako vam lokalni kablovski kanali i popularne web stranice za streaming mogu omogućiti ponude uz plaćanje po prikazu, uvijek postoji kvaka. Ako niste locirani u Americi ili nekoj drugoj državi u kojoj su UFC borbe najnovije i prethodne dostupne nećete biti u mogućnosti da ih streamujete.

UFC FIGHT NIGHT - SONG VS GUTIERREZ

Slijedeća borba
Ne propustite Song Yadong VS Chris Gutierrez, 10 prosinca, 2023 u Las Vegas, United States sa našim preporučenim VPN-om VPN: ExpressVPN – probajte ga, bez rizika!
Ažurirano: 17 svibanj 2024

Dostupnost

UFC borbe uživo su dostupne u Sjedinjenim Američkim Državama na kablovskim televizijama i putem onlajn streaminga. Ali ako ne živite u SAD, UFC borbe najnovije i snimci starih vam neće biti dostupne. Ovu situaciju dodatno komplicira činjenica da ovi događaji nisu dostupni korisnicima koji koriste VPN čak ni u zemljama u kojima je streaming dostupan. Koji su razlozi za to, ne postoji dostupna informacija. Ali nisu svi korisnici u jednako nepovoljnom položaju. UFC Fight Pass VPN prepoznaje po IP adresama proksi servera. Zbog toga su korisnici loših i besplatnih servisa pogođeni ovom zabranom. Dok ukoliko koristite kvalitetna profesionalna riješenja, boks UFC borbe najnovije i drugi borilački sportovi će vam lako biti dostupni za streaming.

UFC borbe uživo

Iako UFC borbe uživo možete pratiti putem UFC Fight Pass naloga iz mnogih zemalja, takođe je veliki broj i onih u kojima nije dostupan. Pri tome, ako ste bezbijednosno obrazovan korisnik te koristite VPN imat ćete poteškoća sa gledanjem. UFC Fight Pass VPN prepoznaje i spriječava streaming iz nepoznatih razloga. Osim ako koristite neke od najboljih servisa koji vam mogu mogućiti da gledate UFC borbe uživo.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja svibanj 2024

Kako besplatno gledati UFC zadnje borbe video streaming

Da bi ste gledali UFC borbe uživo prije svega vam je potreban kvalitetan VPN koji može zaobići UFC Fight Pass VPN zabrane koje postoje. Pošto je ovakav servis i softver za njega bezbijedonosno kritična komponenta, najbolje je dobaviti ga sa provjerenih i bezbijednih lokacija. A to su prije svega zvanične veb lokacije pružatelja i zvanični marketi za razne platforme.

Dalji proces ide u tri veoma jednostavna koraka:

  1. Pokrenite VPN program, naša preporuka je da ExpressVPN koji koristite ne može prepoznati. Odnosno da je to neki kvalitetan servis.
  2. U podešenjima ili odmah na glavnom sučelju trebate izabrati proksi server koji se nalazi na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država ili Nizozemska za KIJK.
  3. U vašem pretraživaču otići na adresu https://fightpass.ufc.tv i pretplatiti se na paz-per-view događaj ili UFC Fight Pass VPN će vam biti pokrenut a vi možete gledati UFC borbe najnovije ili prijethodne ili gledajte UFC borbe uživo besplatno putem KIJK.

Najbolji VPN za gledanje UFC borbe uživo

Kada koristite UFC Fight Pass VPN može biti prepoznati, pa vam pristup biti zabranjen. U zavisnosti od tehnologije na kojoj se ovakav servis bazira postoje servisi koji ove UFC Fight Pass VPN blokade lako zaobilaze. Ako koristite kvalitetne servise možete biti sigurni da ćete moći uživati u UFC borbe uživo. A najbolji VPN za gledanje UFC borbe najnovije tako i snimke starih, možete pronaći među ovima.

Najbolji izbor 1 ExpressVPN
9.8
2 CyberGhost VPN recenzija 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) kompletna recenzija 2024
9.5
4 IPVanish VPN recenzija 2024
9.3
5 NordVPN
9.1

Gledajte UFC borbu uživo danas

Događaj Glavna Borba Datum Lokacija
UFC FIGHT NIGHT - SONG VS GUTIERREZ Song Yadong VS Chris Gutierrez 10 prosinca, 2023 Las Vegas, United States
UFC 296 - EDWARDS VS COVINGTON Leon Edwards VS Colby Covington 17 prosinca, 2023 Las Vegas, United States
UFC FIGHT NIGHT - ANKALAEV VS WALKER 2 Magomed Ankalaev VS Johnny Walker 14 siječnja, 2024 Las Vegas, United States

Besplatni VPN su opasni

VPN ili Virtual Private Network su servisi koji služe da obijezbede sigurnost, bezbijednost, i privatnost svojim korisnicima. Da bi neki pružatelj ovakvih servisa mogao da posluje svakako da ima odrijeđene troškove. Prije svega što se tiče nabavke i održavanje opreme koju mora koristiti, ali takođe i troškvi ljudstva koji je opslužuju. Ti troškovi čine cijenu koja se plaća za ove servise. U slučaju besplatnih servisa iako ne plaćate tu cijenu svojim novcem, plaćate je na druge načine.

UFC borbe najnovije

Iako vas neće koštati novca, besplatni servisi će vas koštati bezbijednosti, privatnosti, ili sigurnosti; a nekad i sva ova tri. Pružatelji besplatnih VPN usluga u najmanju ruku će vas koristiti kao publiku za razne reklame. Vrlo rijetko pri tom vrše kontrolu tih reklama pa možete postati žrtva prijevare ili još gore, kakvog zlonamjernog programa ili virusa. Da ne pominjemo koliko te reklame mogu biti omjetajuće i da često zaklanjaju sadržaj koji pokušavate gledati. Takođe veoma često pružatelji besplatnih VPN-a vode evidenciju o vašim navikama i ponašanju pa te podatke prodaju raznim drugim kompanijama, prije svega zarad ciljanog reklamiranja, ali i druge namijene. Ponekad se može desiti i da baš oni budu izvor curenja vaših ličnih podataka, kao što su brojevi kartica i slično, ili kroz propust ili zlonamjernim prikupljanjem ovih podataka. Naposljetku kompanije koje nude ovakve usluge imaju vrlo male razvojne timove. Ovakav softver je vrlo komplikovan i kompleksan, te iz te prirode može imati propuste i slične probleme, a mali timovi jednostavno ne mogu stići da u dovoljno brzom roku ih isprave. Ili još gore, ne mogu imati timove stručnjaka koji bi se bavili samo otkrivanjem ovih nedostataka prije nego postanu problem poznat zlonamjernim činiocima.

A pošto takve male kompanije ne mogu investirati u širokopropusnu infrastrukturu i sama njihova usluga je spora i neugodna za korištenje. Zato su besplatni VPN neugodni i potencijalno vrlo opasni.

Ako želite ostvariti uštedu, ExpressVPN koji nudi povraćaj novca u prvih 30 dana korištenja, bez ikakvih rizika.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja svibanj 2024

Benefiti VPN

Kada gledate streaming ili pretražujete internet vi nekom udaljenom serveru šaljete komande da vam dostavi odrijeđene podatke. Pri toj komunikaciji vi šaljete i svoju IP adresu, jer taj server treba znati gde te podatke da pošlje. VPN funkcioniše tako što te komande dostavlja umjesto vašeg računara izravno. Ovo ima više benefita, ali su najvažniji povjećanje pristupa i zaštita.

Povjećanje pristupa

Mnogi pružaoci online usluga danas iz raznoraznih razloga vrše geografsko ograničavanje pristupa njihovim uslugama. Veoma često je neke usluge moguće platiti ali ne i pristupiti im sa nekih lokacija ili iz nekih zemalja. Takođe i neke zemlje same blokiraju pristup određenim sadržajima iz drugih zemalja.
Korištenjem VPN vi lako izbegavate ovakve zabrane. Serveri ovakvih usluga jednostavno dobijaju IP adresu kakvu vi želite i koja je različita od vaše stvarne IP adrese. A takođe vi vršite komunikaciju sa proksi serverima kojima nije zabranjen pristup, pa i takva ograničenja zaobilazite.

Čak i slučajevi kao što na primjer UFC Fight Pass VPN koji koristite može biti prepoznat, ali ako koristite visokokvalitetne servise to nije slučaj. UFC Fight Pass VPN zabrane primenjuje blokiranjem IP adresa sa kojih saobraćaj dolazi, a kvalitetni servisi koriste veoma veliki broj adresa koje se često mijenjaju pa je nemoguće ih blokirati sve. Naročito ne IPv4 adrese kojih iz tehničkih razloga postoji manje nego korisnika interneta pa se one dinamički rotiraju između korisnika.

UFC borbe

Povećana zaštita

Kada koristite VPN, prije svega skrivate vašu lokaciju i onemogućujete praćenje vaših aktivnosti od strane veb sajtova koje posjećujete. Na ovaj način vi povijećavate nivo vaše privatnosti, ali se i štitite od svakojakih zlonamjernih programa koji mogu postojati na serverima koje posjećujete. Ali takođe VPN vrši šifriranje svog vašeg saobraćaja pa povećava bezbijednost vaših podataka i komunikacije. Najbolji poslužitelji VPN usluga koriste vrlo jake enkripcije, kakve koriste i najmodernije vojske svijeta. Tako vam je bezbijednost komunikacija zagarantovana.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja svibanj 2024

Često postavljanja pitanja

Šta je UFC?

UFC ili Ultimate Fighting Championship je trenutno najpopularnija MMA promotivna organizacija koja okuplja najveći broj vrhunskih boraca i organizuje natjecanja koja prati najveći broj fanova.

Šta je VPN?

VPN je vrsta internetske usluge koja vam omogućava da gledate razni sadržaj na bezbijedan i ugodan način. On vrši prikrivanje vaše IP adrese pa vam omogućava da gledate i sadržaj kome je pristup ograničen na neko geografsko područje.

Da li VPN ima još benefita?

Osim anonimnosti koju pruža, ovaj servis vrši enkripciju vašeg saobraćaja pa ste bezbijedni od bilo kakvog prisluškivanja od strane bilo koga.

Da li su svi VPN jednaki?

Kao i sasvim drugim uslugama nisu svi pružatelji niti proizvodi jednaki. Od najboljih možete očekivati samo najbolje, ali od lošijih i besplatnih možete samo lošu uslugu i probleme. A ponekad besplatni servisi mogu biti prava opasnost za vašu internetsku bezbijednost.

Zaključak

UFC je jedna od najpopularnijih MMA organizacija i najlakše ga je gledati putem streaminga. Ali UFC Fight Pass VPN zabrane postoje, pa je najbolje koristiti visoko kvalitetne VPN kad želite gledati UFC borbe najnovije ili stare.

martina

Martina, analitičarka za sigurnost podataka, dobro poznaje internet. Studirala je poslovne ekonomije na Sveučilište u Splitu. Njena stručnost leži u raznim temama povezanim s internetom, te se trudi autentično doprinijeti stranici i zajednici. Martinina ljubav prema pisanju očituje se u njenim temeljito istraženim člancima i recenzijama, koje obuhvaćaju sve, od sigurnih veza do zaštite podataka. Ostaje informirana o razvijajućim se pravnim pitanjima i pravilima. Kontaktirajte Martinu na martina@privatnostonline.com za sve upite.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com