Najbolji HBO Max VPN u 2024

HBO je dostupan samo u SAD-u i nekim zemljama Latinske Amerike i Kariba. Da biste mogli gledati HBO Max VPN će vam trebati i to sa američkim serverima. Mi smo testirali preko ogroman broj VPN-ova koji tvrde su namjenjeni za HBO, sve u cilju da bismo vam predstavili najbolje provajdere za pristup bilo kojem HBO Max-u za 2024.

Proveri ponudu
Otključaj HBO Max sa ExpressVPN uz 30 dana povraćaja

ExpressVPN može da odblokira cijelu HBO Max biblioteku naslova. Iskoristi ekskluzivni popust od 49% i 3 MJESECA BESPLATNO korištenje ovog VPN servisa.

Ažurirano: 14 lipanj 2024

Najbolji HBO Max VPN-ovi

Ako želite da gledate HBO Max izvan SAD-a, trebat će vam HBO Max VPN. Testirali smo nekoliko vrhunskih VPN-ova kako bismo otkrili koji od njih mogu deblokirati HBO Max iz bilo koje zemlje na svijetu. VPN koristi aplikaciju za šifriranje vaše internetske veze i usmjeravanje kroz server na drugoj lokaciji. Da bi VPN HBO Max bio upotrebljiv i pružio vam uistinu mogućnost da pristupite ovoj streaming platformi dok boravite u inozemstvu, morat ćete se povezati na VPN server u podržanoj zemlji.

gledajte vpn hbo max

Ali neće svi VPN-ovi raditi. HBO Max blokira većinu VPN veza. Zbog toga morate koristiti američki server da dobijete američku IP adresu. Testirali smo mnoga rješenja, nekoliko VPN provajdera i uporedili smo ih detaljno. Ovi provajderi su pokazali najbolje rezultate prema našem procesu testiranja i slobodno ih možemo uvrstiti u najbolje HBO Max VPN.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

Evo par detalja o kvaliteti i pogodnosti svakog od njih u kategoriji  VPN HBO Max.

Najbolji izbor 1 ExpressVPN
9.8
2 CyberGhost VPN recenzija 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) kompletna recenzija 2024
9.5
4 IPVanish VPN recenzija 2024
9.3
5 NordVPN
9.1

Kako odabrati najbolji VPN

Postoji toliko mnogo VPN provajdera na tržištu da vam može biti vrlo teško razumjeti koji onaj koji će deblokirati usluge koje želite i osigurati vam stabilnu i sigurnu vezu. Istražili smo najbolje HBO max VPN a vama savjetujemo da kod odabira primjenite sljedeće kriterije.

Kvalitetan VPN HBO Max mora vam pomoći da bezbijedno pristupite HBO Max. Sljeće je da mora imati velike brzine za HD video streamove. Također, mora vam obezbijediti iznimno jaku privatnost i sigurnost te mora imati jaku korisničku podršku. Ono što je u našim testiranjiam dalo prednost jednom jeste što dolazi sa garantiranim povratom novca ukoliko usluga ne zadovoljava vaše potrebe kao HBO Max VPN.

vpn hbo max

Globalna pokrivenost servera

HBO Max prikazuje neke od najpopularnijih i najgledanijih emisija danas. Na primjer, Černobil i Gossip Girl, Titans, Zack Snyder’s Justice League, Shazam i mnoge druge, tako da ne biste željeli započeti gledanje neke od njih od svog doma, a onda na putovanju u inozemtsvu biti onemogućeni da ih gledate. Drugi je razlog što je HBO Max još uvijek dostupan samo gledateljima u SAD. Znači voljeli biste imati rešenje  rješenje koje bi vam omogućilo pristup platformi dok putujete.

To možete učiniti samo sa HBO Max VPN – om koji ima puno globalnih servera. VPN servisi sa naše liste imaju i po više hiljada servera širom svijeta, pri čemu većina pokriva više od polovine planete. Kvalitetan VPN HBO Max će deblokirati pristup streamingu sa bilo koje točke na planeti dodjeljujući vam američku IP adresu, i zahvaljujući tome, bit ćete u mogućnosti zaobiće bilo kakvu cenzuru ili ograničenja.

Brzina veze

Kada koristite VPN HBO Max svakako će doći do neznatnog gubitka brzine s VPN-om. Razlog je proces enkripcije. Dobra vjest je da se gubitk u brzini konekcije i saobraćaja povrati onog trenutka kada VPN zaobiđe ograničavanja propusnog opsega svog ISP-a. Brzina je jako bitna kod HBO Max VPN – a zato što gledanje uz pomoć lošeg VPN – a ne samo da će vas nervirati već če vas i u potpunosti onemogućiti da pratite omiljeni program na HBO. Na našoj listi najboljih VPN – ova a nalaze se samo provajderi s najvećim brzinama.

Zaštita privatnosti i sigurnost

Kada koristite HBO Max VPN, vjerojatno vam vaša sigurnost ne zvuči kao nešto što bi moglo biti ugroženo. Međutim, nitko ne koristi VPN samo za jednu jedinu namjenu, postoje situacije u kojima vaša bezbijednost  na internetu može biti jako ugrožena. Značaj korištenja VPN –  je što vrši enkripciju vašeg internetskog saobraćaja. Na taj način on spriječava da ga bilo tko prisluškuje ili osmatra.

Kada koristite VPN, pa i VPN HBO Max, nitko ne može pratiti vaše aktivnosti na mreži, nebitno jesu li to dosadne marketing agencije sa reklamama koje vas omjetaju u gledanju filma ili serije ili neko zlonamjeran tko može pokrasti vaše osobne podatke i zlouptrebiti ih. Takav je primjer kod online plaćanja, gdje vas netko može hakirati, doći do broja vaše kartice, adrese. Šteta koju vam takav može pričiniti je nemjerljiva.

Na primjer kada na javnim Wi-Fi mrežama radite štogod na internetu, primjerice plaćate račune, ili naprosto obnavljate pretplatu za VPN HBO Max, vaši bankovni podaci bi mogli biti ukradeni ako ne koristite kvalitetan VPN.

Korisnička podrška

Kod korištenja bilo kakvog servisa, pa tako i HBO Max VPN  – a, neophodno je imati jaku i uvijek dostupnu korisničku podršku. Svi VPN servisi sa naše liste najboljih imaju upravo to, iznimno snažnu korisničku podršku. Ovakva podrška može dolaziti u nekoliko oblika, rijetko kao live chat, ali zato je besprijekorna putem web stranica. Na njima možete ispuniti posebni formular sa pitanjem i problemom koji vas muči, ali ćete naći i nebrojeno puno već često postavljanih pitanja. Zato ih pročitajte jer se odgovor na vaš problem vjerojatno nalazi baš tamo.

hbo max vpn

Uputstva su jednostavno napisana, te vam često sem osnovnog poznavanja engleskog jezika više ništa nije ni potrebno. Razumjet ćete sigurni smo. Ukolikio među često postavljanim pitanjima ipak ne pronađete odgovor, većina VPN provajdera sa naše liste nudi mogućnost da svoja pitanja pošaljete popunjavanjem namjenskog obrasca. Odgovor se u najvećem broju slučajeva dobije nakon par sati, ali naša testiranja pokazuju da su iznimno iscrpna i detaljna. Zato i vrijedi sačekati malo duže.

Dobivena vrijednost za novac

Jasno ćete vidjeti da ovi VPN-ovi nisu besplatni. No mora se priznati da za ovakav kvalitet nisu skupi već bi se prije moglo reći da su vrlo pristupačni. Važno je znati da možete ostvariti značajnu uštedu ukoliko se pretplatite na nešto duži vremenski period, na primjer, 12 mjeseci. Kao jedan od naznačajnih pokazatelja profesionalnosti VPN provajdera mi vidimo garantirani povraćaj novca ukoliko niste zadovoljni pruženom uslugom.

Rok za ovako nešto može varirati od provajdera do provajdera, ali kod svih je zajedničko da plan plaćanja koji ste odabrali ne utječe na ovu opciju. Naravno, čak i kada se pretplatite na neki od ovih servisa samo da biste došli do VPN HBO Max, i ako uočite da VPN servis nije ono što ste očekivali, dobit ćete povraćaj novca.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

Čuvajte se besplatnih VPN-ova

Besplatn VPN servisi, makar da ta najniža moguća cijena zvuči primamljivo, sa sobom nosi opasne rizike i ograničenja. Rizk može biti politika evidentiranja, čuvanja vaših podatak. Ono što jako puno zabrinjava je mogućnost instaliranja nekakvog zlonamjernog softvera na vaš uređaj. Nadalje, postoji opasnost od presretanja podataka i preprodajea podataka o vašim interesovanjima na internetu trećim licima, pa možete imati više štete nego koristi.

Uz besplatni VPN dolaze i brojna ograničenja. Na primjer, postoji lista zabranjenih IP – eva, geografske restrikcije, može vam se ograničiti i količina podataka koje možete povući tjekom određenog perioda. Ovakvi servisi uglavnom imaju male brzine, prespori za neko kvalitetnije gledanje ili igre onlineUmjesto takvih servisa kada želite kvalitetan HBO Max VPN, mi vam preporučujemo ExpressVPN, sa kojim možete svoj novac natrag tjekom prvih 30 dana korištenja.

Prednosti VPN-ova

Sigurno mislite kako VPN HBO Max sigurno nije nešto što bi bilo povezano sa cenzurom. No, morate znati da postoji ograničavanje usluge na osnovu geografske lokacije

hbomax vpn

Zaobilaženje geo restrikcija i cenzure

Ukoliko biste pokušali da pristupite HBO Max sa naši prostora, bili biste blokirani. To nije politički motivisana cenzura, ali postoje gegrafska ograničenja te je s toga i potreban HBO Max VPN kako bi vaša prava IP adresa bila skrivena. No, korištenje VPN-a će vam omogućiti da zaobiđete slična ili ista ograničenja i za druge streaming servise kao što su Hulu ili Netflix, Amazon Prime, i druge, na primjer.

Što više, može se zaobići i cenzura kakva je iza Velikog Kineskog Firewall – a koja je, priznajećemo to svi, politički motivirana.

Povećanje bezbijednosti i zaštita privatnosti

Gledati film ili seriju uz pomoć VPN HBO Max jeste bezazlena aktivnost, ali obavljanje bankarskih transakcija kao i kupovina preko interneta nosi rizik od presretanja saobraćaja. To je dosta česta pojava kod korištenja javnih WiFi mreža. VPN vrši enkripciju vašeg saobraćaja, i to ne samo kada koristite VPN HBO Max. Zato ste bezbijedni a vaši lični podaci i privatnost su zaštićeni.

Kako gledati HBO Max

Kvalitetan VPN HBO Max servis je upravo ono što će vam omogućiti potpunu sigurnost na mrežama, te prilikom odabira naša je preporuka da pogledate našu listu najkvalitetnijih i među njima odaberete za sebe.

 Postupak je krajnje jednostavan.

  1. U prvom koraku morate na uređaju na kojem ćete gledajte HBO Max pokrenuti VPN aplikaciju. Ona vas vodi do sljedećeg koraka.
  2. Uočit ćete glavno sučelje aplikacije. Tu izaberite da se povežete sa serverom u Sjedinjem Američkim državama kako biste obezbijedili više dostupnih sadržaja. Kada odaberete SAD server pratite kao da ste gledatelj iz SAD-a.
  3. Naredni korak je da pokrenete odgovarajuću aplikaciju ili da iz browser-a odete na HBO web stranica i uživajte u korištenju HBO Max VPN.

Više o samom procesu koji prethodi uživanju u još uvijek novoj HBO platformi nazvano HBO Max možete naći ovdje.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

Zaključak

Kada koristite VPN HBO Max, imat ćete pravo uživanje u najpopularnijim serijama i filmovima, bilo da to činite iz svoga doma ili inozemstva, preporučujemo vam korištenje VPN servisa. Provajderi sa naše liste prošli su detaljno testiranje naših stručnjaka, što znači da smo se u pouzdanost i kvalitet lično uvjerili. ExpressVPN smo dali prednost jer je sa najvišim ocjenama prošao apsolutno sve naše testove.

martina

Martina, analitičarka za sigurnost podataka, dobro poznaje internet. Studirala je poslovne ekonomije na Sveučilište u Splitu. Njena stručnost leži u raznim temama povezanim s internetom, te se trudi autentično doprinijeti stranici i zajednici. Martinina ljubav prema pisanju očituje se u njenim temeljito istraženim člancima i recenzijama, koje obuhvaćaju sve, od sigurnih veza do zaštite podataka. Ostaje informirana o razvijajućim se pravnim pitanjima i pravilima. Kontaktirajte Martinu na martina@privatnostonline.com za sve upite.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com