Gledajte Davis Cup Uživo u 2022

expressvpn christmas ponuda 2022

Dejvis Kup uživo prijenosi su poslastica u kojoj uživaju svi ljubitelji tenisa tokom septembra i novembra svake godine, pa tako i ove. Ali, prijenosi nisu dostupni svuda podjednako, pa je neophodno pronaći nekakvo rješenje za gledanje mečeva Bosanske, Hrvatske, i Srbijanske reprezentacije.

Proveri ponudu
Gledaj Davis Cup uživo uz ExpressVPN sa 30 povraćaj novca

Otključaj uživo prenose Davis Cup uživo sa ExpressVPN ultra brzim serverima i stabilnim konekcijama. Uzmi 49% EKSKLUZIVNI POPUST plus 3 mjeseca besplatnog korištenja.

Ažurirano: 25 studeni 2022

Najbolji streaming sajtovi za Davis Cup uživo

Od teniskih reprezentacija iz našeg regiona, Srbijanska i Hrvatska će se boriti za plasman na završni turnir Svetske grupe, dok će se naša Bosanska boriti za plasman u doigravanje za Svetsku grupu. Međutim, mečeve ovih reprezentacija ne možete pratiti svuda. Ako ih želite pratiti uz stručni komentar na nekom od naših regionalnih jezika, u suštini imate samo dvije opcije. Za obe je neophodno platiti pretplatu.

A ako ste već pretplatnik na Telemach/SBB usluge, odnosno EON pakete, one su vam dostupne.

  • Sport Klub

Regionalna mreža sportskih kanala je dostupna samo korisnicima Telemach/SBB usluga i EON paketa. Davis Cup uživo mečeve možete pratiti ako se nalazite na teritoriji Bosne i Hercegovine, i pritom uživati u izvrsnom komentarisanju igre. Njihov program je dostupan na Smart TV i drugim Android uređajima, kao i putem web lokacije.

streaming Davis Cup

  • Eurosport

Najveća i najstarija europska sportska mreža svake godine donosi najuzbudljivije teniske mečeve i to sa lokalizovanim stručnim komentarima na teritoriji Bosne. Ovaj užitak je dostupan pretplatnicima putem Eurosport Player aplikacije za desktop i mobilne uređaje, kao i putem zvanične web lokacije na adresi.

  • Davis Cup uživo paket

Osim ove dvije gore navedene televizijske mreže, mečevi su dostupni i putem zvanične web prezentacije natjecanja. Da bi ste mogli da pratite mečeve u Bosni i Hercegovini, neophodno je da se pretplatite na njihov servis Davis Cup uzivo, a možete ih pratiti na bilo kom uređaju koji ima web pretraživač.

Ovi kanali su dostupni samo uz pretplatu, ali ako želite da gledate bez plaćanja posebne pretplate, imate nekoliko opcija.

Najbolji besplatni streaming sajtovi za Davis Cup uživo

Gledanje mečeva Dejvis Kup uživo ne mora da košta puno, jer su vam dostupne određene besplatne opcije. Ono što vam možda može predstavljati problem jesu komentari na jeziku koji možda nećete razumjeti. Ali takođe i činjenica da su dostupni samo prijenosi određenih reprezentacija. Tako da ne možete gledati baš sve mečeve.

streaming sajtovi za Davis Cup uživo

U slučaju da se neka od tri reprezentacija čiji mečevi vas vjerovatno najviše interesuju, Bosanske, Hrvatske, ili Srbijanske; susretnu sa nekom od reprezentacija čije mečeve će ovi servisi prenositi, moći ćete da uživate u njima besplatno.

  • L’Equipe

Jedne od najvećih i najpoznatijih sportskih dnevnih novina, Francuski L’Equiperedovito prenosi mečeve Francuske Davis Cup reprezentacije. Ako želite gledati meč Hrvatskih komšija sa Francuskom, to možete učiniti na njihovoj web lokaciji korišćenjem web pretraživača.

  • 9Now

9Now je besplatna Australijska internet televizija od koje možete očekivati Davis Cup uživo mečeve njihove reprezentacije. Tako da u slučaju da sa Bosna i Australija susretnu u doigravanju Svetske Grupe, možete mečeve pratiti na njihovoj stranici. Više verovatna je situacija da se Australijanci susretnu sa komšijama Hrvatima ili Srbijancima, pa taj susret možete pratiti u vašem internet pretraživaču.

  • Sport Deutschland

Sport Deutschland je Njemačka streaming platforma posvećena Njemačkom sportu, prije svega sportovima koji su manje zastupljeni u medijima, kao što su skvoš, odbojka na pijesku, Američki fudbal, i mnogi drugi. Ali, takođe sarađuju sa Njemačkim teniskim savezom pa na njihovoj web lokaciji možete besplatno pratiti mečeve ovog tima koristeći pretraživač na bilo kom uređaju.

Iako je gledanje Dejvis Kup mečeva na ovim platformama besplatno, ono nije bez ograničenja. Ova tri servisa su dostupna za besplatno gledanje samo u zemljama iz kojih su. Drugim rječima, L’Equipe možete gledati samo u Frnacuskoj, 9Now samo u Australiji, a Sport Deutschland samo u Njemačkoj.

Streaming Davis Cup uživo van zone dostupnosti

Jedna prepreka uživanju u teniskim mečevima na gore navedenim kanalima i streaming platformama je što je gledanje na web stranicama i aplikacija dostupno samo ako se nalazite na teritoriji gdje je dozvoljeno. Drugim rječima, samo ako vaš uređaj ima IP adresu karakterističnu za zemlju iz koje su ovi kanali.

Zbog sporazuma o otkupu prava za prijenose mečeva, ovi emiteri imaju pravo emitovati samo na svojim teritorijama. Ograničenje primenjuju jer je po IP adresi posjetilaca moguće prepoznati u kojoj se zemlji oni nalaze. Ako se posjetilac nalazi u nekoj drugoj, njemu će pristup biti onemogućen.

Da bi ste zaobišli ovo ograničenje neophodan vam je VPN, servis koji sakriva vašu pravu IP adresu i dodeljuje vam neku koja se nalazi u zemlji koju izaberete.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja prosinac 2022

Kako odblokirati Davis Cup uživo streaming

Da bi ste zaobišli geografska ograničenja koja postoje za streaming Dejvis Kup uživo potrebno je da koristite VPN servis. Mi vam preporučujemo ExpressVPN, koji je najkvalitetniji servis ove vrste i bez muke zaobilazi geo blokade. A da bi ste zaobišli njih trebate obaviti tri jednostavna koraka:

  1. Dobavite ExpressVPN aplikaciju sa zvanične web prezentacije, ili sa marketa za vaš uređaj, i instalirajte je.
  2. Pokrenite aplikaciju i izaberite da se pivježete na odgovarajući server. Ako želite gledati putem Sport Klub ili Eurosport kanala izaberite Bosnu ili Srbiju, za Davis Cup uživo paket izaberite Bosnu, za L’Equip Francusku, za 9Now izaberite Australiju, a za Sport Deutschland treba Njemačku.
  3. Poslednji korak je da pokrenete EON aplikaciju ili odete na Eon.tv za gledanje putem Sport Klub kanala, ili da posjetite zvanične web prezentacije za streamovanje putem Eurosport, Davis Cup, L’Equipe, 9Now, ili Sport Deutschland.

Isprobajte ExpressVPN besplatno

ExpressVPN možete isprobati besplatno u trajanju od 30 dana, iako oficijelno ne postoji besplatna probna verzija ovog servisa. Na taj način možete i uživati u Davis Cup uživo mečevima praktično potpuno besplatno u septembru ili novembru. O čemu se radi?

VPN za streaming Davis Cup uživo

Ovaj servis nudi povraćaj novca u prvih 30 dana korištenja, i to u potpunosti, bez ikakvih pitanja. Na taj način možete ga koristiti 30 dana a da vas to na kraju krajeva ne košta ništa.

Najbolji VPN za streaming Davis Cup uživo

Da bi ste lagodno uživali u Dejvis Kup mečevima neophodno je da imate kvalitetan VPN servis. Neki koji pruža stabilne i veoma brze konekcije ka svojim serverima kako vam ne bi dolazilo do prekida veze ili štucanja streama. Mi smo testirali veoma veliki broj ovakvih servisa. I na osnovu brojnih testova i našeg iskustva možemo rjeći da je ExpressVPN najbolji i najkvalitetniji servis ove vrste. A kako se rankira prema konkurenciji možete vidjeti na tabeli ispod.

Prednosti korištenja VPN

Osim što vam omogućuju da pratite Dejvis Kup mečeve uživo, ovi servisi imaju još prednosti koje trebate uzeti u obzir.

Zaobilaženje geo blokada i cenzure

Kao što bi ste ih koristili da pratite Dejvis Kup mečeve koji su geografski blokirani, tako možete odblokirati i drugi sadržaj koji je ograničen na neku teritoriju. Netflix serije i filmovi, Hulu, Amazon Prime, i mnogi drugi programi vam mogu postati dostupni.

Ali i mnogi drugi sadržaji koji supredmet stroge cenzure u pojedinim državama. Na primjer, u Kini uz pomoć ovih servisa možete koristiti društvene mreže ili posjećivati web stranice zapadnih medija. Što drugačije ne biste mogli zbog Velikog Kineskog Vatrozida.

Povećanje bezbijednosti i privatnosti

VPN servisi takođe vrše enkripciju vašeg saobraćaja, pa zlonamjerni ili drugi akteri koji žele pratiti vaše aktivnosti na internetu će ostati praznih ruku. Čak i ako koristite nebjezbedne internet konekcije, kao što su javne WiFi mreže. Vaš internetski saobraćaj će ostati privatan a vaši lični podaci bezbijedni.

Probajte ExpressVPN sad
Uštedi 49% samo do kraja prosinac 2022

Zaključak

Dejvis Kup uživo je moguće pratiti ako se nalazite na odrijeđenim teritorijama. Ako želite uživati u ovim teniskim mečevima van njih neophodno je da koristite VPN servise. Mi vam preporučujemo ExpressVPN, najbolji i najkvalitetniji servis ove vrste, za koji dobivate i garantovani povra’aj novca u prvih 30 dana korištenja.

Ako ste ljubitelj tenisa i želite gledati i druge turnire, mi vam preporučujemo da pročitate članke o tome kako da uživate u mečevima Madrid Open, US Open, i Wimbledon.

Svojom ekspetizom o temama vezanim za Internet pokušavam dati istinski doprinos na ovoj stranici kako bih doprinela zajednici. Volim pisati podrobno istražene članke i prikaze o svim internetskim temama, od sigurnih veza do zaštite podataka. Zbog toga, moram se često baviti pravnim pitanjima, i pravilima koja se često mijenjaju i koja uvijek treba ažurirati.

Biće nam zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje.

Ostavite odgovor

Privatnostonline.com