Bundes Liga Uživo – Gdje I Kako Gledati U 2024.

Svake godine Njemačko fudbalsko prvenstvo privlači milione gledatelja koji uživaju gledati mečeve Bundes liga uživo pred male ekrane. Tako će biti i ove. Ali, gledati njemačka liga uživo nije baš tako lako ako ne znate ko prenosi Bundesligu. Te vam donosimo sve informacije o tome gdje gledati Bundesligu.


Proveri ponudu
Gledaj Bundesliga uz ExpressVPN sa 30 povraćaj novca

Otključaj uživo prenose Bundesliga fudbala sa ExpressVPN. Uzmi 49% EKSKLUZIVNI POPUST plus 3 mjeseca besplatnog korištenja, dok nije istekao.


Ažurirano: 17 svibanj 2024

Najbolji sajtovi za gledanje Bundes liga uživo

Bundes Liga uživo utakmice su događaji u kojima veliki broj ljubitelja fudbala uživa. Osim praćenja putem TV kanala, mnogi iz raznih razloga gledaju i na druge načine, streamovanjem putem interneta. U Bosni i Hercegovini su utakmice njemačka liga uživo dostupne korisnicima Telemach usluga putem kablovske mreže, a za druge je live stream Bundesliga utakmica dostupno putem EON streaming platforme ako ste pretplaćeni na nju.

  • Sport Klub

Regionalna mreža sportskih kanala, je dostupna pretplatnicima na Telemach i EON usluge. Na svojih 15 kanala i ove godine će emitovati utakmice bundes liga uživo, a Bundesliga live stream je dostupan putem EON aplikacije kao i zvanične web stranice. Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje, dok je putem web prezentacije live stream bundesliga utakmica dostupan na svim uređajima koji imaju web pretraživač. Od personalnih kompjutera pa do svih pametnih uređaja.

bundesliga live stream

Ali plaćanje pretplate za ovu streaming platformu nije jedina opcija koju imate, jer postoje i web lokacije na kojima možete besplatno gledati utakmice uživo.

Najbolji besplatni streaming sajtovi za gledanje Bundes liga uživo

Gledanje Bundesliga live stream utakmica ne mora nužno biti užitak za koji je neophodno platiti pretplatu, kao što je slučaj sa EON paketima i platformom. Ako imate vrijemena čeprkati po zapećcima interneta možete pronaći web lokacije na kojima su utakmice uživo dostupne potpuno besplatno. A da ne biste vi gubili vrijeme, mi smo pronašli za vas jednu takvu web lokaciju.

  • PPTV HD36

PPTV HD36 je tajlandska digitalna zemaljska televizija koja svoj program emituje potpuno besplatno. Možda vam se neće dopasti što je komentar na tajlandskom, ali zato nema potrebe plaćati skupu pretplatu, a ipak uživati u punoj HD rezoluciji slike.

Iako je gledanje live stream Bundesliga utakmica putem PPTV web lokacije besplatno, nije bez ograničenja. Naime, streaming programa ove TV stanice, a time i utakmica njemačkog prvenstva, je ograničeno na teritoriju Tajlanda.

Streaming Bundes Liga uživo van zone dostupnosti

Prva stvar koju morate imati na umu je da svi emiteri kupuju prav za prijenose samo za svoje geografsko područje. Pa se njemačka liga uživo može gledati putem njihovih servisa jedino na njihovom području dostupnosti. Da bi svoje ugovorne obaveze ispoštovali, emiteri primenjuju geo blokade live stream bundesliga putem IP adresa.

Ove adrese su jedinstvene za svaki uređaj koji je povijezan na internet u nekom trenutku. A takođe su preraspoređene geografski po pojedinačnim zemljama, pa je po IP adrese vrlo lako prepoznati u kojoj se zemlji neki posjetilac nalazi. U slučaju da nije na dozvoljenoj teritoriji, njemu će Bundesliga live stream biti blokiran.

bundes liga uživo pptv

Ali, ovakve geografske blokade je moguće zaobići, jer postoje servisi koji su u mogućnosti da izvrše zamenu, odnosno prikrivanje prave IP adrese posjetilaca. To su Virtual Private Network ili VPN servisi, a korištenjem odgovarajućeg možete vrlo lako zaobići geo blokade i gledati live stream Bundesliga utakmica.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja svibanj 2024

Kako gledati Bundes liga uživo

Live stream Bundesliga je najjednostavnije gledati uz pomoć kakvog kvalitetnog VPN-a koji neće ometati vaš užitak tijekom live Bundesliga utakmice. U svega nekoliko koraka, sa pravim VPN servisom možete uživati u jednom od najpopularnijih nogometnih natjecanja u Evropi. Prije svega, naravno da se morate odlučiti za neki kvalitetan VPN servis, i pribaviti odgovarajuću aplikaciju za uređaj na kojem je želeti koristiti.

Vrhunski servisi imaju aplikacije koje su namjenjene svim dostupnim platformama. Od mobitela i tableta koje pokreću Android i iOS, preko raznih prijenosnika baziranih na Windows i MacOS operativnim sustavima, pa do raznih smart televizora. Bundes liga uživo vam može biti dostupna na bilo kom od njih.

Kada to imate, vi ste na tri koraka od užitka u Bundesliga live stream:

  1. Prvo što trebate učiniti je da pokrijenete VPN aplikaciju na uređaju na kom želite gledati Bundesliga live stream.
  2. Kada ispred sebe imate glavno sučelje aplikacije, potrebno je da uzaberete proxy server koji želite da koristite za gledanje live stream Bundesliga. Drugim riječima, Bosnu, Hrvatsku, ili Srbiju ako želite koristiti EON platformu, odnosno Tajland za PPTV HD36
  3. Poslednje što trebate uraditi je da, ako ste iz Bosne, Hrvatske, ili Srbije pokrenete EON aplikaciju ili otidnete na ovaj veb sajt, a ako želite gledati besplatno putem PPTV HD36 otidnete na njihov web sajt. Jedino što vam preostaje je da uživate u Bundesliga live stream.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja svibanj 2024

Isprobajte ExpressVPN besplatno

Pretplata za VPN servise može biti poveliki izdatak da se na njega odlučite naslepo, naročito ako već plaćate EON pretplatu za gledanje Bundesliga live stream. Pa, prije nego se odlučite da potrošite novac na pretplatu za VPN servis, bilo bi dobro da ga možete isprobati besplatno. ExpressVPN nema eksplicitno besplatnu verziju sa kojom biste mogli da isprobate kako funkcioniše za gledanje utakmica njemačka liga uživo.

Ali, to i nije neki problem jer ga ipak možete isprobati a da vas to na kraju ne košta. Ovaj VPN servis nudi mogućnost povraćaja novca u prvih 30 dana korištenja. Ako se odlučite da prekinete korištenje, biće vam isplaćen sav novac koji ste platili ovaj servis. Bez ikakvih pitanja ili uslovljavanja. Tako da vam njegovo isprobapanje na kraju izađe potpuno besplatno.

Najbolji VPN za streamovanje Bundes liga uživo

Kako biste lagodno uživali u njemačka liga uživo, nije dovoljno da VPN koji koristite samo uspiješno sakriva vašu pravu IP adresu, a time i vašu geografsku lokaciju. Neophodno je i da posjeduje što manje smanjenje brzine vaše konekcije, i da Bundesliga live stream ne štuca, već da sve lepo teče kao po loju. Tijekom godina mi smo testirali veliki broj raznih ovakvih servisa.

Na osnovu naših saznanja i evolucije ponude, razvili smo naročitu metodu testiranja koja daje vrlo iscrpan odgovor koji VPN je kvalitetan, ne samo za Bundesliga live stream, nego i za mnoge druge namene. Koji su to VPN servisi trenutno najkvalitetniji na tržištu možete vidjeti na tabeli ispod, mi smo vrlo uvjereni da će vam live stream Bundesliga biti vrlo ugodan uz bilo koji od njih.

Najbolji izbor 1 ExpressVPN
9.8
2 CyberGhost VPN recenzija 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) kompletna recenzija 2024
9.5
4 IPVanish VPN recenzija 2024
9.3
5 NordVPN
9.1

Bez obzira gdje se nalazite u svijetu, možete pratiti njemačka liga uživo, odnosno Bundes liga uživo na bilo kojem tipu uređaja, računaru, prijenosniku, tabletu ili mobitelu.

Prednosti VPN-ova

Prednost korištenja VPN-a uveliko prevazilaze užitak gledanja njemačka liga uživo. VPN-ovi su prvenstveno nastali iz potrebe velikih internetskih kompanija zarad svoje bezbijednosti podataka i svojih računarskih mreža, jer omogućavaju da neki udaljeni računar, server kojem on pristupa vidi kao da je lokalni. Drugim riječima, sakriva pravu lokaciju i predstavlja umjesto nje neku drugu željenu.

Vrlo brzo su mnoge internetske tvrtke uvidjele tržišni potencijal ovakvih servisa, prije svega spram raznih aktivista civilnog društva koji se bore protiv raznih vidova političke cenzure od strane raznih država u svijetu. Ali i mnogi korisnici koji se bore protiv raznih ekonomskih cenzura i ograničavanja pristupa legalnom i legitimnom sadržaju. Ne samo live stream Bundesliga nego i mnogim drugim sadržajima.

njemačka liga uživo

Povećani pristup i borba protiv cenzure Bundes liga uživo

Ako ste na primjer željni gledanja njemačka liga uživo a nalazite se u Kini, svakako vam je poznato kakve sve prepreke tamo postoje spram dostupnosti svih zapadnih televizijskih programa, ne samo news TV kanala i web stranica. Uz kakav kvalitetan VPN, vi ćete vrlo lako moći da uživate u live stream bundesliga, ali i u mnogim drugim sadržajima koji su ograničeni na različita geografska područja. Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, i tako dalje.

Povećanje bezbijednosti i zaštita privatnosti Bundes liga uživo

Kada gledate njemačka liga uživo, svakako vam bezbijednost neće biti prva briga na pameti. A u stvari bi trebala biti. Svima nama naši kompjuteri ne služe samo za gledanje utakmica njemačka liga uživo. Već i za obavljanje mnogo drugih stvari gdje je bezbijednost vrlo bitna. Na primjer elektronsko bankarstvo, i slične stvari. Kvalitetni VPN servisi svojim korisnicima nude vrlo jake metode enkripcije internetskog saobraćaja uključujući u to i live stream Bundesliga kada gledate njemačka liga uživo.

Pa možete biti sigurni da nikakvi vaši osjetljivi privatni podaci neće biti ukradeni od strane zlonamjernih činioca tijekom uživanja u Bundesliga live stream.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja svibanj 2024

Zaključak

Da biste mogli da uživate neometano u Bundesliga live stream bilo kod kuće ili u inozemstvu, vrlo je preporučljivo da koristite kakav kvalitetan VPN. Mi smo vam predstavili listu više njih koji svojim funkcionisanjem neće ometati vaš live stream Bundesliga, istovremeno će vam omogućiti pristup istom bez potrebe da se negde pretplatite na kakve dodatne streaming servise za gledanje utakmica Bundes liga uživo.

Kvalitetan VPN će vam dodatno i povisit razinu bezbijednosti na internetu, a vi možete biti sigurni da niko ne može da vas prati šta radite, dok vi možete lagodno uživati u raznolikom sadržaju koji je inače ograničen na pojedina geografska područja.

Kao i svaki drugi ljubitelj nogometa, sigurni smo da osim njemačka liga uživo volite gledati i druga prvenstva u ovom sportu. Pa vam za detaljne upute kako da ih gledate preporučujemo da pročitate ovaj članak.

martina

Martina, analitičarka za sigurnost podataka, dobro poznaje internet. Studirala je poslovne ekonomije na Sveučilište u Splitu. Njena stručnost leži u raznim temama povezanim s internetom, te se trudi autentično doprinijeti stranici i zajednici. Martinina ljubav prema pisanju očituje se u njenim temeljito istraženim člancima i recenzijama, koje obuhvaćaju sve, od sigurnih veza do zaštite podataka. Ostaje informirana o razvijajućim se pravnim pitanjima i pravilima. Kontaktirajte Martinu na martina@privatnostonline.com za sve upite.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com