Njemačka liga uživo – Kako gledati u 2022

Najgledanija nogometna natjecanja koja privlače milione gledatelja kraj malih ekrana. Njemačka liga uživo kao i DFB Pokal svake godine svojim obožavaocima donosi pregršt uzbuđenjaAli gdje gledati Bundesligu? Ako ste zainteresirani da gledate njemačka liga uživo moguće je da ne znate ko prenosi Bundesligu, možete biti u nedoumici gdje i kako da uživate u sportu koji se često zove najljepšom igrom. Live stream Bundesliga se možete odlučiti da jurite po kojekakvim forumima i ilegalnim streaming servisima, a možete i na neke druge dosta ugodnije načine pratiti Bundesliga live stream.

Proveri ponudu
Gledaj Bundesliga uz ExpressVPN sa 30 povraćaj novca

Otključaj uživo prenose Bundesliga fudbala sa ExpressVPN. Uzmi 49% EKSKLUZIVNI POPUST plus 3 mjeseca besplatnog korištenja, dok nije istekao.

Ažurirano: 13 svibanj 2022

Dostupnost

Za razliku od drugih nogometnih natjecanja, kao što je Champions League ili Euro 2020, prava za prijenose Bundes Liga uživo za Bosnu, Hrvatsku, i Srbiju nisu otkupili ni jedan od velikih sportskih mreža. Nećete ih pronaći u centralnim terminima ni na Arena Sport, niti Sportklub. Što ljubiteljima Bundes liga uživo veoma sužava izbor načina gledanja svog omiljenog nogometnog natjecanja. Ako želite da gledate Bundesliga live stream, na teritorijama ovih triju zemalja to možete činiti na vrlo malom broju televizija.

njemačka liga uživo

Ako se kojim slučajem nađete van granica svoje domovine, iako imate veći broj dostupnih opcija za live stream Bundesliga možete pomisliti da je neophodno da se pretplatite na kakve lokalno dostupne servise da biste gledali njemačka liga uživo. Za gledanje Bundes liga uživo na teritoriji ovih zemalja morate se opredijeliti za korištenje usluga koje u svojoj ponudi imaju Eurosport 2 kanal. Iz jednostavnog razloga jer je Bundesliga live stream dostupan jedino preko servisa ove sportske televizijske mreže.

Drugim riječima live stream Bundesliga vam je dostupan ako ste pretplaćeni na Eurosport Pass servis, za korisnike iz Bosne i Hrvatske, ili ste korisnik Artmotion Pako Premium paketa u Republici Srbiji. U slučaju da se nađete negde van granica vaše domovine, ovi servisi nisu dostupni bez ikakvih ograničenja. Pa vam je gledanje njemačka liga uživo moguće samo ako koristiti kakav kvalitetan VPN.

Probajte ExpressVPN sad
Garantovan povraćaj novca nakon 30 dana

Kako gledati njemačka liga uživo

Live stream Bundesliga je najjednostavnije gledati uz pomoć kakvog kvalitetnog VPN-a koji neće ometati vaš užitak tijekom live Bundesliga utakmice. U svega nekoliko koraka, sa pravim VPN servisom možete uživati u jednom od najpopularnijih nogometnih natjecanja u Evropi. Prije svega, naravno da se morate odlučiti za neki kvalitetan VPN servis, i pribaviti odgovarajuću aplikaciju za uređaj na kojem je želeti koristiti.

Vrhunski servisi imaju aplikacije koje su namjenjene svim dostupnim platformama. Od mobitela i tableta koje pokreću Android i iOS, preko raznih prijenosnika baziranih na Windows i MacOS operativnim sustavima, pa do raznih smart televizora. Bundes liga uživo vam može biti dostupna na bilo kom od njih.

Kada to imate, vi ste na tri koraka od užitka u Bundesliga live stream:

  1. Prvo što trebate učiniti je da pokrijenete VPN aplikaciju na uređaju na kom želite gledati Bundesliga live stream.
  2. Kada ispred sebe imate glavno sučelje aplikacije, potrebno je da uzaberete proxy server koji želite da koristite za gledanje live stream Bundesliga. Drugim riječima, Bosnu, Hrvatsku, ili Srbiju, odnosno Kosovo.
  3. Poslednje što trebate uraditi je da, ako ste iz Bosne ili Hrvatske, pokrenete Eurosport aplikaciju ili otidnete na ovaj veb sajt, a ako ste iz Srbije pokrenete Artmotion aplikaciju ili otidnete na veb sajt Artmotion. Jedino što vam preostaje je da uživate u Bundesliga live stream.

Najbolji VPN za streamovanje

Kako biste lagodno uživali u Bundes liga uživo, nije dovoljno da VPN koji koristite samo uspiješno sakriva vašu pravu IP adresu, a time i vašu geografsku lokaciju. Neophodno je i da posjeduje što manje smanjenje brzine vaše konekcije, i da Bundesliga live stream ne štuca, već da sve lepo teče kao po loju. Tijekom godina mi smo testirali veliki broj raznih ovakvih servisa.

Na osnovu naših saznanja i evolucije ponude, razvili smo naročitu metodu testiranja koja daje vrlo iscrpan odgovor koji VPN je kvalitetan, ne samo za Bundesliga live stream, nego i za mnoge druge namene. Koji su to VPN servisi trenutno najkvalitetniji na tržištu možete vidjeti na tabeli ispod, mi smo vrlo uvjereni da će vam live stream Bundesliga biti vrlo ugodan uz bilo koji od njih.

Bez obzira gdje se nalazite u svijetu, možete pratiti njemačka liga uživo, odnosno Bundes liga uživo na bilo kojem tipu uređaja, računaru, prijenosniku, tabletu ili mobitelu.

Besplatni VPN-ovi su opasni

U moru ponuda VPN-ova različitih kvaliteta i cijena koštanja, vrlo lako možete naići na kakav besplatni VPN. No, ne smijete se zavarati da su besplatni servisi i bezopasni. Kompanije koje pružaju ovakve uslužne servise svakako imaju troškove koje moraju namiriti iz nekakvih izvora. Naravno, najjednostavniji je iz pretplate od strane korisnika njihovih servisa. U slučaju besplatnih, koji mogu na prvi pogled izgledati kao povoljna ponuda za gledanje Bundes liga uživo, ovo i dalje važi.

Ali treba biti obazriv odakle ovakve kompanije namiruju svoje troškove. Nerijetko je to prikazivanje razno raznih reklama svojim korisnicima. Reklame često mogu biti u najmanju ruku samo dosadne, ali ovakvi servisi u tom slučaju vrlo često jednostavno ne vrše kontrolu kvaliteta tih reklama. Pa one mogu biti svakakve prevarantske mami pare koje vas žele obmanuti ili dovesti u zabludu. A to može biti opasno, i nerijetko su u pitanju nekakvi čudotvorni lijekovi i magične vodice upitnog sustava.

bundesliga live stream

Ovo ubacivanje reklama također može biti na štetu vašeg užitka, jer pojedini besplatni VPN-ovi vam mogu prekinuti Bundesliga live stream kako bi vam prikazali nekakvu dosadnu i ne baš poželjnu reklamu. Još jedan način na koji se mogu finansirati besplatni VPN-ovi je prodaja podataka o svojim korisnicima. U najmanju ruku koje stranice posjećuju i kakav sadržaj gledaju, kao na primjer njemačka liga uživo. Danas postoji mnogo različitih tehnologija praćenja ponašanja osoba na internetu.

I ako vam se čini da nemate što za sakrit dok gledate live stream Bundesliga, u toj hrpi podataka o vama koje neko skuplja se mogu naći i oni koji se mogu zloupotrijebiti protiv vaše bezbijednosti. Na primjer brojevi platnih kartica, vaša fizička lokacija u nekom trenutku, i tako dalje.

Ako želite gledati live stream Bundesliga, a da pri tom i napravite uštedu, najpovoljnija vam je opcija koju nudi ExpressVPN, garantovani povraćaj novca u prvih 30 dana korištenja. A pored ovoga, možete ostvariti i dosta visok procenat uštede ako se odlučite za pretplatu u trajanju od godinu dana.

Prednosti VPN-ova

Prednost korištenja VPN-a uveliko prevazilaze užitak gledanja njemačka liga uživo. VPN-ovi su prvenstveno nastali iz potrebe velikih internetskih kompanija zarad svoje bezbijednosti podataka i svojih računarskih mreža, jer omogućavaju da neki udaljeni računar, server kojem on pristupa vidi kao da je lokalni. Drugim riječima, sakriva pravu lokaciju i predstavlja umjesto nje neku drugu željenu.

Vrlo brzo su mnoge internetske tvrtke uvidjele tržišni potencijal ovakvih servisa, prije svega spram raznih aktivista civilnog društva koji se bore protiv raznih vidova političke cenzure od strane raznih država u svijetu. Ali i mnogi korisnici koji se bore protiv raznih ekonomskih cenzura i ograničavanja pristupa legalnom i legitimnom sadržaju. Ne samo live stream Bundesliga nego i mnogim drugim sadržajima.

bundes liga uživo

Povećani pristup i borba protiv cenzure

Ako ste na primjer željni gledanja njemačka liga uživo a nalazite se u Kini, svakako vam je poznato kakve sve prepreke tamo postoje spram dostupnosti svih zapadnih televizijskih programa, ne samo news TV kanala i web stranica. Uz kakav kvalitetan VPN, vi ćete vrlo lako moći da uživate u Bundes liga uživo, ali i u mnogim drugim sadržajima koji su ograničeni na različita geografska područja. Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, i tako dalje.

Povećanje bezbijednosti i zaštita privatnosti

Kada gledate njemačka liga uživo, svakako vam bezbijednost neće biti prva briga na pameti. A u stvari bi trebala biti. Svima nama naši kompjuteri ne služe samo za gledanje Bundes liga uživo. Već i za obavljanje mnogo drugih stvari gdje je bezbijednost vrlo bitna. Na primjer elektronsko bankarstvo, i slične stvari. Kvalitetni VPN servisi svojim korisnicima nude vrlo jake metode enkripcije internetskog saobraćaja uključujući u to i live stream Bundesliga kada gledate njemačka liga uživo.

Pa možete biti sigurni da nikakvi vaši osjetljivi privatni podaci neće biti ukradeni od strane zlonamjernih činioca tijekom uživanja u Bundesliga live stream.

Probajte ExpressVPN sad
Garantovan povraćaj novca nakon 30 dana

Zaključak

Da biste mogli da uživate neometano u Bundesliga live stream bilo kod kuće ili u inozemstvu, vrlo je preporučljivo da koristite kakav kvalitetan VPN. Mi smo vam predstavili listu više njih koji svojim funkcionisanjem neće ometati vaš live stream Bundesliga, istovremeno će vam omogućiti pristup istom bez potrebe da se negde pretplatite na kakve dodatne streaming servise.

Kvalitetan VPN će vam dodatno i povisit razinu bezbijednosti na internetu, a vi možete biti sigurni da niko ne može da vas prati šta radite, dok vi možete lagodno uživati u raznolikom sadržaju koji je inače ograničen na pojedina geografska područja.

Svojom ekspetizom o temama vezanim za Internet pokušavam dati istinski doprinos na ovoj stranici kako bih doprinela zajednici. Volim pisati podrobno istražene članke i prikaze o svim internetskim temama, od sigurnih veza do zaštite podataka. Zbog toga, moram se često baviti pravnim pitanjima, i pravilima koja se često mijenjaju i koja uvijek treba ažurirati.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Privatnostonline.com