Gledajte Madrid Open Prijenose Odakle God Poželite u 2024

Madrid Open je jedan od 8 prestižnih teniskih turnira iz serije Masters, koji pobjednicima donose 1.000 ATP bodova. Mnogi gledatelji još uvijek ne znaju kako gledati Madrid tenis uživo, stoga smo odlučili da kreiramo jednostavno uputstvo. U njemu ćemo vam pokazati gdje i na koji način gledati Madrid Open prijenose u 2024.

Iskoristi ponudu
Gledaj Madrid Open prijenos sa ExpressVPN - 3 mjeseca besplatno

Uživaj u Madrid Open prijenosu sa ExpressVPN usprkos geo blokadama. Iskoristi ekskluzivni popust od 49% i 30 dana jamstva za povraćaj novca.

Ažurirano: 13 lipanj 2024

Najbolji streaming kanali za Madrid Open prijenos

Postoji veliki broj sportskih kanala koji rade Madrid masters prijenos, ali mi smo se ovom prilikom odlučili za dva streama za koja smatramo da su najbolji za gledanje Mutua Madrid prijenosa.

U ovisnosti o tome u kojoj zemlji se nalazite, možete birati između Sport Kluba za teritorij Hrvatske, odnosno Tennis TV channela ukoliko se nalazite u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Sport Klub je godinama unazad jedna od najgledanijih televizija u Hrvatskoj zbog bogatog i raznovrsnog sportskog sadržaja koji, osim tenisa, obuhvaća i nogomet, košarku, američki fudbal i mnoge druge. Dobra vijest je da svi kablovski operateri u Hrvatskoj u okviru svojih usluga nude Sport Klub pakete programa. A s obzirom na njihovu EON aplikaciju, to znači da ćete sve mečeve Madrid Open prijenosa moći gledati na svim svojim uređajima (pametni TV, mobitel, laptop, osobno računalo).

madrid tenis uživo

Sa druge strane, ukoliko želite Mutua Madrid prijenos, a nalazite se u Ujedinjenom Kraljevstvu, na raspolaganju vam je stream Tennis TV channela. Kako samo ime sugerira, u pitanju je sportski kanal koji vam omogućuje preko 2.500 prijenosa teniskih mečeva godišnje. A među njima i tenis Madrid uživo.

Naravno, pored prijenosa, dobivate i najnovije vijesti vezane za vaše omiljene tenisače, kao i detaljne statistike prije i tijekom mečeva, uz mogućnost gledanja mečeva koje ste propustili.

Nabrojali smo sve dobre strane ovih streamova, ali ukoliko ne želite da plaćate da biste gledali Mutua Madrid prijenos, postoje i određena besplatna rješenja, koja smo također testirali.

Besplatni sajtovi za Madrid Open prijenos stream

Nakon što smo provjerili besplatne streamove koje smo mogli da nađemo, složili smo se da potpun ugođaj za tenis uživo Madrid pruža RTVE play, za gledatelje u Španjolskoj. Oni već godinama prate uživo madridski masters i uvijek imaju zanimljive emisije sa poznatim gostima, te pokrivaju sve aspekte turnira.

madrid open prijenos

Kao i slučaju prethodnih streamova i RTVE playu možete pristupiti sa svih svojih elektroničkih uređaja, uz potpuni HD stream ugođaj. Nažalost ovo vrijedi samo za gledatelje koji dolaze iz Španjolske. Isto tako Sport Klub sa hrvatskim komentatorom i Tennis TV channel nije mogućno gledati ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, odnosno Velikoj Britaniji.

Šta vam onda preostaje u tom slučaju?

Kako zaobići geolokacijske restrikcije?

Emiteri širom svijeta su prinuđeni da apliciraju takozvane geolokacijske restrikcije na svoje streamove da bi zaštitili TV prava. Ovo se ne odnosi samo na prijenos Madrid tenis uživo, nego na sve komercijalne sadržaje koji podliježu zakonu o zaštiti TV prava.

Geolokacijske zabrane se nameću na osnovu IP adresa. Naime, svaki elektronički uređaj koji se poveže na internet dobiva sopstvenu, jedinstvenu IP adresu, koja predstavlja numerički niz pomoću kojeg taj uređaj komunicira sa ostalim umreženim uređajima. Specifičnost IP adresa je što pomoću nje možete odrediti lokaciju korisnika.

Dakle, kada želite da pristupite nekom sadržaju (u ovom slučaju Mutua Madrid prijenosu), poslužitelj preko kojeg se emitira stream će očitati vašu IP adresu i ukoliko se ne nalazite u zemlji u kojoj je stream omogućen, nećete ga moći gledati. Umjesto toga će vam se ispisati poruka da traženi sadržaj nije dostupan na vašoj trenutačnoj lokaciji.

Srećom, postoji rješenje kako da gledate Madrid tenis uživo gdje god se na svijetu nalazili, pa tako ćete moći gledati i Sport Klub iz inozemstva. Dovoljno je samo da instalirate VPN program koji će zaobići geolokacijsku zabranu koju je postavio emiter.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

Kako gledati Madrid Open prijenos pomoću VPN-a

Osnovna značajka VPN programa je izmjena vaše IP adrese. VPN u sebi sadrži listu poslužitelja iz većine svjetskih zemalja, te vi nakon pokretanja programa, možete da se povežete na neki poslužitelj iz zemlje po svom izboru.

Nakon što izaberete poslužitelj iz određene zemlje (recimo, Španjolska, za gledanje tenis Madrid prijenosa), vama će biti dodijeljena španjolska IP adresa i svi uređaji koji komuniciraju sa vašem na internetu će smatrati da se vi i fizički nalazite u Španjolskoj.

Da biste sebi otključali Madrid tenis uživo prijenos, dovoljno je samo da uradite sljedeće:

 1. Otiđite na zvaničnu internetsku stranicu VPN-a, registrirajte se (ukoliko je potrebno) i skinite program na svoj uređaj
 2. Pokrenite program (uglavnom su početna podešavanja sasvim dostatna)
 3. Izaberite neki od sljedećih poslužitelja
  1. “Croatia”, ukoliko želite da gledate Madrid Open prijenos preko Sport Kluba
  2. “UK”, za Mutua Madrid prijenos putem Tennis TV channela
  3. “Spain”, za Madrid tenis uživo uz stream RTVE playa
 4. U polje za URL unesite neki od sljedećih linkova da biste pristupili željenom sadržaju:
  1. Sport Klub
  2. Tennis TV channel
  3. RTVE play

Time ste odblokirali sve blokade koje su postojale na osnovu vaše IP adrese i sav Madrid tenis uživo sadržaj će biti dostupan na vašem uređaju dok god na njemu koristite VPN. I to bez obzira gdje se na svijetu nalazili. A to možete uraditi potpuno besplatno!

Isprobajte ExpressVPN besplatno za gledanje Mutua prijenosa

Zaključili smo da Madrid tenis uživo možete gledati pomoću VPN-a. Vjerojatno najbolja opcija koja postoji na tržištu je ExpressVPN. Pored stabilnosti i brzine streama, koje su besprijekorne, ovaj VPN vam omogućuje i besplatni probni period od čak 30 dana.

Dovoljno je da iskoristite ovaj link ExpressVPN i automatski će vam biti aktivirana ta značajka. A s obzirom da ste iskoristili link sa naše web stranice, dobićete i dodatne pogodnosti.

mutua madrid prijenos

Ukoliko tijekom 30-dnevnog probnog perioda poželite da odustanete od daljnjeg korišćenja ExpressVPN, dovoljno je da pošaljete zahtjev korisničkoj podršci i dobivate svoj novac natrag. I sve to bez dodatnih pitanja ili popunjavanja formi i obrazaca.

Ovu značajku smo isprobali nakon što smo završili naš test i dobili smo povrat sredstava u roku od nekoliko radnih dana, samo na osnovu zahtjeva u kojem smo naveli da nam program više nije neophodan!

Najbolji VPN za stream Madrid tenis uživo

Da bismo vam pokazali zašto ExpressVPN smatramo najboljim programom na tržištu, objasnićemo čime smo se vodili tijekom testiranja. Naime, provjeravali smo više različitih značajki, bitnih kod VPN-a. Među njima su:

 1. kvaliteta i stabilnost streama
 2. broj dostupnih poslužitelja (i zemalja koje VPN podržava)
 3. lakoća korištenja i preglednost sučelja
 4. dodatne značajke koje program pruža
 5. dostupnost i stručnost korisničke podrške

Faktor cijene nismo uzimali u obzir, jer su male razlike u cijenama među najboljim programima na tržištu, pa ih na godišnjem ili duljem periodu pretplate i ne osjetite. Ovdje moramo napomenuti i da izbjegavate besplatna rješenja. Naše iskustvo sa njima je veoma negativno.

Od čestih pucanja streamova, preko velikog broja reklama koje nije mogućno ugasiti (ukoliko se ne plati, čime se poništava ono “besplatno”), pa do kompliciranog sučelja.

Naposljetku, naš konačan izbor izgleda ovako:

Najbolji izbor 1 ExpressVPN
9.8
2 CyberGhost VPN recenzija 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) kompletna recenzija 2024
9.5
4 IPVanish VPN recenzija 2024
9.3
5 NordVPN
9.1

Prednosti korišćenja VPN-a

Pored toga što vam VPN omogućuje gledanje Mutua madrid prijenosa, on vam pruža još mnogo benefita u online okruženju. Tu prvenstveno mislimo na zaobilaženje geolokacijskih blokada, kao i na kompletnu zaštitu osobnih podataka.

Borba protiv cenzure

Kao i u slučaju TV stanica koje smo pomenuli u našoj recenziji i ostali emiteri imaju obvezu da poštivaju TV prava. To je prouzročilo da, između ostalih, veliki streaming servisi poput Netflixa, Disneya, Amazona, HBO-a i Hulua razdvoje knjižnice svojih sadržaja po zemljama, čime se onemogućuje gledanje svog sadržaja sa bilo koje točke na planetu.

Da biste otključali sav sadržaj koji neki streaming servis ili website emitiraju, morate imati instaliran VPN pomoću kojeg možete podešavati svoju IP adresu po potrebi.

Zaštita osobnih podataka

Svaki put kada se povežete na internet, vaši osobni podaci sa uređaja kojim surfate su izloženi napadima spolja. Da biste to spriječili, preporuča se instalacija VPN-a. Ovaj program vam štiti podatke tako što:

 • mijenja vašu IP adresu, te skriva vašu lokaciju i naziv uređaja koji koristite;
 • enkriptuje podatke koje šaljete tijekom surfanja, te štiti vaše lozinke i PIN kodove;
 • ne bilježi vaše online sesije, te Google, Facebook i ostale kompanije ne mogu prodavati vaše obrasce ponašanja oglašivačima;
 • pruža maksimalnu zaštitu prilikom korišćenja javnih WiFi mreža koje su veoma podložne hakerskim napadima.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja lipanj 2024

Madrid Open prijenos: zaključak

Teniski spektakl u vidu Mutua Madrid prijenosa, kao jedinog španjolskog mastersa možete gledati na velikom broju kanala, među kojima se svojom kvalitetom izdvajaju Sport Klub i Tennis TV channel. Za gledanje ovih prijenosa je neophodno platiti mjesečnu ili jednokratnu pretplatu.

U slučaju da ne želite da plaćate, imate mogućnost gledanja besplatnog streama na španjolskom site-u RTVE play.

Nažalost, nedostatak svih ovih Madrid Open prijenosa je što su dostupni samo u zemljama u kojima se dotični stream emitira, što znači da Sport Klub sa hrvatskim komentatorom možete gledati samo u Hrvatskoj, Tennis TV channel samo u Ujedinjenom Kraljevstvu, a RTVE play samo ukoliko živite u Španjolskoj.

Međutim, instalacijom ExpressVPN otključavate sve ove prijenose tako da ih možete pratiti na bilo kojem uređaju na kom imate instaliran VPN, bez obzira u kojoj svjetskoj zemlji se nalazili. A sve to uz vrhunski HD stream i 49% popusta na narudžbinu.

Pored Mutua Madrid prijenos, na ovaj način možete gledati i druge teniske poslastice, kao što su US Open ili Australian Open.

martina

Martina, analitičarka za sigurnost podataka, dobro poznaje internet. Studirala je poslovne ekonomije na Sveučilište u Splitu. Njena stručnost leži u raznim temama povezanim s internetom, te se trudi autentično doprinijeti stranici i zajednici. Martinina ljubav prema pisanju očituje se u njenim temeljito istraženim člancima i recenzijama, koje obuhvaćaju sve, od sigurnih veza do zaštite podataka. Ostaje informirana o razvijajućim se pravnim pitanjima i pravilima. Kontaktirajte Martinu na martina@privatnostonline.com za sve upite.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com