Rukomet liga prvaka live: kako gledati prijenose mečeva u 2024

Redovni gledatelji rukometne lige prvaka znaju koliko je ovaj sport nepredvidljiv i da na finalnom turniru nikad nema izrazitih favorita. Vjerujemo da svi željno iščekujete da ispratite završnicu rukomet liga prvaka live, ali da li znate gdje možete da ju gledate? Ako je vaš odgovor odričan, pripremili smo vam tekst u kojem ćemo vam pokazati kako gledati liga prvaka u rukometu prijenos potpuno besplatno.

Preuzmi sada
Gledajte rukomet liga prvaka live uz ExpressVPN (49% niža cijena)

Superbrzi stream rukomet liga prvaka uživo dostupan svuda na svijetu uz ExpressVPN. Zaobiđite geoblokadu i dobijte 3 mjeseca besplatno i 30 dana jamstva za povrat novca

Ažurirano: 13 lipanj 2024

Najbolji streaming sajt za rukomet liga prvaka uživo

Već godinama za područje Hrvatske, Srbije, BiH i okolnih zemalja Arena Sport obezbjeđuje prijenose rukomet liga prvaka live. Tako je i ove godine, što veoma raduje gledatelje jer će moći da uživaju u komentarima i analizama iskusnih poznavatelja rukometa.

Pored toga, Arena Sport je pripremila i specijalizirane emisije sa stručnim konzultantima za potpuni doživljaj praćenja liga prvaka u rukometu prijenosa.

rukomet liga prvaka uživo

Arena Sport je veoma popularna televizija, tako da je u svojoj ponudi imaju skoro svi bitniji kablovski operateri u regionu. To znači, da uz mjesečnu pretplatu, možete gledati rukomet liga prvaka uživo na bilo kojem uređaju koji posjedujete, putem kablovske televizije, aplikacije ili streama.

Ukoliko ne želite da plaćate da biste gledali rukomet liga prvaka prijenos, postoje i besplatne opcije koje smo istražili za vas.

Najbolji besplatni stream za liga prvaka u rukometu prijenos

Jedan od sajtova koji je privukao mnogo pažnje posljednjih godina, a dostupan je i na teritoriju Hrvatske, putem kojeg možete gledati liga prvaka u rukometu uživo je EHFTV. U pitanju je zvanična streaming platforma Europske rukometne federacije.

Na njoj, nakon što se registrirate, možete pristupiti mečevima uživo, sažecima odigranih mečeva, arhivu najbitnijih utakmica iz prethodnih godina, kao i dobiti sve najnovije vijesti iz svijeta rukometa.

rukomet liga prvaka pobjednici prijenos

EHFTV-u možete pristupiti sa svih elektroničkih uređaja da biste gledali rukomet liga prvaka pobjednici prijenos, a trenutačno podržava samo Android uređaje sa verzijama 5.1 i višim, kao i iOS 11 i novije verzije. Kvaliteta streama je vrhunska, bitno je samo da imate dovoljno jak mrežni signal da biste uživali u najboljoj slici i zvuku.

Međutim, i u slučaju Arena Sporta i EHFTV-a liga prvaka u rukometu live se ne može gledati u svakoj zemlji. Postoje određena geolokacijska ograničenja za dijelove sadržaja ili čak cijeli audio komentar na hrvatskom jeziku ukoliko mu pokušate pristupiti iz inozemstva.

Što onda učiniti u tom slučaju?

Rukomet liga prvaka live stream izvan zone dostupnosti

Već pomenute geolokacije zabrane koje vas sprječavaju da gledate rukomet liga prvaka pobjednici prijenos odakle želite se uspostavljaju zbog zaštite TV prava. I Arena Sport i EHFTV zbog TV prava nisu dostupni u svim zemljama, dok u nekim zemljama emitiraju samo dio svog sadržaja.

Sve ove zabrane se baziraju na čitanju korisnikove IP adrese kojom se povezuje na poslužitelj Arena Sporta ili EHFTV-a da bi gledao liga prvaka u rukometu prijenos i ukoliko njegov IP nije na listi dozvoljenih, blokira mu se pristup.

IP adresa je jedinstvena numerička adresa koju dobivate kada se povežete na internet. Ona služi za komunikaciju sa drugim uređajima, radi identifikacije. Određuje se prema trenutačnoj lokaciji korisnika i, s obzirom da je javni podatak, otkriva neke informacije o korisniku, kao što je uređaj koji koristi i približna lokacija.

Dakle, da biste gledali rukomet liga prvaka pobjednici uživo prijenos potrebno je da posjedujete IP adresu zemlje u kojoj je željeni stream dozvoljen. Da biste izmijenili vašu IP adresu neophodno je da instalirate neki od VPN programa kojim možete da prikrijete lokaciju.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

Kako odblokirati stream rukomet liga prvaka pobjednici prijenos pomoću VPN-a?

VPN program sadrži listu poslužitelja iz većeg broja svjetskih zemalja. Što je bolji VPN, to on u sebi sadrži više zemalja i sukladno tome, više poslužitelja kojima možete pristupiti. VPN koji je ispunio sve uvjete potrebne za gledanje rukomet liga prvaka uživo koji se tiču poslužitelja je ExpressVPN, koji će vam omogućiti vrhunski stream.

Proces za odblokiranje rukomet liga prvaka pobjednici prijenosa pomoću ExpressVPN-a je sljedeći:

  1. Posjetite zvaničnu internetsku stranicu ExpressVPN da biste pristupili download sekciji,
  2. Izaberite pretplatni plan ponude koji vam najviše odgovara (autori su uračunali popust za sve one koji iskoriste link iz prethodnog koraka),
  3. Skinite VPN na svoj uređaj i pokrenite instalaciju,
  4. Nakon dovršetka instalacije, pokrenite program,
  5. Iz liste poslužitelja izaberite onaj sa oznakom “Croatia”,
  6. U ovisnosti od toga putem kojeg streama želite da gledate rukomet liga prvaka live u polje za URL unesite neki od sljedećih linkova:

I to je to. Praćenjem ovog jednostavnog uputstva otključali ste mečeve koje pruža liga prvaka u rukometu prijenos, kao i ostali dodatni sadržaj sa streama po vašoj želji.

Isprobajte ExpressVPN potpuno besplatno

Nakon što smo ustvrdili da je ExpressVPN sjajno rješenje za gledanje rukomet liga prvaka uživo, pogledali smo i njegove ostale značajke. Ono što će zasigurno zainteresirati svakog potencijalnog korisnika je njihov sjajan plan koji uključuje 30 dana jamstva za povraćaj novca.

To praktički znači da ovaj program potpuno besplatno možete koristiti tijekom 30 dana i, ukoliko ne želite da nastavite sa korištenjem, zatražiti i dobiti svoj novac nazad.

Postupak je sljedeći – odete na besplatnu probnu verziju ExpressVPN, izvršite registraciju i dobivate potpuno otključan program sa svim značajkama tijekom 30 dana. Kada god unutar tog perioda zatražite povrat svojeg novca, on će vam biti isplaćen uz poštivanje politike “bez suvišnih pitanja”. Dovoljno je da kontaktirate njihovu korisničku podršku i bez ikakvih dodatnih poteškoća, novac će vam biti vraćen na račun u roku od nekoliko dana.

Korisničku podršku možete kontaktirati putem e-maila, live chata (dostupni su 24 sata dnevno) ili telefonskim putem. Brzina odziva je izvrsna, a agenti podrške su veoma susretljivi.

Najbolji VPN za rukomet liga prvaka live stream

Iako smo već otkrili da je ExpressVPN naš izbor za rukomet liga prvaka pobjednici prijenos, ukratko ćemo vam predstaviti metodologiju koju smo koristili prilikom našeg izbora, kao i konačnu listu VPN-ova koje smo imali na testu.

Značajke koje smo uzimali u obzir prilikom ocjenjivanja VPN-ova su: brzina i kvaliteta streama (da li rukomet liga prvaka pobjednici prijenos može da se gleda u visokoj rezoluciji, bez sjeckanja), broj dostupnih poslužitelja (koje sve Arena Sport rukomet liga prvaka uživo streamove možemo gledati), kvaliteta korisničke podrške, lakoća korištenja (da li možete lako namjestiti da gledate liga prvaka u rukometu prijenos ili morate da konzultirate uputstvo ili kontaktirate korisničku podršku) i cijena.

Što se tiče cijene, klonite se VPN-ova koji se reklamiraju kao besplatni. Oni ili nisu besplatni za ono što vam treba ili su besplatni, ali ne rade kako treba i prijenos vam se prekida ili vas banuju jer poslužitelj shvati da koristite VPN. Za cijenu od samo nekoliko dolara dobivate zaokružen proizvod koji radi bez problema.

Konačna rang-lista VPN programa za gledanje rukomet liga prvaka pobjednici prijenosa izgleda ovako:

Najbolji izbor 1 ExpressVPN
9.8
2 CyberGhost VPN recenzija 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) kompletna recenzija 2024
9.5
4 IPVanish VPN recenzija 2024
9.3
5 NordVPN
9.1

Prednosti korištenja VPN-a

Pored toga što pomoću VPN-a možete gledati rukomet liga prvaka live, instalacija i korištenje ovog programa vam pružaju još mnoge prednosti. Među najvažnijima se ističu zaobilaženje geolokacijskih blokada i zaštita vaše privatnosti online.

Borba protiv cenzure

Međunarodni TV kanali, kao i velike streaming platforme, kao što su Hulu, Disney+, Amazon Video, HBO ili Netflix, zbog već pomenutih TV prava uvode određene restrikcije na prikaz svog sadržaja. To znači da dijelu sadržaja (ili čak cjelokupnom) ne možete pristupiti iz svih zemalja.

liga prvaka u rukometu prijenos

Srećom, instalacija VPN-a, kao što radi za odblokiranje rukomet liga prvaka uživo, vrijedi i za bilo koji drugi sadržaj koji je zaključan geolokacijskom blokadom. Samo izaberete poslužitelj iz zemlje gdje je taj sadržaj dostupan i moći ćete ga gledati gdje god se nalazili, na bilo kojem uređaju na kojem imate instaliran VPN.

Online zaštita

Svako vaše povezivanje na internet sa sobom nosi određeni rizik da će vam osobni podaci biti ugroženi i iskorišteni na ilegalan način. Da biste to spriječili, morate se zaštititi kad ste online, a nema boljeg načina zaštite od VPN-a. On vam pruža trostruku zaštitu:

  • modificira vašu IP adresu (sprječavajući time da neko otkrije vašu lokaciju),
  • enkriptira vaš internet saobraćaj (svi podaci koji se razmjenjuju su šifrirani),
  • ne bilježi vašu aktivnost nakon završetka sesije (no-log politika koja znači da niko, na osnovu vaše historije pregledanja, ne može da otkrije neki vaš važan podatak).

Da biste bili zaštićeni dovoljno je da pokrenete VPN kad god surfate, streamujete sadržaj, skidate torent ili radite bilo šta drugo kad ste online. Zaštita vaše anonimnosti posebice dolazi do izražaja ukoliko često koristite javne WiFi mreže čiji su sigurnosni protokoli veoma ranjivi na hakerske napade.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

Rukomet liga prvaka live: zaključak

Bilo da vam se gleda muška liga prvaka u rukometu prijenos ili ženska liga prvakinja rukomet uživo, na raspolaganju su vam dva sjajna streama. Prvi je Arena Sport koji je dostupan sa hrvatskim komentatorima, ali se naplaćuje, a drugi je EHFTV koji je besplatan.

Problem sa oba ova kanala gledanja liga prvaka u rukometu prijenosa je što nisu dostupni za gledanje iz određenih zemalja inozemstva.

Da biste i to zaobišli i dobili vrhunski kvalitet slike i tona, dovoljno je da instalirate VPN program kojim ćete izbjeći geolokacije blokade. Mi vam za gledanje rukomet liga prvaka pobjednici prijenos preporučamo ExpressVPN koji vam nudi 30 dana jamstva za povrat novca.

Pored toga što će vam omogućiti gledanje rukomet liga prvaka uživo, ovaj VPN vam donosi pristup do još mnogo rukometnog sadržaja. Između ostalog možete gledati Svjetsko prvenstvo u rukometu uživo, na bilo kom uređaju, gdje god se u tom trenutku nalazili.

Ekrem

Ekrem, sa pozadinom u Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilište u Zagrebu, dobro poznaje VPN programe za online zaštitu. Kako je Cyber Sigurnost Inženjer, redovito se susreće s pitanjima vezanim uz internet i razumije kako se zaštititi. Njegov cilj je ponuditi čitateljima jednostavno razumljive i vrijedne informacije. Za sva pitanja, slobodno ga kontaktirajte na ekrem@privatnostonline.com.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com